صفحه 542 از 5471 نخستنخست ... 4244249253253353453553653753853954054154254354454554654754854955055155259264210421542 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,411 تا 5,420 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    1-خیر
    2-اشکال ندارد . این دفعه اصلاح کنید و توضیح دهید که اشتباه کردید. امتیاز زبان همسر هیچ تاثیری در امتیاز دهی به پرونده شما بعنوان متقاضی اصلی ندارد.
    افشین جان فرمت دارد:

address

to whom it may concern....
    .
    .
    .
    sincerely

البته داخلش را خیلی خلاصه بنویسید این دیگه آیلتز نیست

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط aitack نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ما حدود 4 ماهه که برای فدرال اقدام کردیم و وکیلمون فرمهامون رو فرستاده ولی هیچ جوابی نگرفتیم. کسی هست که تازه اقدام کرده باشه و فایل نامبر گرفته باشه؟ یا اینکه بدونه چقدر طول می کشه؟
    پیگیریی کنید از وکیل مربوطه
    شما الان باید ۲ ماه از ۱۲۰ روزتان فرت شده باشه..پس بشتابید

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    - دقیقاً شما صلاح نیست که کپی دیپلمتان را جداگانه بفرستید ،همانطور که خودشان توصیه اکیدکرده اند که ازین کار حذر کنید. حتی اگر 1% هم به دیپلمتان نیاز داشته باشند ، در مراحل بعدی همجون ارسال نتیجه مدیکال و یا لندینگ فی ،ازتان مطالبه خواهند نمود تا پروندشان تکمیل شود.

- درخصوص جدول ،حقیقتش در یک مقطع این کار صورت پذیرفت و پس از آن بدلایل امنیتی و با همفکری بچه های آن دوره حذف شد. البته من چند وقت پیش همان جدول را بصورت نمودار زمانی گذاشته ام که اگر مرور کنید آنرا می یابید.

در مجموع بنظر من بهتر است که زیاد روی این جداول حساب باز نکنید ،چرا که تجربه نشان داده وضعیت و پیشرفت پرونده هیچ دو نفری با هم مشابه نیست. مثال بارز و زنده این قضیه پرونده بنده است که الان از مرز 8 ماه تشکیل پرونده ام در سوریه گذشته اما هنوز از مدیکال خبری نیست!در حالیکه دوستان هم دوره من و حتی 2 ماه بعد از من ،تکلیف پروندشان روشن شده است و البته برخی هم مثل خود من هنوز براشون تعیین تکلیف نشده است.

جهت استحضار در مجموع و در مقطع کنونی مدت زمان انتظار اکثر افراد متقاضی از زمان دریافت فایل نامبر ثانویه از دمشق تا دریافت نامه مدیکال ،در حدود شش ماه می باشد.
    این مدت ممکن است در آینده دستخوش تغییراتی شود.

ضمناً طبق تجربه پیش آمده برای سایر دوستان،چک وضعیت آنلاین خیلی کاربردی نیست و وضعیت طبیعی پرونده را نشان نمی دهد چرا که به روز نیست . پس زیاد روی مدت مراحل Pending Review و In Process حساب باز نکنید و فقط این را در نظر داشته باشید که شش ماه پس از استارت پرونده شما در دمشق ،احتمالاً در خصوص پرونده شما تصمیم گیری اتخاذ خواهد گردید.

البته اگر پرونده شما نقصی و یا کم و کسری داشته باشد،مدت زمان ارائه شده برای ارسال کسری مدارک که معمولاً دو ماه می باشد را باید به مدت زمان انتظار فوق اضافه نمائید .
    آقای افشین خان سلام
    از جواب سریع و کاملتون ممنون
    من مدارکمو 13 دسامبر فرستادم و 120 روزم 10 ژانویه تموم می شه. حالا با توجه به اینکه 120 روزم هنوز تموم نشده، به نظر شما نمیشه مدارک تکمیلی رو تا 10 ژانویه بفرستم؟

