صفحه 80 از 143 نخستنخست ... 30707172737475767778798081828384858687888990130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 1421

موضوع: راهکارهای یادگیری لغات

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : راهکارهای یادگیری لغات

فکر میکنم شما آیفونتون جیل بریک نشده باشه وگرنه به راحتی میتونید انکی رو روش نصب کنید.

ApplyAbroad Veteran

من بعد از چهار بار تلاش برای شروع 504 و نصفه ول کردنش، بلاخره موفق شدم این کتابو بخونم. فقط دو تا نکته:
    ۱. برنامه ریزی منظم خییییییلییییی مهمه. وگرنه بعد یه مدت ولش میکنید.

۲. من همه روشی رو امتحان کردم. کتابش، فلش کارتایی که بیرون میفروشن و ...! اگه قراره مروری روی لغتا نداشته باشید، اصلا پیشنهاد میکنم لغت رو نخونید. وقتی ماکزیمم یه ماه دیگه قراره از خاطر آدم بره. مرور منظم حالا به هر روشی. جعبه لایتنر یا نرم افزارهای مختلفی که موجوده. مرور! مرور! مرور! حالا هرکس به هر روشی که راحته. ولی اگه روش هاش علمی باشه که چه بهتر.

۳. من از انکی استفاده میکنم. مهمترینش دلیلش هم اینه که بین دیوایس های مختلف یعنی کامپیوتر، موبایل و آیپد سینک میشه. خب یه زمانایی تو خونه مطالعه دارم، یه زمانی از وقت مرده-م تو مطب دکتر با موبایل استفاده میکنم. اینش برام خیلی فایده داشته. حسن دیگه انکی اینه که برای یادگیری، لغتا رو به ترتیب کتاب میخونم ولی برای مرور، ترتیبشون رو به هم میریزه. در آخر هم، تو جعبه لایتنر و نرم افزارهای مبتنی بر اون، من بلاخره یا یه لغت رو بلدم و میره خونه بعدی، یا یه لغت رو بلد نیستم که باید از اول شروع کنه. ممکنه افرادی مث من وسواس داشته باشن، یعنی معنی لغت رو میگن ولی احساس میکنن بلدش نیستن و باید بیشتر مرور شه. من همچین لغتایی رو تو جعبه لایتنر دوباره میذاشتم خونه اول. ولی الان تو انکی میگم این لغت برام سخته و فاصله مرور بعدی رو کمتر میکنه. یا یه سری لغات هستن که طرف کاملا بلده، با افزایش فاصله مرور بعدی این لغات، وقتتون رو میتونید رو مباحث مهمتری بذارید.

۴. در کنار این ها هم رمان میخونم و فیلم و سریال میبینم. خیلی از لغتا که خوب واسم جا نمیفته، قشنگ تثبیت میشه. مهم نیست که نمیفهمم اون لغت دقیقا یعنی چی، مهم اینه که یاد میگیرم چه جوری ازش استفاده کنم. مثلا تو فارسی هم من نمیدونم "مصدع" یعنی چی، ولی ازش تو عبارت "مصدع اوقات کسی شدن" استفاده میکنم. مفهومش رو میفهمم و بلدم به کار ببرمش. به نظر من اگه بتونیم یه لغت رو حتی اگه معنی دقیقش رو ندونیم، به کار ببریم پس یعنی اون لغت کاملا یادگرفته شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط armaghana نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در
    jMemorize میخوام کلمات جدید رو همراه تلفظشون وارد کنم
    چه جوری میتونم برای هرر کلمه تلفظ بذارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام دوست عزیز،

لطفا حتما به ترتیب زیر عمل کنید:

1- در ابتدا مجموعه تلفظ های لانگمن (Longman 2005 Voice Package – American) برای اضافه کردن به فلش کارت ها را از اینجا دانلود کنید.
    2- سپس فایل راهنما که واستون نوشتم و با عکس براتون توضیح دادم و آپلود میکنم را دانلود کنید.
    3- کل این فایل راهنما را که مجموعا 10 دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بخونید.

بعد ازاینکه قسمت 3 را انجام دادین (چون اگه نخونین منظورمو در شماره 4 متوجه نمیشید)

4- تمامی تلفظهای پکیج لانگمن که در شماره 1 دانلود کردین را داخل فایل sounds کپی پست کنید تا از حالت اینکه کلمات داخل فولدر های مخصوص حروف اولشون قرار گرفتند خارج بشند تا نرم افزار بتونه اونها رو بخونه. پس حتما تمامی تلفظها را کپی-پست کنید داخل فولدر sounds، اکی؟؟

در این لحظه کار تموم شده است و میتونید از مطالعه تون لذت ببرید

یه نکته اضافی اینکه میتونید تلفظهای مربوط به کتابهای 504 و 450 را که اینجا واستون گذاشتم رو بگیرید و به فولدر sounds با کپی-پست کردن اضافه کنید چون کیفیتش از پکیج لانگمن بهتره.
    نکته دیگه اینکه نحوه صفر کردن لغات در جی ممرایز که احتمالا باهاش دیر یا زود برخورد خواهید کرد و کمی تغییرات که در قسمت preferences میتونید بدین رو هم در فایل راهنما واستون با عکس توضیح دادم که احساس میکنم میتونه مفید باشه.

