سلام, اول از همه تشکر فراوان برای اطلاع رسانی و وقتی که میزارید. من جزو کارنتی های اکتبر هستم. میخام ببینم اگه کلیرنس نخوره بهم و به خوبی و خوشی ویزا بگیرم میتونم از ژانویه 2015 آمریکا باشم? چون دارم برای کار اقدام میکنم مهمه بدونم که کی میتونم اونجا باشم. ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این مورد دارید در اختیارم بذارید.
سلام
من درکمال ناامیدی دیروز فهمیدم برنده شدم. کیس نامبرم ۱۰۸۵ هست
کدام سفارت بهتره ابوظبی یاارمنستان نمیخوام انکارا برم؟
شنیدم ابوظبی مدیکال تست بچه های زیر۷ سال راحت تره
راستی بخوام عضو اون گروه وایبر برندگان لاتا ری ۲۰۱۵ بشم چه کنم؟
راهنمایی لطفا
درود بر دوستان
موضوعی در ذهنم هست اینه که در خصوص درجه خدمت سربازی هنگام پر کردن فرم کلمه " وظیفه " هم باید مد نظر باشه یا نه ؟ چون مثلا استواریکم با استواریکم وظیفه فرق میکنه حتی در ترجمه کارت پایان خدمت هم وظیفه مد نظر هستش . در خصوص فرم باید چه کرد ؟ اگه افسر ترجمه کارت پایان خدمت بخواد اونوقت گیر نمیده بخاطر مغایرت .؟
و سوال دوم اینکه مثلا اگه کسی 2015 برنده بشه بعد پیگیری نکنه کلا ؛ میتونه برای 2016 دوباره ثبت نام کنه ؟ (بعنوان مثال عرض کردم)
موفق و پیروز
ویرایش توسط hamidb2020 : August 14th, 2014 در ساعت 12:00 AM
با سلام
در درجه اول تبریک عرض میکنم
در درجه دوم همونطور که میدونید برندگان قاره آسیا تا شماره پرونده ۲۵۰۰ در ماه اکتبر به مصاحبه میرن
و برای تعیین وقت مصاحبه ، شرط لازم سابمیت فرم DS-260 هست
پس در نتیجه اگر میخواید که به موقع به مصاحبه برید و دچار مشکلات احتمالی نشید ٬ قبل از هر چیز پاسپورت معتبر و ترجمه مدارکتون رو تهیه کنید و مطابق همون ها فرم ۲۶۰ رو تکمیل و سابمیت کنید
...
سفارت ها هیچ تفاوتی با هم ندارند و تمام حرف هایی هم که راجع به سفارت ها زده میشه ، برداشت شخصی اون فرد از یک برخورد چند دقیقه ای هست (کمتر از ساعت)
پس برای انتخاب سفارت ٬ علی الحساب به بعد مسافت ٬ هزینه سفر و هزینه اقامت در محل سفارت رو مد نظر داشته باشین
...
برای عضویت در گروه وایبر برندگان لاتاری ۲۰۱۵ هم شمارتون رو برای من پیام خصوصی بگذارید
موفق باشید
با سلام
در خصوص سوالات سربازی اگر به پست های قبل مراجعه کنید ، متوجه میشید که پرسش و پاسخ های زیادی انجام شده
پس لطفا با کمی حوصله کمی میان صفحات اپلای ابرود گذر کنید
...
در خصوص سوال دومتون پاسخ بله هست
یعنی یک نفر میتونه امسال برنده بشه و به هر دلیل (ریجکت یا خواست شخصی) موفق به اخذ ویزا نشه و سال بعد مجددا ثبت نام کنه
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)