صفحه 107 از 137 نخستنخست ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

نقل قول نوشته اصلی توسط shahroo1970 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز با تجربه .
    لطفا اخرین تجربه تون را در مورد جمدان مناسب(با ذکر نام مارک و قیمت) بفرمائید؟ بالاخره چمدانهای مکه ای خوب است یا نه؟
    سلام دوست عزیز،
    واقعیت اینه که ساکهای مکه ای کارتون رو راه میندازن و ارزونن ولی کیفیت بالایی ندارن. من خودم 3 سال پیش یک ست (2 تا 25 کیلویی + کری ) مارک سامسونیت گرفتم که خیلی بادوومه و سبک... ولی متاسفانه انقدر الان گرون شده که دم اومدنم پرسیدم نزدیک 4 میلیون تومن شده (( دوستام از مارکای متفرقه در حد دونه ای 400 هزار تومنم از منوچهری خریدن که راضی بودن. بستگی به بودجتونم داره اگه میخواین چند سالی از چمدوناتون استفاده کنید ساک مکه ای نخرید. فقط یه چیزی بخرید که خیلی هم سنگین نباشه.
    QF: 25 Feb 2010 * Noc: 5125 (6 points) * CSQ in Damasus: 31 Oct 2010
    FF:22 Nov 2010 *Transfer to Paris:28 Feb 2013 *Update: 15 May & Rcvd: 2 June
    Medical: 25 July & Rcvd by Embassy: 2 Aug
    (DM: 11 Oct * PR: 22 Oct * Landing: 1 June 2014 (KLM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر نرم افزار

سلام دوستان سؤالي داشتم من بإرسال لند كردم موقع لندينك نميدانستم كه بايد ليست أقلام و وسائل زندكي رو بايد همان موقع إعلام كنيم و هيج أعلام نكردم و ساكن هم نشديم فقط دو بار هر بار20-30 روز رفتيم ونكووور خانه أقوام و بركشتيم إيران الآن ديكه تصميم داريم برويم بمانيم و ميخواهيم يك قسمت از وسائل زندكي رو با كشتي بفرستيم كه در كانادا مجبور نباشيم همه وسائل را با أين دلار كران مجددا بخريم بنظر شما:1- با توجه به عدم إعلام به دولت كانادا در زمان لند آيا إمكان دارد الآن كه ميخواهيم ساكن شويم وسائل را ببريم آيا دجار ماليات سنكين نميشويم ?
    2- رآه كارقانوني را دوستاني كه اطلاع دارند لطفا بفرماييد به جه طريق ميتوان اجازه كرفت كه أين وسائل را برد?
    3- آيا كلا بردن وسائل و لوازم منزل از إيران به صرفه تر است يا همانجا تهيه شود?وسائل شامل مبلمان سرويس خواب كتابخانه تخت حمد و.... با توجه به اينكه هزينه متوسط حمل با كشتي تقريبا 4000_5000$به اضافه 4-5مليون تومان است.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    french literature

دوستان عزيزم من نياز به راهنماييتون دارم ممنون ميشم جواب بدهيد
    ١- وقتي باري فريت ميكنيم خودمون بايد تحويل بگيريم يا امكانش هست كس ديگري تحويل بگيرد و يا از همينجا هماهنگ كنيم كه خودشون ببرن درب منزل اقوام تحويل دهند چون من اول منترال ميرم و بعد از چند روز برميگردم تورنتو
    ٢- براي فرستادن بار با كشتي با كجا بايد تماس گرفت و هزينش چطور محاسبه ميشود
    سپاس
    تاريخ ارسال مدارك:July 2009 , فايل نامبر: September 2009 , مصاحبه: wave , فايل نامبر فدرال:April 2010 , نامه آپدیت July 2012 انتقال پرونده به پاریس: 2013/02/28 نامه آپدیت دوم (ویزا آفیس پاریس) َApril 2013 مديكال: sep 2013 پاس ریکوئست اول: 31/10/2013 که البته به دليل تولد فرزندم استفاده نكرديم و منتظر پاس ريكوءست دوم هستيم پاس ریکوئست دوم:21 july 2014

ApplyAbroad Hero ali.1361 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shadshadak57 نمایش پست ها
    ١- وقتي باري فريت ميكنيم خودمون بايد تحويل بگيريم يا امكانش هست كس ديگري تحويل بگيرد و يا از همينجا هماهنگ كنيم كه خودشون ببرن درب منزل اقوام تحويل دهند چون من اول منترال ميرم و بعد از چند روز برميگردم تورنتو
    سپاس
    1- بار رو با داشتن برگه های لندینگ ترخیص می کنند بنابراین خودتون باید اونجا باشید.
    2- در این خصوص مطمئن بشید که تحریمها هنوز هستند یا برداشته شده اند چون تا چند ماه پیش کشتیرانی تحریم بود

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

نقل قول نوشته اصلی توسط shadshadak57 نمایش پست ها
    سپاس
    1. خودتون باید بار رو ترخیص کنید .روز قبل پرواز فریت کنید و 3 روزه بارتون میرسه بنابراین شما 1 روز بیشتر فرصت ندارید که تو مونترال بمونید.
    2.باید با شرکتهای کشتیرانی تو ایران تماس بگیرید خواستید پیغام خصوصی بدید راهنماییتون کنم چون تو همین زمینه کار میکردم. الان تحریم از کانادا به سمت ایران تقریبا برداشته شده ولی از ایران همچنان پابرجاست و بارتون باید بیاد تو جبل علی تخلیه بشه مجددا با یه کانتینر دیگه بیاد کانادا. با وجود این شرایط الان فرستادن بار دریایی به صرفه نیست مگر اینکه کل وسیله های منزلتون اعم از مبل و سرویس خواب و دراور و فرش و .... بخواین بیارین.