موفق باشید

پ ن: من پکیج تلفظ لانگمن رو در کتابخونه نمیبینم، متاسفانه سرعت اینترنتم واسه آپلود در کتابخونه پایینه، به نظرم اگه یکی از دوستان یا مدیران محترم که سرعت اینترنتشون بالاست این فایل رو دانلود و در کتابخونه واسه بچه ها آپلود کنند خیلی خوب میشد

دوستان شرمنده یه چیزی رو موقع تایپ کردن در فایل بالایی که آپلود کردم در مورد نحوه صفر کردن لغات فراموش کردم بنویسم و اونم اینکه در شماره 3 بعد از کلیک کردن روی گزینه Edit، حالا از بین مواردی که میاره گزینه Reset card رو بزنید تا اخطار مربوط به صفر کردن کارت را نشون بده. پس بعد از Edit حالا گزینه Reset card. همین حرکت رو میتونین با زدن گزینه Ctrl + R هم انجام بدین. یه بار اینکارو بکنید متوجه منظورم میشین. بازم ببخشید.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    ویرایش توسط Simon : July 15th, 2014 در ساعت 07:21 AM
    Have a heart that never hardens, and a temper that never tires, and a touch that never hurts
    Charles Dickens

Junior Member

سلام و ممنون از توضیحات کامل دوستان.
    حقیقتش من صفحات بسیار زیادی در این انجمن و حتی سایت های دیگه رو هم مطالعه کردم اما در آخر به این جمع بندی نرسیدم که کدام نرم افزار بهتره؟ J-MEMORIZE یا ANKI؟!
    همونطور که میدونید آشنایی با محیط این برنامه ها خیلی به روند یادگیری کمک میکنه و از این شاخه به اون شاخه پریدن خوب نیست.
    من هردو رو نصب کردم و با جی ممورایز چند روزی هم هست که کار میکنم و حس میکنم یوزر فرندلی تره
    اما از طرفی ANKI امکانات بیشتری داره..!
    خیلی خیلی ممنون میشم کسی که هردو رو TRY کرده با دلیل و برهان ارجحیت یکی رو ثابت کنه و انسانی رو از درگیری فکری برهانه!

پیشاپیش ممنونم از پاسختون.

Junior Member

سلام من خودم چندین ساله دارم با جی ممورایز کار می کنم نرم افزار خوبیه خروجی هم به صورت فایل ورد میده هم پی دی اف دو تا ایراد داره یکی اینکه از فایل ورد نمی تونی کپی کنی من فایل ورد رو توی گوگل ترنسلیت کپی می کنم بعد از اونجا کپی می کنم تو نرم افزار. دوم فقط تو کامپیوتر میشه ازش استفاده کرد. یه مدتی با انکی هم کار کردم انکی بزرگترین خوبیش اینه که می تونی هم تو موبایل استفاده کنی هم تو کامپیوتر از ورد هم میشه توش کپی کرد ولی خوب به نظر من با جی ممورایز راحت تر میشه کار کرد اگه بیشتر اوقات می تونی از کامپیوتر استفاده کنی جی راحت تره ولی اگه بیشتر اوقات راحت تری با موبایل و تبلت کار کنی و موبایلت اندرویده انکی بهتره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Michael82 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،

لطفا حتما به ترتیب زیر عمل کنید:

1- در ابتدا مجموعه تلفظ های لانگمن (Longman 2005 Voice Package – American) برای اضافه کردن به فلش کارت ها را از اینجا دانلود کنید.
    2- سپس فایل راهنما که واستون نوشتم و با عکس براتون توضیح دادم و آپلود میکنم را دانلود کنید.
    3- کل این فایل راهنما را که مجموعا 10 دقیقه هم وقتتونو نمیگیره بخونید.

بعد ازاینکه قسمت 3 را انجام دادین (چون اگه نخونین منظورمو در شماره 4 متوجه نمیشید)

4- تمامی تلفظهای پکیج لانگمن که در شماره 1 دانلود کردین را داخل فایل sounds کپی پست کنید تا از حالت اینکه کلمات داخل فولدر های مخصوص حروف اولشون قرار گرفتند خارج بشند تا نرم افزار بتونه اونها رو بخونه. پس حتما تمامی تلفظها را کپی-پست کنید داخل فولدر sounds، اکی؟؟

در این لحظه کار تموم شده است و میتونید از مطالعه تون لذت ببرید

یه نکته اضافی اینکه میتونید تلفظهای مربوط به کتابهای 504 و 450 را که اینجا واستون گذاشتم رو بگیرید و به فولدر sounds با کپی-پست کردن اضافه کنید چون کیفیتش از پکیج لانگمن بهتره.
    نکته دیگه اینکه نحوه صفر کردن لغات در جی ممرایز که احتمالا باهاش دیر یا زود برخورد خواهید کرد و کمی تغییرات که در قسمت preferences میتونید بدین رو هم در فایل راهنما واستون با عکس توضیح دادم که احساس میکنم میتونه مفید باشه.

