صفحه 539 از 5471 نخستنخست ... 3943948952953053153253353453553653753853954054154254354454554654754854958963910391539 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,381 تا 5,390 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر (Federal Skilled Worker Class:.Category 1)

برای مدارک سوریه لازمه، البته کپی برابر اصل نه ترجمه، ببخشید اگه اشتباه شد.

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر (Federal Skilled Worker Class:.Category 1)

نقل قول نوشته اصلی توسط elham_ghazal نمایش پست ها
    برای مدارک سوریه لازمه، البته کپی برابر اصل نه ترجمه، ببخشید اگه اشتباه شد.
    Photocopy of the first ten pages of passports (including the page showing passport validity) for the
    principal applicant, spouse or common-law partner and all dependent children. If possible,
    passports should be valid for at least three years after application date.

احتیاجی نیست حتما کپی ها مهر برابر با اصل دادگستری داشته باشد. کپی معمولی هم کفایت می کند.

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر (Federal Skilled Worker Class:.Category 1)

با سلام خدمت تمامی دوستان
    آقا پیمان این دوستمون miladsamiei مگه نمی خواد مدارک برای سیدنی بفرسته؟پس چرا می خواد ترجمه شناسنامه بفرسته؟ تا جایی که میدونم تو مرحله اول غیر از کپی پاسپورت چیز دیگه ای لازم نیست ممنون میشم اگه قضیه رو روشن کنید.
    با تشکر

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر (Federal Skilled Worker Class:.Category 1)

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان
    آقا پیمان این دوستمون miladsamiei مگه نمی خواد مدارک برای سیدنی بفرسته؟پس چرا می خواد ترجمه شناسنامه بفرسته؟ تا جایی که میدونم تو مرحله اول غیر از کپی پاسپورت چیز دیگه ای لازم نیست ممنون میشم اگه قضیه رو روشن کنید.
    با تشکر
    بله دوستان توجه فرمایید که در مرحله ی سیدنی فقط کپی پاسپورت، و فقط صفحه مشخصات متقاضی اصلی باید ارسال شود.
    احتیاج به ارسال هیچ مدرک شخصی نیست.

متاسفانه من دير خوندم و همه مداركمو شناسنامه و كارث ملي و پاسپورت رو دادم براي ترجمه وتاييديه دادگستري و امور خارجه كلي هم پول دادم قكر ميكنين اين مدارك بعدن بدردم ميخوره براي ذمشق؟فقط كپس معمولي صفحه مشخصاتmain applicant رو بدم كافيه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    متاسفانه من دير خوندم و همه مداركمو شناسنامه و كارث ملي و پاسپورت رو دادم براي ترجمه وتاييديه دادگستري و امور خارجه كلي هم پول دادم قكر ميكنين اين مدارك بعدن بدردم ميخوره براي ذمشق؟فقط كپس معمولي صفحه مشخصاتmain applicant رو بدم كافيه؟

بله؛ نگه دارید برای چند ماه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد
    خواهش میکنم چک لیست را با دقت مطالعه فرمایید و دونه دونه طبق آن عمل کنید:

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5612E.PDF

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    بله؛ نگه دارید برای چند ماه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد
    خواهش میکنم چک لیست را با دقت مطالعه فرمایید و دونه دونه طبق آن عمل کنید:

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5612E.PDF
    شناسنامه تو چک لیست خواسته نشده ولی تو صفحه 26 مدرک EG7 در خصوص بند 19 فرم IMM 0008-Generic اینجوری نوشته:

Write your identity card number if applicable.
    Identity (identification) cards are issued by national, provincial, municipal or other governments, or by a recognized international agency such as the Red Cross, as a means of identification. If you have such a card, print the number in the space provided. Photocopy both sides of the card and attach the photocopy to your application. If you do not have an identity card, write “N/A”.

از اونجا که دمشق ID کارت رو برای ایرانیا شناسنامه قید کرده من فکر میکنم بند 19 رو باید شماره شناسنامه نوشت و ترجمه اونو فرستاد.

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام
    من 7 july مدارکم رسید سیدنی، 10 سپتامبر email سیدنی رو دریافت کردم.
    13 Dec ، مدارکم رسید سوریه و در حال حاضر pending review هستم.

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

یه سوال.
    من دیدم بعضی از دوستان گفتند که ترجمه دیپلم هم لازمه، در حالی که اونجا نوشته Post-secondary education documents و این یعنی بعد از دیپلم. من document بردم دالرترجمه و اونها هم
    معتقد بودند دیپلم لازم نیست. به هر حال من نفرستادم. نظر دوستان چیه ؟

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط elham_ghazal نمایش پست ها
    یه سوال.
    من دیدم بعضی از دوستان گفتند که ترجمه دیپلم هم لازمه، در حالی که اونجا نوشته Post-secondary education documents و این یعنی بعد از دیپلم. من document بردم دالرترجمه و اونها هم
    معتقد بودند دیپلم لازم نیست. به هر حال من نفرستادم. نظر دوستان چیه ؟
    سلام
    فقط مدارك بالاتر از ديپلم رو بايد بفرستيد
    خيالتان راحت باشد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)