نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 235 از 425 نخستنخست ... 135185225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245285335 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,341 تا 2,350 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    چهارده ماه منتظرم . کمی صبور باشید میاد
    دیگه چقدر وحید جان؟ من ترم دارم. باید برم سر موقع...بعد هم دوستای من بودن من بهشون می گفتم میاد ویزاتون. اما حالا چی؟ موندم تنها... به خدا بگن ریجکت ذره ای ناراحت نمیشم. میگم خلاص... اما دیگه انتظار کشیدن رو نمیتونم...
    و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Biavatan نمایش پست ها
    دیگه چقدر وحید جان؟ من ترم دارم. باید برم سر موقع...بعد هم دوستای من بودن من بهشون می گفتم میاد ویزاتون. اما حالا چی؟ موندم تنها... به خدا بگن ریجکت ذره ای ناراحت نمیشم. میگم خلاص... اما دیگه انتظار کشیدن رو نمیتونم...
    می دونم چی میگی چون خودم دردشو کشیدم ولی سال قبل خیلی ها دقیقه نود کارشون درست شد و الان آمریکا هستند . بهتره کمی سرتون رو به جمع و جور کردن دور و برتون گرم کنید که با ویزای دقیقه نود غافلگیر نشید.
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    می دونم چی میگی چون خودم دردشو کشیدم ولی سال قبل خیلی ها دقیقه نود کارشون درست شد و الان آمریکا هستند . بهتره کمی سرتون رو به جمع و جور کردن دور و برتون گرم کنید که با ویزای دقیقه نود غافلگیر نشید.
    من همه زندگیم سختی بوده...
    بچگیم تو سختی...بزرگیم و دانشجوییم تو سختی... سربازیم تو سختی...(یک ماه انفرادی سر یک کار کوچیک!!!30 کیلو کم کردن وزن تو چهار ماه)... حتی تو آمریکاش هم سختی...(شبا از فرط کارکردن تو آفیس میخوابیدم با اینکه تا خونه ام پنج دق راه بود!!!)... ادمیشن گرفتم از دانشگاهم که خیلی خوبه با اینکه رشته من کامپیوتر ساینس نبود و ریاضی بود...پانزده ژانویه!!! که ددلاین دانشگاهم هنوز تموم نشده بود!!! استادم کارنگی ملون و برکلی درس خونده...همه چیز خوب بود... گفتم زود برم که زود ویزام بیاد مثل دفعه پیش دیر نرم اونجا...
    رفتم سفارت دیوی گفت میرسی به ترمت و نگران نباش.
    بعدش گفتم درست میشه دیگه این زندگی بی سر و سامون... اما مثل اینکه خدا نمیخواد من روی آرامش ببینم...

استادم گفته ده سال دیگه هم اپلای کنی من میگیرمت... گفته نگران ویزا نباش چون منم مثل تو بودم و دیفر کردم... همه اینا رو گفته... و میدونم هم راست گفته چون لازمم داره...
    اما بحث چیز دیگه ای هست... به قل ماریو بالوتلی "Why always me?"...
    و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.

Junior Member

ایمیل هم جواب نمیدن.. تازه بیاد باید واسه ویزای دبی هم اقدام کرد چند روز طول میکشه.. یه اعتراضی چیزی نمیشه به سفارت کرد؟

Junior Member

بعد از ۱۰۰ روز منم بلاخره امروز اپدیت شدم ... به امید کلیر شدن زودتر همه بچه ها بخصوص بچه های اپریل ...

Member alikhaan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    !Music No School yet

نقل قول نوشته اصلی توسط Biavatan نمایش پست ها
    من همه زندگیم سختی بوده...
    بچگیم تو سختی...بزرگیم و دانشجوییم تو سختی... سربازیم تو سختی...(یک ماه انفرادی سر یک کار کوچیک!!!30 کیلو کم کردن وزن تو چهار ماه)... حتی تو آمریکاش هم سختی...(شبا از فرط کارکردن تو آفیس میخوابیدم با اینکه تا خونه ام پنج دق راه بود!!!)... ادمیشن گرفتم از دانشگاهم که خیلی خوبه با اینکه رشته من کامپیوتر ساینس نبود و ریاضی بود...پانزده ژانویه!!! که ددلاین دانشگاهم هنوز تموم نشده بود!!! استادم کارنگی ملون و برکلی درس خونده...همه چیز خوب بود... گفتم زود برم که زود ویزام بیاد مثل دفعه پیش دیر نرم اونجا...
    رفتم سفارت دیوی گفت میرسی به ترمت و نگران نباش.
    بعدش گفتم درست میشه دیگه این زندگی بی سر و سامون... اما مثل اینکه خدا نمیخواد من روی آرامش ببینم...

