صفحه 345 از 589 نخستنخست ... 245295335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355395445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,441 تا 3,450 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    physiology

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

سلام .من به یه استادی ایمیل زدم 2 تا سوال درباره اپلای داشتم اونم جواب داد حتی یه سایتم بهم معرفی کرد که کمکم کنه (خودشون گفته بودن سوال دارید به این شخص که مدیر پروژه هم هست ایمیل بدید) حالا سوالم اینه بهش ایمیل بزنم تشکر کنم یا نمیخواد دیگه .به نظرتون درستش چیه ؟ مرسی دوستان

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط shapol نمایش پست ها
    سلام .من به یه استادی ایمیل زدم 2 تا سوال درباره اپلای داشتم اونم جواب داد حتی یه سایتم بهم معرفی کرد که کمکم کنه (خودشون گفته بودن سوال دارید به این شخص که مدیر پروژه هم هست ایمیل بدید) حالا سوالم اینه بهش ایمیل بزنم تشکر کنم یا نمیخواد دیگه .به نظرتون درستش چیه ؟ مرسی دوستان
    Professors dont need our thanks reply, but it shows our personality.
    I do recommend you to do it. It will have a positive impact especially if for any reason you need to contact him/her again in he near future.

Good Luck
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Junior Member

سلام. من دانشجوی کارشناسی هستم و قصد دارم برای مقطع ارشد پذیرش بگیرم و قصد دارم هرجایی که پذیرش گرفتم، دکترا هم در همون دانشگاه باشم.
    حالا اگه من به استاد موردنظرم ایمیل بزنم و بهش بگم که من هم میخوام در دوره ی مستر و هم دکترا با شما همکاری کنم، به نظر شما تاثیر مثبتی روی پذیرش من توسط استاد میذاره؟ روی گرفتن فاند TA یا RA چی؟ چون من در واقع قراره 6 سال باهاش همکاری کنم؛ نه دو سال.
    یعنی در واقع میخوام از همین الان طرح رفاقت () رو با استاده بریزم! البته اصلا قصد پیچوندن استاد رو ندارم!
    ممنون

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezatlb نمایش پست ها
    سلام. من دانشجوی کارشناسی هستم و قصد دارم برای مقطع ارشد پذیرش بگیرم و قصد دارم هرجایی که پذیرش گرفتم، دکترا هم در همون دانشگاه باشم.
    حالا اگه من به استاد موردنظرم ایمیل بزنم و بهش بگم که من هم میخوام در دوره ی مستر و هم دکترا با شما همکاری کنم، به نظر شما تاثیر مثبتی روی پذیرش من توسط استاد میذاره؟ روی گرفتن فاند TA یا RA چی؟ چون من در واقع قراره 6 سال باهاش همکاری کنم؛ نه دو سال.
    یعنی در واقع میخوام از همین الان طرح رفاقت () رو با استاده بریزم! البته اصلا قصد پیچوندن استاد رو ندارم!
    ممنون
    Usually universities have an option "Direct PhD", that you can apply for PhD without a master degree.
    You may can use this option in your communication with professors.
    Depends on founding resources, professors may prefer master or PhD students, longer stay there mean longer time support that professors should provide

Good Luck
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majidi123 نمایش پست ها
    Usually universities have an option "Direct PhD", that you can apply for PhD without a master degree.
    You may can use this option in your communication with professors.
    Depends on founding resources, professors may prefer master or PhD students, longer stay there mean longer time support that professors should provide

Good Luck
    ممنون. ولی من بدنبال دکترای پیوسته نیستم و میخوام حتما فوق لیسانس رو بخونم. چون شنیدم وزارت علوم فقط دکترا رو در صورتی که ارشد رو خونده باشی قبول میکنه.
    به نظر شما، اساتیدی که رهبری یک تیم پژوهشی رو بر عهده دارن و تحت نظر اونها چندتا استاد و دانشجوی دیگه هم کار میکنن میتونن فاند داشته باشن؟ اساتیدی که مدیر گروهن چی؟
    من اولویتم اساتید اروپایی و بعد استرالیاییه.
    مچکرم

Member ghorob آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Iowa_Mechanical Engineering

هيچ اشكالي نداره. فقط حالت پاچه خواري پيدا نكنه و مفيد و مختصر باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط shapol نمایش پست ها

Member ghorob آواتار ها
    رشته و دانشگاه

به نظر من اگه فيلد مشتركي باهاش داري مقاله هاشو بخون و سوال خوب ازش بپرس. اين ميتونه شروع خوبي براي ايميل هاي بعديت باشه كه خودت رو به عنوان applicant معرفي ميكني.

نقل قول نوشته اصلی توسط alizadeh2023 نمایش پست ها
    سلام
    معمولا استادا براش تافل و جی آر ای و ... مهم نیس و این از معضلات شما با admission committee اه. استاد بیشتر براش مقاله و معدل مهمه
    در کل اروپا که اصلا و آمریکا هم نه خیلی. بیشتر سعی کن به استاد بقبولونی که گزینه مناسبی برای lab او هستی
    موفق باشی

Member ghorob آواتار ها
    رشته و دانشگاه

به نظر من هم مهم نيست. توي رزومه بايد به نكات مورد نظر استاد اشاره كنيد. خيلي مفيد و مختصر.
    اما نگارش SOP رو شروع كنيد چون خيلي مهمه و بايد به چند نفر بدين كه ويرايشش بكنند

\
    نقل قول نوشته اصلی توسط alpachino10 نمایش پست ها
    سلام.خیر، برای مکاتبه با استاد نیازی به sop نیست، فقط رزومه تون کفایت میکنه. sop برای اپلای رسمی نیازه.

سلام دوستان
    راجع به فرایند اپلای برا دانشگاههای اروپا ، آیا قبل از فرایند آنلاین پذیرش اول باید با اساتید دانشگاه در تماس بود؟ منظور باید به آنها ایمیل زد یا اینکه همان فرایند آنلاین باید طی بشه ؟
    با تشکر

من با خوندن مطالب انجمن فهمیدم تو یک سال اخیر چندین نفر گفتن که به علت زیاد شدن تقاضا دیگه ایمیل زدن به اساتید خیلی مفید نیست و اساتید همه کسایی که در دانشگاه اپلای کردن رو در آخر بررسی می کنند.
    آیا همچین چیزی رو تایید می کنید؟ یا برای اپلای همین ایمیل ها هنوز هم خیلی تعیین کننده هستند و نشون می دن که برای کدوم دانشگاه ها اپلای کنیم؟