سلام دوستان عضو جدید گروه هستم
در حال حاضر دانشجوی دکترا هستم در ترکیه حدود 2 هفته قبلفرم 260 سابمیت کردم برخی واکسنهای مروبوطه در پاستور و هلال احمر زدم برای تعویض کارت پایان خدمت اقدام کردم من 2 تا فوق لیساتس دارم آیا باید هر دو مدرک فوق لیسانس را روز مصاحبه با خودم ببرم ت
کار دیگه ای باقی مانده که تا روز مصاحبه انجام بدم کیس نامبر من در حدود 600 هستش
با تشکر
برای مطلع شدن از زمان مصاحبه کدام سایت را باید چک کرد؟ من واکسن مننزیت - MMR و ،ِTD را تزریق کردم واکسن هپاتیت را این هفته تزریق خواهم کرد
نامه دوم را بعضی از دوستان دریافت کردند و اولین تاریخ مصاحبه 7 اکتبر(آنکارا) تعیین شده است ضمنا با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه احتمالا تا روز دوشنبه نامه دوم دیگه ای دریافت نشه.
سایت مراجعه برای دیدن نامه دوم همون سایتیه که نامه اولتون را دریافت کرده اید (نامه برنده شدنتان).
با سلام
جهت اطلاع از زمان و مکان مصاحبتون به سایت زیر مراجعه کنید :
https://www.dvlottery.state.gov/ESC
موفق باشید
سلام دوستان
خواهش می کنم راهنماییم کنید. چنتا سوال
1.کیس نامبر من 6xxx هست ولی هنوز فرم ds260 پر نردم (منتظر پاسپورتم) می خواستم ببینم دیر شده؟
2.من هنگام ثبت نام روز و ماهه تولدم اشتباه زدم .باید چیکار کنم؟
و اینکه استرسم زیاده
خواهش می کنم جواب بدید
با آرزوی خوشبختی برای همه
سلام
1- فرم شما حداقل دو ماه زودتر از زمان کارنت شدنتون باید اراسال بشه.توجه بکنید که کارنت شدنتنون را با توجه به اعلام امسال توی بولتن یک ماه زودتر در نظر بگیرید.
2- مشکل خاصی نیست در فرم ds260 تاریخ صحیح را بر اساس گذرنامه وارد کنید ( سال های پیش هم بوده ولی کلیر شدن، حتی روز مصاحبه تصحیح شده!)
این پروسه زمانبری هست و استرس ندارشته باشید.
سلام دوستان
شاید سوالم مناسب نباشه تو ابن اینجا بپرسم ولی امیدوارم کمکم کنید
من میخام برای لاتری حدید که فکر کنم 2016 میشه اقدام کنم ولی نمیدونم از کجا متوجه آغاز ارسال مدارک بشم و چه مدارکی لازم برای این کار متشکرم
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)