استادم گفته ده سال دیگه هم اپلای کنی من میگیرمت... گفته نگران ویزا نباش چون منم مثل تو بودم و دیفر کردم... همه اینا رو گفته... و میدونم هم راست گفته چون لازمم داره...
    اما بحث چیز دیگه ای هست... به قل ماریو بالوتلی "Why always me?"...
    شما تنها نیستید. من خودم دست کمی از شما ندارم. تو جدول بیینید من بیشتر از ۱۱ ماه که منتظرم. امیدوارم که هر چی درسته پیش بیاد و بتونیم از موقعیتامون بهترین استفاده رو ببریم.
    “You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ramintaheri7 نمایش پست ها
    سلام دوستان، قبل از هرچيز من عذرخواهي ميكنم كه بحث جالبي كه ميخوام مطرح كنم رو بصورت ريپلاي دارم مينويسم! دليل اولش اينه كه من چندان وارد نيستم چطوري بايد كامنت ديد بزارم، دوم اينكه با گوشي تايپ ميكنم كه صفحش كوچيكه، سوم اينكه من از اطلاعات بخشهاي ديگه سايت استفاده كردم و حتي يكبار از يكي از عزيزان سوالي راجع به بليطها داشتم، كه ايشون بخاطر تعداد پستهاي بي نهايت كمه من، از جواب دادنم معذور ماند
    بگذريم، منم چهار مي مصاحبه داشتم با آقاي مايك، آفيسر باجه چارم، همون آقاي بلوند و دليليكه اسمشو ميگم اينه كه من روز بعد از مصاحبه با ايشون تو هتل مريديين در دوبي مصاحبه ي شخصي داشتم به درخواستشون و اگر اجازه بدين، سعي ميكنم بصورت خلاصه اون جلسه ي دو ساعت و نيممون رو اينجا بنويسم و قبل از هرچيز بهتون روحيه هم بدم كه سعي كنيد عشقتون دوطرفه باشه در زمينه ي جواب كليير شدنتون! بزرگي ميگفت، سمت هرچي بيشتر بري، بيشتر ازت دور ميشه، حالا مت اينهمه مدت سمت اونا رفتيم، نيومدن، حالا ولشون ميكنيم تا اونا بيام سمتمون
    الان ايشالا ماجراي مصاحبمو براتون مينويسم، شايد اطلاعاتم به دردتون بخوره، بازم عذرخواهي ميكنم كه الان اينكارو ميكنم، بزاريد به حساب بي تجربگي و مسائل بيشمار شخصيم
    سلام
    خوب الان اپدیت شدید شما؟ رشتتون چیه؟!
    ما رو کنجکاو میکنید و میرید؟!
    خوب چی شد؟چی میگفتین؟

تو متن اول نوشتم كه ارشد هوافضا و ليسانس مكانيك بودم. نه، هنوز كليير نشدم ولي بزودي ميشيم هممون اونم دلايلي هست كه در ادامه ميگم بهتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط ramintaheri7 نمایش پست ها
    منم خودم دليلشو پرسيدم كه چرا باهام مصاحبه شخصي كردي؟ گفتش دلايل زيادي داره، اول اينكه زود اومدي سفارت يعني اينكه دانشجوي خوبي هستي كه زود پذيرشت اومده؛ دوم اينكه شريف بودي، سوم اينكه خوب صحبت ميكني.
    در مورد این سا یت و نظرات بچه ها، و ایا اینکه در پروسه کلیرنس تاثیر داره یا نه چیزی نگفتن؟ شما قبلا هم سفارت اقدام کرده بودید، یا بار اول بود؟

Junior Member

من 15 می مصاحبه داشتم. هیچ کار حساسی هم قبلاً نداشتم سربازی هم وثیقه گذاشته بودم. عملاً دیگه وقتی نمونده به تاریخ آی 20 که باید بهش برسم. آدمی هم نیستم که 14 ماه در انتظار بمونم یعنی اصن فکر کردن بهش هم اشتباهه چون واقعاً از زندگی عقب میمونم. با توجه به تجربیات شما اصلاً صبر کردن بیش از این منطقیه؟ یا دنبال Alternative برای ادامه تحصیل باشم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)