سلام
من 21 می مصاحبه داشتم. 31 جولای آپدیت و امروز کلیر شدم.
با آرزوی موفقیت برای شما دوستان، مخصوصا دوستانی که قبل از من رفتن و هنوز چشم انتظارن
سلام
من 21 می مصاحبه داشتم. 31 جولای آپدیت و امروز کلیر شدم.
با آرزوی موفقیت برای شما دوستان، مخصوصا دوستانی که قبل از من رفتن و هنوز چشم انتظارن
دوستان اون لینکی که همراه ایمیل هست چیه؟ چیزی باید پر کنیم یا اون فقط اطلاعات داده؟
گرچه من هم 16 جون مصاحبه م بوده و هنوز منتظر جوابم، اما اتفاقا فکر میکنم همین که دوستان میگن که کلیر شدن (چه ایمیل زدن و چه نزدن و چه فکر میکنن ایمیل زدنشون تاثیر داشته و چه نداشته)، باید امیدوارترمون کنه به اینه پروسه ی کلیرنس داره به خوبی پیش میره و ممکنه به زودی هم ما جواب بگیریم و خیالمون راحت بشه.
خلاصه اینکه شما هم حق دارید و ممکنه حرفهای دوستان دیگه به شما استرس هم وارد کنه، اما بیاین یه کم خوشبینانه و امیدوارانه تر نگاه کنیم به خبرهای دوستان
دوستان سلام. آیا به واشنگتن هم میشه ایمیل زد؟
من 27 می مصاحبه داشتم و سایت واشنگتن آخرین آپدیت رو تاریخ مصاحبه نشون میده. من به دبی سه بار ایمیل زدم ولی هیچ جوابی نیومد.
سلام دوستاني كه ميل زديد وجواب گرفتيد ممكنه لطف كنيد بگيد عنوان نامه subject را چي مينويسيد؟احتمالا نامه هاي كه ساعت كاري فرستاده ميشه زودترجواب ميگيرن.شما چه ساعتي فرستاديد؟
حدود یک سوم از کل افرادی که در جدول هم اکنون در وضعیت انتظار هستند ماه May مصاحبه شدن که یکیشون من هستم. به زودی برای مصاحبه ی ویزای خانمم و فرزندم بار دیگه به دبی میریم و امیدوارم قبل از رفتن تکلیف ویزام معلوم بشه تا بتونیم وقتی اونجا هستیم هر سه ویزا رو پیک آپ کنیم. امروز به سفارت فخیمه ایمیل زدم، اگر تا روز مصاحبه خانمم وضعیت مشخص نشد قصد دارم نامه ای رو از طریق خانمم به آفیسری که با من مصاحبه کرده (مرد تپل باجه ۷) برسونم، وضعیت رو توضیح بدم و بخوام سریعتر تکلیف مون رو روشن کنه. امیدوارم این هفته خبرای خوبی بشه، برای خودم و برای همه... توکل بر خدا، هر چه خیرمون هست پیش بیاد ایشالا
BS & MS: Sharif EE/Control Theory&Robotics/iBT:101/GRE:323(V153,Q170)n
Currently a PhD student of Electrical Engineering at Iowa State University
امیدوارم برای همه هر جیزی که به خیر و صلاح هست همان اتفاق بیافتد. این هم بخشی از زندگی هست، از این بد ترهاش را زیاد دیدیم و خواهیم دید. زیاد به خودتون بخصوص در این روزهای آخر فشار و استرس وارد نکنید و افکار منفی و استرس زا را دور کنید و با خانواده خوش بگذرونید و از زندگی لذت ببرید.
سلام دوستان. قبل از کلیر شدن حتما باید آپدیت شیم ؟ این آپدیت اصلا چیه؟ من 9 جولای مصاحبه داشتم و هنوز خبری نیست. این جدول دوبی که میگین کجاس؟
این آپدیت تو همون جایی که کیس نامبرو مینویسیم میاد؟ چون نوشته
در حال حاضر ﭙرونده شما در حال بردازش ميباشد, هر اطلاع جديد به وب سايت ﭙست خواهد شد. لطفا براى دريافت اطلاعات جديد در رابطه با ﭙرونده خود به وب سايت مراجعه كنيد.
کجا معلوم میشه؟
اگه از آویل کلیر میشه خبر بده ببینیم چه خبره :|
و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.
علاقه مندی ها (Bookmarks)