نقل قول نوشته اصلی توسط alibihamta نمایش پست ها
اغا من یکی حاضرم خداییش ... من حاضرم به جای حق طلاق و .... و مهریه وو... هیچی نباشه فقط مثل دو انسان عاقل و بالغ که فرهنگ و روحیاتمون یکیه ازدواج کنم ولی شما الان فقط و فقط یک مورد دختری پیدا کن که این طوری زندگی کردن رو قبول کنه
عمرا کسی این طوری زندگی کردن رو قبول نمیکنه و دلیل اکثر طلاق ها هم تو ایران همیناست: بالا بودت مهریه و نداشتن دید مناسب از مفهوم ازدواج و ندادن حق یکیسان به خانوم و .... من که مطمئنم سن ازدواج روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد تو ایران و این موضوع هم صد در صد باعث افزایش فساد و بی بندوباری در جامعه خواهد بود.... ای کاش من یکی میتوانستم کاری کنم ولی افسوس که هیچ راه حلی برای جلوگیری از ازدواج های غلط و دوستی های بدون حساب و کتاب که اکثر دارای روابط نامشروع هستند نیست... دوستان خیلی ببخشید رک میگمم من دیگه تو ایران نمیتونم به دختری اعتماد کنم حالا ممکنه شما این رو بپذیرید و یا نه ولی این حقیقته ...وقتی سن ازدواج بره بالا همینطوری اینم میشه اخرش ... من به شخصه روز به روز مصمم تر میشم که ازدواج با یک دختر خارجی که حدقل به اعتقادات خودش پایبند است بهتر است. به امید موفقیت همه عزیزان
هیچوقت با این قطعیت توی استدلالتون تعمیم کلی ندید دوست عزیز. به قول جناب بنجامین فرانکلین هیچ چیز در دنیا قطعی نیست به جز مرگ و مالیات. اگه موردی که من اشاره کردم اصلا وجود نداشت که من هم نمیدونستم و بهش اشاره نمیکردم. خیلی وقتها شما با کسی که مطابق خواسته هاتونه آشنا نمیشید چون شبیه اون آدم نیستید! یعنی با خواسته های اون مطابقت ندارید! باید ببینید آیا به خواسته های همچین دختری نزدیک هستید یا خیلی فاصله دارید که بهش برنمیخورید. دوست خوبم به نظرم تجربه شما در این زمینه ها خیلی زیاد نیست. ازدواج با یک دختر خارجی هم مصائب خودش رو داره. که البته اگه کسی بدونه چی میخواد و چی توی ذهنشه، اصلا خارجی و داخلی واسش مسئله نیست، مهم اینه که اون فرد با معیارهاش همخوانی داشته باشه. من با توجه به چیزی که در اطراف خودم میبینم میگم اختلاف فرهنگی بین دو خانواده ی اهل یک شهر میتونه یک ازدواج رو خراب کنه، چه برسه به یک فرهنگ خارجی. البته باز هم میگم بستگی داره شما بدونید از زندگی چی میخواهید. اگه فقط میخواهید همسرتون خارجی باشه که خب مسیرتون مشخصه.