صفحه 154 از 191 نخستنخست ... 54104144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,531 تا 1,540 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام دوستان، غیر از کلینیک 16 آذر یا کلینیک غرب جای دیگری را میشناسید که واکسن MMR بزنند؟ من پروازم هفته دیگه صبح زود سه شنبه است، اما دوز دوم MMR مونده. کلینیک غرب هم دکترش نیست!!!! 16 آذر هم ظاهراً همه روزه نمیزنن!!!! من باید تا 5 مرداد صبر کنم تا 1 ماه بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط farnood62 نمایش پست ها
    سلام دوستان، غیر از کلینیک 16 آذر یا کلینیک غرب جای دیگری را میشناسید که واکسن MMR بزنند؟ من پروازم هفته دیگه صبح زود سه شنبه است، اما دوز دوم MMR مونده. کلینیک غرب هم دکترش نیست!!!! 16 آذر هم ظاهراً همه روزه نمیزنن!!!! من باید تا 5 مرداد صبر کنم تا 1 ماه بشه.
    کلینیک بهگر. تقاطع شادمان و آزادی. تلفن 66030440 فکر میکنم بعد از ظهر بین 5 تا 7 میزنن هر روز. زودتر اقدام کنید. ممکنه اونجا هم دکترش نباشه.

Junior Member

دوستان كسي جواب منو نداد!
    اصفهان واكسن ها رو كجا ميشه زد؟
    MMR و هپاتيت و ديفتري- كزاز

نقل قول نوشته اصلی توسط amir449 نمایش پست ها
    دوستان كسي جواب منو نداد!
    اصفهان واكسن ها رو كجا ميشه زد؟
    MMR و هپاتيت و ديفتري- كزاز
    این هزار بار: تمام شهرستانها مرکز بهداشت مجانی میزنه. فک کن مجانی دوست اصفهانی
    کسی که از ره تقوا قدم برون ننهاد - به عزم میکده کنون سر سفر دارد
    دل شکسته ی حافظ به خاک خواهد برد - چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zsha نمایش پست ها
    این هزار بار: تمام شهرستانها مرکز بهداشت مجانی میزنه. فک کن مجانی دوست اصفهانی
    مرسي از كمكتون
    فقط اونجا بزنم تاييديه رو همونجا ميده توي اون برگه زرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amir449 نمایش پست ها
    مرسي از كمكتون
    فقط اونجا بزنم تاييديه رو همونجا ميده توي اون برگه زرد؟
    نه خیر. یک نامه میدن دستت اون رو میاری تهران انستیتو پاستور برات تو کارت زرد وارد می کنه.

سلام
    من اگه تست سل (PPD) ایران داده باشم و دانشگاهم قبول نکنه.. مشکلی پیش میاد ؟
    یا اینکه اونجا مجددا ازم تست میگیرن و مشکلی نیس ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_motalleb نمایش پست ها
    سلام
    من اگه تست سل (PPD) ایران داده باشم و دانشگاهم قبول نکنه.. مشکلی پیش میاد ؟
    یا اینکه اونجا مجددا ازم تست میگیرن و مشکلی نیس ؟
    سلام

شما الان تست پوست (PPD) رو برای سل دادید اگر دانشگاه تست ایران رو قبول نکنه و دوباره از شما تست پوست بگیره جوابش مثبت میشه و احتمالا در خواست عکس قفسه سینه می کنن و تست های جانبی دیگه تا مشخص بشه مشکلی دارین یا نه حتی امکان داره براشما درمان تجویز کنن. در حالت کلی مشکلی واسه شما پیش نمی یاد به جز در سر و گرفتاری تست های دیگه و اثبات سالم بودنتون.

پ.ن: دوستان اینجا بارها اشاره کردن که قبل از گرفتن تست TB با دانشگاه تون هماهنگ کنید که آیا تست اینجا رو قبول می کنند یا نه.

Senior Member mokhteh آواتار ها

دوستان داشتن کارت زرد لازمه یا همون فرمهای دانشگاه و تایید کنیم کافیه؟ کلا کات زرد دقیقا کجا لازم میشه؟....من امروز انیستیتو پاستور بودم...میگن هزینه صدور کارت زرد شده 58 هزار تومن....یارو که می گفت گرون شده. حالا نمیدونم گیج میزد یا واقعا اینطور بود...یجوری زورم میاد این پولو بدم....
    تاریخ این ایام را هر کس که خواهد خواند، جز این سخن از ما نخواهد راند:
    این نسل سردرگم، بر توسن اندیشه هاشان لنگ
    ، فرسنگ در فرسنگ، جز سوی ترکستان نمی رانند؛
    تاریخ پیش از خویش را باری نمی خوانند.

نقل قول نوشته اصلی توسط mokhteh نمایش پست ها
    دوستان داشتن کارت زرد لازمه یا همون فرمهای دانشگاه و تایید کنیم کافیه؟ کلا کات زرد دقیقا کجا لازم میشه؟....من امروز انیستیتو پاستور بودم...میگن هزینه صدور کارت زرد شده 58 هزار تومن....یارو که می گفت گرون شده. حالا نمیدونم گیج میزد یا واقعا اینطور بود...یجوری زورم میاد این پولو بدم....
    سلام

دانشگاهها معمولا فرمی که توسط متخصص پر و تائید شده باشه براشون کفایت می کنه (اینو باید از دانشگاهتون بپرسید) و از شما کارت زرد رو نمی خوان. اما شدیدا توصیه می شه این کارت روبگیرید چون کارت زرد یک پرونده واکسیناسیون هست که توی سیستم برای شما ثبت می شه و هر وقت خواستید می تونید از اون استفاده کنید (مخصوصا برای مهاجرت).

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)