صفحه 14 از 249 نخستنخست ... 45678910111213141516171819202122232464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 2481

موضوع: پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت (فدرال) Money Order/Bank Draft/Credit Card

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت Money Order/Bank Draft/Credit Card

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidhassani نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من میخوام برای فدرال اقدام کنم ، آیا با کارت اعتباری یکی از دوستان میتونم کارهای مربوط به مانی اردر رو انجام بدم؟ اگه آره لطفا راهنمایی کنید که چه مراحلی باید طی بشه با تشکر
    بله می توانید - فرم لینک زیر را باید پر کنید - اطلاعات دارنده کارت را در فرم زیر وارد نمایید به توسط دارنده کارت باید امضا شود ونهایتا به همراه فرمهای دیگر ارسال کنید
    http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5620E.pdf

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    با سلام
    برای ارسال فرم های اولیه احتیاج به مدارکی ندارید.
    آدرس صرافی با پیام خصوصی خدمتتان ارسال شد.
    خواهشمند است اگر اقدام نمودید، دوستان دیگر را در این تاپیک در جریان بگذارید تا بتوانند از تجربیات شما و هزینه های مربوطه مطلع شوند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    دوست عزیز
    نیازی نیست اسمتون رو روی مانی اردر بنویسید.برای اطمینان بیشتر پشت مانی اردر اسم رو بنویسید و امضا کنید.البته دوستانی هستند که این کار رو نکردند و جواب گرفتند.
    نسخه دوم برای شماست و نیازی نیست اون رو بفرستید.
    با سلام
    ممنونم می شوم آدرس صرافی را نیز برای من بفرستید
    با تشکر

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    به نظر من 250 هزار تومان صرف نمی کند. با یک مبلغ بیشتر می توانید یک تور 3 روزه تشریف ببرید سوریه با پرواز و هتل و غذا و همان جا حضوری این کار را انجام دهید. یا یک نفر دیگر را پیدا کنید تا هزینه نصف شود.

من یک صرافی سراغ دارم که 150 هزار تومان می گیرد، اگر شمارش را خواستید، پیام خصوصی دهید.
    با سلام
    ممنون می شوم اگر شماره تماس را برای من نیز ارسال نمایید.

آیا میشه با کردیت کارت پرداخت کرد مثلا این شرکتهایی که تو تهران پرداخت با کردیت کارت میکنند؟

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

خواهشا اگه ممکنه یه نفر دقیقا بگه با کردیت کارت چطوری میشه پرداخت کرد . تو خود سایت نوشته که این فرم رو پر کنید ولی خب آخه به چه حسابی باید واریز بشه همینطوری که نمیشه یه شماره توی اون فرما نوشت و برا سوریه ارسال کرد با کردیت کارت چطوری باید کار کرد یعنی اینکه به چه حسابی باید پرداخت بشه رسید باید گرفته بشه یا نشه تو چه سایتی باید برا پرداخت بریم و از این حرفا
    با تشکر از کلیه دوستانی که بدون منت جواب سوالهای این مغزهای فراری رو میدن!

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    آیا میشه با کردیت کارت پرداخت کرد مثلا این شرکتهایی که تو تهران پرداخت با کردیت کارت میکنند؟
    بله می شود

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidhassani نمایش پست ها
    خواهشا اگه ممکنه یه نفر دقیقا بگه با کردیت کارت چطوری میشه پرداخت کرد . تو خود سایت نوشته که این فرم رو پر کنید ولی خب آخه به چه حسابی باید واریز بشه همینطوری که نمیشه یه شماره توی اون فرما نوشت و برا سوریه ارسال کرد با کردیت کارت چطوری باید کار کرد یعنی اینکه به چه حسابی باید پرداخت بشه رسید باید گرفته بشه یا نشه تو چه سایتی باید برا پرداخت بریم و از این حرفا
    با تشکر از کلیه دوستانی که بدون منت جواب سوالهای این مغزهای فراری رو میدن!
    برای پرداخت با کردیت کارت شما احتیاجی به شماره حساب ندارید. با پر کردن مشخصات کردیت کارت و امضای دارنده ی آن، سفارت خودش مبلغ را شارژ خواهد کرد. شما می توانید با کردیت کارت و دادن شماره آن از طریق تلفنی خرید نمایید.

Junior Member Serena آواتار ها

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام به همه...
    من هم بالاخره نتيجه امتحان Ielts رو گرفتم و ميخوام فرمهامو بفرستم.
    در مورد پرداخت با كرديت كارت اينجور كه من متوجه شدم به اينصورت نيست كه بتونيم هزينه رو پرداخت كنيو و رسيدشو براي سيدني بفرستيم بلكه بايد يك نفر مشخصات كرديتشو بده تا اونا بعدن برداشت كنن! درست مي‌گم؟
    مرسي
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    سلام به همه...
    من هم بالاخره نتيجه امتحان Ielts رو گرفتم و ميخوام فرمهامو بفرستم.
    در مورد پرداخت با كرديت كارت اينجور كه من متوجه شدم به اينصورت نيست كه بتونيم هزينه رو پرداخت كنيو و رسيدشو براي سيدني بفرستيم بلكه بايد يك نفر مشخصات كرديتشو بده تا اونا بعدن برداشت كنن! درست مي‌گم؟
    مرسي
    بله درست می فرمایید. باید از فرم زیر استفاده نمایید:

http://www.cic.gc.ca/EnGLIsh/pdf/kit...s/IMM5620E.pdf

سلام دوست عزیز
    من هم با مانی اردر هدیه به دلار کانادا (دقیقا 390 دلار کانادا شارژ داشت)، مدارکم رو با دی اچ ال فرستادم و 26/11/2009 توسط rema تحویل گرفته شد. اما هفته پیش چک کردم از کارت پولی کسر نشده بود. بنابراین وضعیت من هم دقیقا مشابه شماست. ضمنا تاکنون هیچگونه پاسخی از سفارت کانادا نگرفتم. لطفا اگر شما خبری گرفتید به من هم اطلاع دهید. ممنون.