سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
دوستان اگر سفر خارجي بعد از ارسال مدارك به دمشق و دريافت فايل نامبر داشته باشيم بايد به دمشق اطلاع بديم؟ يعني فرم travel history رو بايد آپديت كنيم و مجدد براي دمشق بفرستيم يا مثلاً از طريق ايميل بهشون اطلاع بديم؟
سلام
فرمهاي مخصوص دمشق همان چهار صفحهايست كه بعد از مدارك مورد نياز آمده است؟
اينها رو حتي با اكروبات پروفشنال هم نميتوان پر كرد؟
ميشه دستي بنويسيم؟
خیر اینکار را نکنید تا خودشان با شما مکاتبه کنند. اگر همچنان دغدغه دیپلم را دارید،مطمئن باشید برای اینجور مدارک کارتون عقب نمی افتد و اینجور مدارک را در صورت لزوم همراه با مدارک درخواستی مراحل بعد(لندینگ فی،مدیکال،...) بعداً خواهند خواست.
اگر مدرک مهمی (غیر از دیپلم) دارید که فکر می کنید در امتیازدهی شما تاثیرگذار است و نگران هستید ،از طریق لینک زیر، سفارت را ازین قضیه آگاه سازید و درخواست ارسال کسری مدارک را اعلام تا در صورت موافقت آنها،مدارک تکمیلی را ارسال کنید. شما حتی کپی مدارک مورد نظر را از این طریق می توانید Attach نامه تان بکنید.
معمولاً به نامه های ارسالی از طریق لینک زیر ، ظرف دو هفته پاسخگو خواهند بود. ش
https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemail/intro-eng.aspx?mission=damascus
ویرایش توسط afshinnnn : December 28th, 2009 در ساعت 11:38 AM
سلام دوستان يه سوال در مورد نامه سوء سابقه
من تو حوادث بعد از انتخابات دستگير شدم 2 هفته در بازداشت بودم برام پرونده تشكيل دادند و منو به جرم شركت در تجمعات غير قانوني مجرم شناختن ولي با گرفتن كلي تعهد نامه بصورت مشروط (عدم شركت مجدد در تجمعات) من را آزاد كردند به نظر شما اين مورد تو نامه سوء سابقه ذكر مي شه؟؟
آيا مي شه دولت كانادا رو قانع كرد كه اين مورد براي آزادي خواهي و جنبش دموكراسي بوده؟؟ لطفا اگه كسي چيزي مي دونه راهنمائي ام كنه
ممنون مي شم
علاقه مندی ها (Bookmarks)