ویرایش توسط elham_ghazal : December 24th, 2009 در ساعت 01:56 PM
- دقیقاً شما صلاح نیست که کپی دیپلمتان را جداگانه بفرستید ،همانطور که خودشان توصیه اکیدکرده اند که ازین کار حذر کنید. حتی اگر 1% هم به دیپلمتان نیاز داشته باشند ، در مراحل بعدی همجون ارسال نتیجه مدیکال و یا لندینگ فی ،ازتان مطالبه خواهند نمود تا پروندشان تکمیل شود.
- درخصوص جدول ،حقیقتش در یک مقطع این کار صورت پذیرفت و پس از آن بدلایل امنیتی و با همفکری بچه های آن دوره حذف شد. البته من چند وقت پیش همان جدول را بصورت نمودار زمانی گذاشته ام که اگر مرور کنید آنرا می یابید.
در مجموع بنظر من بهتر است که زیاد روی این جداول حساب باز نکنید ،چرا که تجربه نشان داده وضعیت و پیشرفت پرونده هیچ دو نفری با هم مشابه نیست. مثال بارز و زنده این قضیه پرونده بنده است که الان از مرز 8 ماه تشکیل پرونده ام در سوریه گذشته اما هنوز از مدیکال خبری نیست!در حالیکه دوستان هم دوره من و حتی 2 ماه بعد از من ،تکلیف پروندشان روشن شده است و البته برخی هم مثل خود من هنوز براشون تعیین تکلیف نشده است.
جهت استحضار در مجموع و در مقطع کنونی مدت زمان انتظار اکثر افراد متقاضی از زمان دریافت فایل نامبر ثانویه از دمشق تا دریافت نامه مدیکال ،در حدود شش ماه می باشد.
این مدت ممکن است در آینده دستخوش تغییراتی شود.
ضمناً طبق تجربه پیش آمده برای سایر دوستان،چک وضعیت آنلاین خیلی کاربردی نیست و وضعیت طبیعی پرونده را نشان نمی دهد چرا که به روز نیست . پس زیاد روی مدت مراحل Pending Review و In Process حساب باز نکنید و فقط این را در نظر داشته باشید که شش ماه پس از استارت پرونده شما در دمشق ،احتمالاً در خصوص پرونده شما تصمیم گیری اتخاذ خواهد گردید.
البته اگر پرونده شما نقصی و یا کم و کسری داشته باشد،مدت زمان ارائه شده برای ارسال کسری مدارک که معمولاً دو ماه می باشد را باید به مدت زمان انتظار فوق اضافه نمائید .
شما برای اینکه 21 امتیاز سابقه کاری را کسب نمائید ،نیاز به ارائه حداقل 4 سال گواهی اشتتغال بکار دارید.
از طرفی از آنجائیکه هیچ فردی یک شبه مدیر نمیشود،ارائه 8سال سابقه قبل از مدیریت در رده پائینتر از مدیریت ،دید آفیسر پروندتان را مثبت می کند که سوابق شما روال منطقی و طبیعی خود را طی کرده است.
لذا حتماً کل سوابق خود را ارئه نمائید.
سلام دوستان.
آقا کسی می دونه تعطیلات سفارت به طور رسمی تا کی هستش؟ و اینکه اونها هم مثل ما که از 5 تا 13 عید ادارات تق و لقه. اونها هم این حالت رو دارن یا خیر و اگه دارن تا چه تاریخی؟
سلام
من دارم مدارکم رو برای سفارت می فرستم
برای نامه تغییرات 1- آیا فرمت خاصی دارد؟
2- من اشتباهی توی فرم imm0008egen برای همسر توانایی ارتباط به زبان فرانسه را yes زدم حالا ایندفعه درستش کنم یا نه؟
سلام دوستان
ما حدود 4 ماهه که برای فدرال اقدام کردیم و وکیلمون فرمهامون رو فرستاده ولی هیچ جوابی نگرفتیم. کسی هست که تازه اقدام کرده باشه و فایل نامبر گرفته باشه؟ یا اینکه بدونه چقدر طول می کشه؟
سلام افشین جان راستش من هم یه سوال شبیه دوستمون داشتم من در سالهای آخر تحصیل با دوستان یه شرکت تاسیس کردیم که از اول هم مدیر عاملش خودم بودم البته سابقه بیمه و پروزه های دولتی که انجام دادیم مربوط به بعد از اتمام تحصیلاتم است نظر شما با این سابقه مدیریت بعد از تحصیل چیه (construction manager)
علاقه مندی ها (Bookmarks)