ثبت نام در پلیس حیدرآباد FRRO
تاریخ :جمعه - ۲۹ شهریور ۱۳۹۲
دانشجویان بعد از رسیدن به هندوستان و شهر مورد نظرتون باید تا قبل از 14 روز خودتون رو به مرکز پلیس امور خارجیان شهر خودتون معرفی کنید تا به شما برگه "اجازه اقامت" یا به انگلیسی RP=Resident Permit به شما بدهند .
اگر بیشتر از 14 روز طول بکشه مشمول جریمه مالی و مشکلات پیش بینی نشده ای ممکنه بشید.
پلیس در شهر حیدرآباد به نام FRRO= Foreigner Regional Registration Offices نامیده میشود.
شما قبل از رفتن به اداره پلیس و گرفتن برگه اقامت باید کارهای زیر را انجام دهید:
1-اجاره یک خانه و گرفتن قرارداد خانه از صاحبخانه (Agreement ) و بردن قرارداد خانه به یک دفتر اسناد رسمی و زدن مهر اسناد رسمی در تمامی صفحات آن (Notary Stamp )
2-گرفتن یک کپی از قبض برق خانه ای که اجاره کرده اید از صاحبخانه و گرفتن کپی از کارت شناسایی صاحبخانه(Elcetric Bill and ID Owner house)
3-ثبت نام در دانشگاه مربوطه و گرفتن برگه اشتغال به تحصیل (bonafide) و بررسی اینکه کد ثبت نامی شما از طرف دانشگاه و جایی که بنوفاید رو صادر میکنند در سایت پلیس به صورت آنلاین انجام شده و این کد در بنوفاید شما وجود دارد !
4-مدرکی که نشان دهنده وضعیت مالی شما باشد ، پیشنهاد من این است بعد از اینکه دلار های خود را در صرافی برای ثبت نام دانشگاه تبدیل به روپیه کردید از صرافی بخواهید به شما یک رسید معتبر به همراه مهر صرافی به شما بدهد ، 1500 دلار در قبض برای شما بنویسد کافی هست و برای این 1500 دلار فکر میکنم حدودا 70 روپیه کارمزد میگرد . البته باید برای گرفتن رسید صرافی کپی ویزا و صفحه اول پاسپورت خود را به همراه اصل پاسپورت نشان صرافی بدهید و کپی ها رو به صراف بدهید و قبض را دریافت بکیند.
5-کپی از ویزای شما و صفحه اول پاسپورت
6-دو عدد عکس در اندازه پاسپورتی ،پیشنهاد من این است که در عکاسی های ایران یه عکس خوب بگیرید و ازشون بخواهید که فایل عکس رو به شما بدن و اینجا میبرید یه عکاسی یا کسانی که کارهای زیراکس و کپی انجام میدن ، یه سری 36 تایی از عکس براتون میگیرن 50 روپیه همه جا به دردتون میخوره .
بعد از آماده کردن مدارک شما به سایت پلیس بخش خارجی های حیدرآباد به آدرس :
http://indianfrro.gov.in/frro/
میروید و در سایت پلیس ایبتدا عکس خود را اپلود میکنید و بعد فرم مربوطه را پر میکنید و بعد با کدی که میدهد دوباره در همان صفحه اصلی میروید و یک وقت ملاقات میگیرید.
نکته:اگر مثلا وقت ملاقاتی که سایت پلیس به شما داد بیشتر از 14 روز بود نگران نباشید ، جریمه نمیشوید ، چون این به دلیل شلوغی اداره پلیس می باشد و مشکل شما نیست .مهم ثبت نام شما در سایت پلیس قبل از 14 روز است .
فایل برگه ملاقات را ذخیره کرده و پرینت میگرید و عکس خود را در جایی که اعلام کرده با چسب آبکی میپسبانید(با منگه این کار رو انجام ندید اونجا مجبورتون میکنند منگنه رو بکنید و با چسب بچسبونید) و جایی هم که نیاز به امضا داره ، امضا میکنید و روی همه مدارکی که قبلا آماده کرده بودید قرار میدید و با چهره ای خوشحال

میرید بخش پلیس حیدرآباد به آدرس ( بگومپت ، فرودگاه قدیمی حیدرآباد )
ساعت کاری پلیس از 10 صبح شروع میشه ولی شما ساعت 8:30 اونجا حاضر باشید بهتره که سریعتر کارتون انجام بشه . درب ورودی یه سری خارجی ایستادن و شما هم میرید ته صف نا نوبتتون بشه و بعد که نوبتتون شد ، اسم و فامیل و شماره پاسپورت و علت درخواست ویزا و شماره تماستون رو مینویسید ، و مامور درب ورودی به شما یک شماره میده ، بعد وارد ساختمون اداره پلیس میشید ، به محض وارد شدن سمت چپ یه کابین هست که یکی یکی شماره ها رو صدا میکنه و مدارک رو چک میکنه ویه شماره کامپیوتری پرینت میکنه بهت میده !
نکته:قبل از اینکه نوبتتون بشه و مدارکتون چک بشه ، همون جا یه نخ و یه پانچ بردارید و همه مدارکتون رو از یه گوشه سمت چپ بالای کاغذ ها با پانچ سوراخ کنید و با نخ ببنیدید (قانون هست ) که وقتتون گرفته نشه و به دلیل نبستن همین نخ واستون داستان درست نکنن.
بعد از اینکه مدارکتون رو چک کردند و شمارتون رو گرفتید به یه پارتیشنی که تقریبا پشت همین محل انتظار اولیه هست میرید و اونجا یکی یکی شماره ها رو میخونند تا نوبت شما میرسه و بعد مدارکتون رو به آفیسر میدید و چک میکنه و اگر همه چی اوکی باشه (اصل مدارک رو حتما ببرید مثل پاسپورت و قراردادخانه و بنوفاید) به شما یه برگه پرینت میکنه و میده میگه مثلا 3 روز دیگه با این برگه بیا برگه اقامتت رو بگیر یا میگه برو یه کابین دیگه برگه اقامتت رو بگیر.
این موضوع برای تمدید ویزا هم صدق میکنه !
******3 بار این مطلب رو مستقیم سعی کردم ارسال کنم ولی هر بار یه مشکلی پیش اومد و کل مطلب رو بعد از نوشتن پاک شد بدون اینکه من پشتیبانی از نوشته داشته باشم ، خلاصه اینکه نمیخواستم بنویسم ولی دلم نیومد که مشکلات و بالاهای که مثلا واسه نیاوردن یه کپی قبض برق مجبور شدیم مشکلاتی بکشیم تو این اداره پلیس رو یه هموطن دیگمون نکشه ! ****
علاقه مندی ها (Bookmarks)