موفق باشید

پ ن: من پکیج تلفظ لانگمن رو در کتابخونه نمیبینم، متاسفانه سرعت اینترنتم واسه آپلود در کتابخونه پایینه، به نظرم اگه یکی از دوستان یا مدیران محترم که سرعت اینترنتشون بالاست این فایل رو دانلود و در کتابخونه واسه بچه ها آپلود کنند خیلی خوب میشد

دوستان شرمنده یه چیزی رو موقع تایپ کردن در فایل بالایی که آپلود کردم در مورد نحوه صفر کردن لغات فراموش کردم بنویسم و اونم اینکه در شماره 3 بعد از کلیک کردن روی گزینه Edit، حالا از بین مواردی که میاره گزینه Reset card رو بزنید تا اخطار مربوط به صفر کردن کارت را نشون بده. پس بعد از Edit حالا گزینه Reset card. همین حرکت رو میتونین با زدن گزینه Ctrl + R هم انجام بدین. یه بار اینکارو بکنید متوجه منظورم میشین. بازم ببخشید.
    دوست عزیز توضیحاتتون خیلی کمکم کرد من jmemorize رو قبلا از این فروم دانلود کرده بودم و فولدر برای صدا داشت که طبق گفته شما فقط فایلهای صدارو بهش اضافه کردم اما حالا که اجراش میکنم گزینه ی بلندگو رو نداره چه جوری باید باندگو رو فعال کنم؟

دوست عزیز توضیحاتتون خیلی کمکم کرد من jmemorize رو قبلا از این فروم دانلود کرده بودم و فولدر برای صدا داشت که طبق گفته شما فقط فایلهای صدارو بهش اضافه کردم اما حالا که اجراش میکنم گزینه ی بلندگو رو نداره چه جوری باید باندگو رو فعال کنم؟
    نسخه قدیمی این نرم افزار صدا رو پشتیبانی نمیکنه، واسه همین سهیل جان اینجا واستون نسخه جدید رو آپلود کرد و در این مورد توضیح هم داده که این نسخه صدا رو پشتیبانی میکنه. اون نسخه قدیمی رو دیلیت کنید و این نسخه جدید که سهیل واستون زحمتشو کشیده دانلود کنید، ملاحظه خواهید کرد که علامت بلند را داره...
    Have a heart that never hardens, and a temper that never tires, and a touch that never hurts
    Charles Dickens

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Michael82 نمایش پست ها
    نسخه قدیمی این نرم افزار صدا رو پشتیبانی نمیکنه، واسه همین سهیل جان اینجا واستون نسخه جدید رو آپلود کرد و در این مورد توضیح هم داده که این نسخه صدا رو پشتیبانی میکنه. اون نسخه قدیمی رو دیلیت کنید و این نسخه جدید که سهیل واستون زحمتشو کشیده دانلود کنید، ملاحظه خواهید کرد که علامت بلند را داره...
    ببخشید من اینقدر سوالای پیش پا افتاده میپرسم. من فایلی که
    سهیل جان گذاشته بودن و دانلود کردم اما اصلا ران نمیشه چیکار باید بکنم؟

Junior Member

سلام و مرسی از پاسختون.
    منم دقیقا با شما موافقم و در نهایت فکر میکنم جی ممورایز بخاطر محیط ساده ترش مناسب تره.
    فقط سوالم اینه که آخرین ورژن جی گه توان پخش مدیا داره روی سیستم من ران نمیشه. هم از سایتش دانلود کردم هم از پست آقای سهیل! دلیلش چی میتونه باشه؟

ببخشید من اینقدر سوالای پیش پا افتاده میپرسم. من فایلی که
    سهیل جان گذاشته بودن و دانلود کردم اما اصلا ران نمیشه چیکار باید بکنم؟
    خواهش میکنم دوست عزیز,

احتمالا نرم افزار جاوا رو نصب نکردین, اگه اینطوره از این آدرس: http://dl.irlanguage.com/English/Lei...age.com%5D.rar
    دانلود و نصب کنید. اگه اخطار forbidden داده یه بار دیگه رفرش کنید دانلود میکنه! رمز فایل بعد از دانلود: www.irlanguage.com
    اگه قبلا هم جاوا رو سیستمتون نصب بود حتما الان یه بار uninstall کنید و این نسخه که عرض کردم را دانلود و نصب کنید.
    براتون الان دوباره از اونچه رو سیستمم دارم نرم افزار جی ممرایز رو آپلود میکنم, بعد دانلود لطفا اجراش کنید. ایشالا که مشکل حل شده باشه.
    اگه مشکل برطرف نشد بگین که یه کار دیگه کنیم.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    Charles Dickens

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)