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

نقل قول نوشته اصلی توسط sshab نمایش پست ها
    سلام دوستان سؤالي داشتم من بإرسال لند كردم موقع لندينك نميدانستم كه بايد ليست أقلام و وسائل زندكي رو بايد همان موقع إعلام كنيم و هيج أعلام نكردم و ساكن هم نشديم فقط دو بار هر بار20-30 روز رفتيم ونكووور خانه أقوام و بركشتيم إيران الآن ديكه تصميم داريم برويم بمانيم و ميخواهيم يك قسمت از وسائل زندكي رو با كشتي بفرستيم كه در كانادا مجبور نباشيم همه وسائل را با أين دلار كران مجددا بخريم بنظر شما:1- با توجه به عدم إعلام به دولت كانادا در زمان لند آيا إمكان دارد الآن كه ميخواهيم ساكن شويم وسائل را ببريم آيا دجار ماليات سنكين نميشويم ?
    2- رآه كارقانوني را دوستاني كه اطلاع دارند لطفا بفرماييد به جه طريق ميتوان اجازه كرفت كه أين وسائل را برد?
    3- آيا كلا بردن وسائل و لوازم منزل از إيران به صرفه تر است يا همانجا تهيه شود?وسائل شامل مبلمان سرويس خواب كتابخانه تخت حمد و.... با توجه به اينكه هزينه متوسط حمل با كشتي تقريبا 4000_5000$به اضافه 4-5مليون تومان است.
    متاسفانه مالیات میخورید ولی مبلغشو نمیدونم. مگر اینکه کسی از نزدیکاتون که برای لندینگ میخواد بیاد قبول کنه این وسایلو تو فرم فریتش بزنه و به نام خودش بیاره. به نظر من به صرفه تره چون این 20 میلیون معادل تقریبا 6500 دلاره که با این پول اصلا اون همه وسایل رو با اون کیفیتی که دارین نمیشه تهیه کرد. اگر براتون کیفیت خیلی مهم نیست میتونین اینجا یه سری لوازم رو از IKEA در حد نیاز تهیه کنید و خودتون نصب کنید چون هزینه نصب بالاست. به نظرم فریت هوایی رو هم چک کنید اگرچه این لوازم شما طبق قانون حجمی محاسبه میشه اما ممکنه ارزونتر از فریت دریایی دربیاد. (البته فکر نکنم تخت و ... بتونین هوایی بفرستین اما حتما چک کنید مطمئن شید).

Member shahroo1970 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حسابداری( آزاد مرکزی)

دوستان
    میشه بفرمائید چه وسایلی را فریت کنیم بهتره است؟ من درین فکرم که تمام وسایل را در کاناده بخرم یا اینکه فریت کنم از تهران؟ اگر قرار است بفرستم چند روزی که طول میکشه تا اپارتمان مناسب یدا کنم این همه وسایل را کجا با خود حمل کنم؟ میشه راهنمایی کنید و ایا لیستی از وسایلی که بهتر است با خود فریت کنیم را بفرمائید؟
    Code 1111 Accountant
    ( Sydney 29/01/2010 ( 1st File No. 15/03/2010 ) Damascus 27/06/2010 ( 2nd File No. 24/08/2010
    09/01/2014 Transfer to Warsaw 20/12/2011 Started processing 13/02/2012 Medical
    Send update 17/02/2014 Pass Request 9/8/2014 Visa issue 9/2014 Landing 1/2015 - v---p-

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

نقل قول نوشته اصلی توسط shahroo1970 نمایش پست ها
    دوستان
    میشه بفرمائید چه وسایلی را فریت کنیم بهتره است؟ من درین فکرم که تمام وسایل را در کاناده بخرم یا اینکه فریت کنم از تهران؟ اگر قرار است بفرستم چند روزی که طول میکشه تا اپارتمان مناسب یدا کنم این همه وسایل را کجا با خود حمل کنم؟ میشه راهنمایی کنید و ایا لیستی از وسایلی که بهتر است با خود فریت کنیم را بفرمائید؟
    حق با شماست جابه جایی سخته . من خونم آماده بود و برام راحت بود البته در کل من موافق فریتم. اگه خواستین فریت کنین این لوازم خوبه:
    1. لوازم آشپزخونه (همه رو جز لوازم برقی)
    2.سرویس خواب و بالش و پتو
    3.لباس (هرچی دارید اینجا استفاده میشه فقط برای زمستون باید از اینجا یه ست گرم بخرید)
    4.قالیچه یا فرش
    5.ادویه
    6.سبزی خشک

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

دوستان سلام چنانچه كسى مايل به حمل لوازم منزل خود از مشهد به تورونتو مي باشد ، جهت مشاركت وصرف هزينه كمتر تماسي با من داشته باشيد.

سلام
    از دوستان اگر کسی تجربه ارسال بار حجیم مثل مبلمان و تختخواب رو داره ممنون می شم نحوه محاسبه قیمتش رو توضیح بده
    Cio: 17 Dec 2009
    Med: 10 Jan 2014
    Visa: 12 Nov 2014