به نظرم اونقدری این دوستامون رو نمیشناسید. دقت کنید به آخر جمله! up to one week in addition to normal processing times
گفته از اون وقت معمول حداکثر یک هفته! بعد دبی مگه وقت معمول داره آخه؟!![]()
به نظر من قشنگ به ددلاین آی 20 نگاه میکنن چون هر کسی کلیر شده نزدیک ددلاین بوده--الان دوستان که مثلا یک آگوست رفتن نییان و بگن که پس چرا ما نشدیم کلیر چون شما باید نرم شش تا هشت هفته رو رد کنید--
باید صبر کرد دید تاریخ آی 20 کیه. نزدیکاش شاید دلشون سوخت و کلیر کردن.
و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.
سلام
منم تاریخم 10 آگوسته و 85 روزه که منتظرم.
حتی جواب ایمیل رو هم نمیدن....
آفیسرم هم آقای عینکی باجه 4 بود
ظاهرا به هیچی ربط نداره، نه تاریخ ارایوال، نه آفیسر و نه ایمیل
سلام به همگی. باجه 3 و 4 بدترین آفیسر ها از لحاظ اطلاعات و سختگیری بودن. به آفیسر ربط داره واقعا.
اتفاقا آفیس 4 هم خیلی باحال بود. به دوستم گفت ویزات مالتی هست!!! اما الان صد و بیست روزه منتظره تقریبا... به سینگل هم راضیه ها اما نمیاد دیگه... بعد دانشگاهش هم رنک 4 هست تو رشته خودش. اسکالرشیپ داره. یعنی همه چی تمومه.
دیدم بعضی از دوستان با رشته فلسفه هم منتظرن هنوز بعد 90 روز! خدا بگم چی کارشون کنه آخه... من خودم رفتم تو چهار ماه و بیشتر الان... تاپ فایو سی اس دار ممیرم. اسکالر شیپ دارم. دو صفحه و نیم آر پی بردم. قبلا تو امریکا زندگی کردمیک و نیم سال و میدونم اف بی آی چکینگ ام هیچی نداره چون قبل برگشتن از دانشگاه نامه چکینگ گرفتم و یه خط هم توش نکته منفی نبود. دیگه چی بگم آخه؟
و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.
من فکر می کنم همه ی کسایی که منتظر موندن بالاخره یه چیزی داشتند که این جوری شده این چیز می تونه خیلی چیزها باشه! حتما فقط حساس بودن رشته نیست. مثلا سابقه ی تدریس (که خیلی بده گویا)، گپ، یه بار قبلا آمریکا بودن، مشکل داشتن استادی که می خواهید باهاش کار کنید و ... همه می تونن دلایلی باشند برای حساس شدن آفیسر و طولانی شدن کلیرنس. بالاخره تا ناباشد چیزکی آفسیر گیر نمی ده.
راستش من از بین بچه های فرم فقط Sara_e رو دیدم که هیچ نکته خاصی نداشت (البته شاید چیزی هست که من اطلاع ندارم). همه بالاخره یه موردی دارند. در مورد خودمم حدسم اینه که employment ی که توی ٓDS-160 زدم این جوری کرده.
اون ورش می شه ها، یعنی ممکنه یکی که مورد داشته زود کلیر شده باشه ولی این که کسی کلیر نشده حتما یه دلیلی داشته.
به نظر من احتمال این که یکی هیییییییچ موردی نداشته باشه و طول بکشه خیلی کمه اگرچه صفر مطلق نیست (شاید پرونده اش افتاده پشت کمد)
با سلام.
من ۱۷مارچ،روز قبل چهارشنبه سوری مصاحبه داشتم در دوبی و ویزام اپروو شد وبرگه ژرد رو دریافت کردم و هرروز با case number وضعیت پرونده رو در سایت چک میکنم وهمچنان میزنه:پرونده ی شما در حال پردازش است. پریروز با سفارت تماس تلفنی گرفتم و پیغام صوتی گذاشتم چون آخر هفته
بود و مسیول مربوطه حضور نداشت.من در نهایت تا ۳سپتامبر فرصت ورود به دانشگاه رو دارم. خواستم بدونم در شرایط کنونی چیکار میتونم بکنم.
ممنونم
دوستان کسی امروز کلیر شده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)