سلام من رشته ام عمران, گرایش ژئوتکنیک, ارشد هستمیخواستم برای سیمینار پایانامه و مقاله موضعی را انتخاب کنم خوب سوالم اینه چه موضوعاتی در گرایش عمران بازار کار و و ضمینه علمی بهتر , شرایط ادامه تحصیل بهتری در ایلات متحده دارد
سلام من رشته ام عمران, گرایش ژئوتکنیک, ارشد هستمیخواستم برای سیمینار پایانامه و مقاله موضعی را انتخاب کنم خوب سوالم اینه چه موضوعاتی در گرایش عمران بازار کار و و ضمینه علمی بهتر , شرایط ادامه تحصیل بهتری در ایلات متحده دارد
اینکه رو چه موضوعی کار کنین به استاد هم بستگی داره. باید یه موضوعی باشه که اون بتونه کمک کنه و publication داشته باشین. اما برای اینکه بتونین ایده بگیری که رو چه موضوعاتی بیشتر کارمیشه، یه سر به لیست مقالاتی که واسه کنفرانس های معتبر می فرستن بندازین (مثلا IFCEE ) یا DFI یا به مقالات جدید ژورنال ها نگاه کنین. من فکر می کنم کارهای محیط زیستی خیلی خوبن، یا موضوعاتی مربوط به landslide, earthquake چیزهائی هستن که معضل ایجاد می کنن. case به case هم شرایطشون فرق می کنه و فاند واسش خوب می گیرن. یا کارهائی که به پروژه های راه مربوط میشه DOT ها خوب support می کنن. باز تاکید می کنم که باید به شرایط دانشگاه و استادتون هم نگاه کنین. اینها چیزهائیه که به ذهن من می رسه، قطعا موضوع های دیگه ای هم هست.
موفق باشین![]()
!Don't take life too seriously; you'll never get out of it alive
(Elbert Hubbard)
سلام،
با توجه به مربوط بودن بحث مطروحه در این موضوع به انجمن رشته های تحصیلی، این موضوع بسته می شود. لطفاً قبل از ارسال موضوع یا پست جدید، از مرتبط بودن آن با مباحث انجمن اطمینان حاصل کنید.
با تشکر،
خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)