Junior Member

دوستان اگر سفر خارجي بعد از ارسال مدارك به دمشق و دريافت فايل نامبر داشته باشيم بايد به دمشق اطلاع بديم؟ يعني فرم travel history رو بايد آپديت كنيم و مجدد براي دمشق بفرستيم يا مثلاً از طريق ايميل بهشون اطلاع بديم؟

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط hamiddarzi نمایش پست ها
    دوستان اگر سفر خارجي بعد از ارسال مدارك به دمشق و دريافت فايل نامبر داشته باشيم بايد به دمشق اطلاع بديم؟ يعني فرم travel history رو بايد آپديت كنيم و مجدد براي دمشق بفرستيم يا مثلاً از طريق ايميل بهشون اطلاع بديم؟
    خیر، لازم نیست این کار را انجام دهید.

Junior Member

سلام
    فرم‌هاي مخصوص دمشق همان چهار صفحه‌ايست كه بعد از مدارك مورد نياز آمده است؟
    اينها رو حتي با اكروبات پروفشنال هم نمي‌توان پر كرد؟
    ميشه دستي بنويسيم؟

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elham_ghazal نمایش پست ها
    آقای افشین خان سلام
    از جواب سریع و کاملتون ممنون
    من مدارکمو 13 دسامبر فرستادم و 120 روزم 10 ژانویه تموم می شه. حالا با توجه به اینکه 120 روزم هنوز تموم نشده، به نظر شما نمیشه مدارک تکمیلی رو تا 10 ژانویه بفرستم؟
    خیر اینکار را نکنید تا خودشان با شما مکاتبه کنند. اگر همچنان دغدغه دیپلم را دارید،مطمئن باشید برای اینجور مدارک کارتون عقب نمی افتد و اینجور مدارک را در صورت لزوم همراه با مدارک درخواستی مراحل بعد(لندینگ فی،مدیکال،...) بعداً خواهند خواست.

اگر مدرک مهمی (غیر از دیپلم) دارید که فکر می کنید در امتیازدهی شما تاثیرگذار است و نگران هستید ،از طریق لینک زیر، سفارت را ازین قضیه آگاه سازید و درخواست ارسال کسری مدارک را اعلام تا در صورت موافقت آنها،مدارک تکمیلی را ارسال کنید. شما حتی کپی مدارک مورد نظر را از این طریق می توانید Attach نامه تان بکنید.
    معمولاً به نامه های ارسالی از طریق لینک زیر ، ظرف دو هفته پاسخگو خواهند بود. ش

https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemail/intro-eng.aspx?mission=damascus
    ویرایش توسط afshinnnn : December 28th, 2009 در ساعت 11:38 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط a-irani نمایش پست ها
    سلام
    فرم‌هاي مخصوص دمشق همان چهار صفحه‌ايست كه بعد از مدارك مورد نياز آمده است؟
    اينها رو حتي با اكروبات پروفشنال هم نمي‌توان پر كرد؟
    ميشه دستي بنويسيم؟
    بلی با دست پر کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    افشین جان فرمت دارد:

..........

to whom it may concern....
    .
    .
    .

خوب شاید یکی بجای عبارت فوق دلش بخواد بنویسه :
    Dear Sir or Madam,
    منظورم این بود که بسته به سلیقه ،فرمت تفاوت دارد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه صنعتي اميركبير فوق ليسانس مهندسي شيمي

سلام دوستان يه سوال در مورد نامه سوء سابقه
    من تو حوادث بعد از انتخابات دستگير شدم 2 هفته در بازداشت بودم برام پرونده تشكيل دادند و منو به جرم شركت در تجمعات غير قانوني مجرم شناختن ولي با گرفتن كلي تعهد نامه بصورت مشروط (عدم شركت مجدد در تجمعات) من را آزاد كردند به نظر شما اين مورد تو نامه سوء سابقه ذكر مي شه؟؟
    آيا مي شه دولت كانادا رو قانع كرد كه اين مورد براي آزادي خواهي و جنبش دموكراسي بوده؟؟ لطفا اگه كسي چيزي مي دونه راهنمائي ام كنه
    ممنون مي شم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)