نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 228 از 425 نخستنخست ... 128178218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238278328 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,271 تا 2,280 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

سلام
    من 21 می مصاحبه داشتم. 31 جولای آپدیت و امروز کلیر شدم.
    با آرزوی موفقیت برای شما دوستان، مخصوصا دوستانی که قبل از من رفتن و هنوز چشم انتظارن

Member
    رشته و دانشگاه
    BS. Polymer Eng./MS. Chemistry

دوستان اون لینکی که همراه ایمیل هست چیه؟ چیزی باید پر کنیم یا اون فقط اطلاعات داده؟

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری کامپیوتر-شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط shahnavaz90 نمایش پست ها
    بچه ها لطفا انقدر نياين بگين كه ما ايميل زديم همون موقع كلير شديم يا ايميل كليرنسمون اومد. اينجا خيلي ها هستن كه ميان چك مي كنن حرفاي شمارو اما نظر نميدن من الان دوستم كه تو مي رفته سفارت بخاطر اين حرفا اعصابش خورده از صبح چون اونم ايميل ميزنه اما جوابي نميگيره. منم خودم از جون هستم. با اينكه براتون خوشحاليم ولي باور كنين اين حرفاتون جز فشار رواني براي امثال ما نيست. بخدا با ايميل كار جلو نمي افته مگر كيساي خاص كه مشكلايي مثل نرسيدن ايميل كليرنس براشون پيش مياد.
    پس لطف كنين روحيه و ارامش بدين تو اين پيج تا اين روزا رو راحت تر بشه گذروند چون خيليا رو من ميشناسم كه هر روز اين پيج رو چك ميكنن و دليل اينكه اطلاعاتم وارد نكرديم شخصيه از همه ي بچهاي جولاي معذرت ميخوام اما بايد اين حرفو ميزدم و اگه بدونين اين انتظار چقدر سخته حق ميدين.....
    گرچه من هم 16 جون مصاحبه م بوده و هنوز منتظر جوابم، اما اتفاقا فکر میکنم همین که دوستان میگن که کلیر شدن (چه ایمیل زدن و چه نزدن و چه فکر میکنن ایمیل زدنشون تاثیر داشته و چه نداشته)، باید امیدوارترمون کنه به اینه پروسه ی کلیرنس داره به خوبی پیش میره و ممکنه به زودی هم ما جواب بگیریم و خیالمون راحت بشه.
    خلاصه اینکه شما هم حق دارید و ممکنه حرفهای دوستان دیگه به شما استرس هم وارد کنه، اما بیاین یه کم خوشبینانه و امیدوارانه تر نگاه کنیم به خبرهای دوستان

دوستان سلام. آیا به واشنگتن هم میشه ایمیل زد؟
    من 27 می مصاحبه داشتم و سایت واشنگتن آخرین آپدیت رو تاریخ مصاحبه نشون میده. من به دبی سه بار ایمیل زدم ولی هیچ جوابی نیومد.

سلام دوستاني كه ميل زديد وجواب گرفتيد ممكنه لطف كنيد بگيد عنوان نامه subject را چي مينويسيد؟احتمالا نامه هاي كه ساعت كاري فرستاده ميشه زودترجواب ميگيرن.شما چه ساعتي فرستاديد؟

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

حدود یک سوم از کل افرادی که در جدول هم اکنون در وضعیت انتظار هستند ماه May مصاحبه شدن که یکیشون من هستم. به زودی برای مصاحبه ی ویزای خانمم و فرزندم بار دیگه به دبی میریم و امیدوارم قبل از رفتن تکلیف ویزام معلوم بشه تا بتونیم وقتی اونجا هستیم هر سه ویزا رو پیک آپ کنیم. امروز به سفارت فخیمه ایمیل زدم، اگر تا روز مصاحبه خانمم وضعیت مشخص نشد قصد دارم نامه ای رو از طریق خانمم به آفیسری که با من مصاحبه کرده (مرد تپل باجه ۷) برسونم، وضعیت رو توضیح بدم و بخوام سریعتر تکلیف مون رو روشن کنه. امیدوارم این هفته خبرای خوبی بشه، برای خودم و برای همه... توکل بر خدا، هر چه خیرمون هست پیش بیاد ایشالا
    BS & MS: Sharif EE/Control Theory&Robotics/iBT:101/GRE:323(V153,Q170)n
    Currently a PhD student of Electrical Engineering at Iowa State University

Junior Member

امیدوارم برای همه هر جیزی که به خیر و صلاح هست همان اتفاق بیافتد. این هم بخشی از زندگی هست، از این بد ترهاش را زیاد دیدیم و خواهیم دید. زیاد به خودتون بخصوص در این روزهای آخر فشار و استرس وارد نکنید و افکار منفی و استرس زا را دور کنید و با خانواده خوش بگذرونید و از زندگی لذت ببرید.

سلام دوستان. قبل از کلیر شدن حتما باید آپدیت شیم ؟ این آپدیت اصلا چیه؟ من 9 جولای مصاحبه داشتم و هنوز خبری نیست. این جدول دوبی که میگین کجاس؟

این آپدیت تو همون جایی که کیس نامبرو مینویسیم میاد؟ چون نوشته
    در حال حاضر ﭙرونده شما در حال بردازش ميباشد, هر اطلاع جديد به وب سايت ﭙست خواهد شد. لطفا براى دريافت اطلاعات جديد در رابطه با ﭙرونده خود به وب سايت مراجعه كنيد.
    کجا معلوم میشه؟

اگه از آویل کلیر میشه خبر بده ببینیم چه خبره :|
    و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)