صفحه 44 از 240 نخستنخست ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 2400

موضوع: آموزش زبان فرانسه (مباحث كلي) - پست اول خوانده شود

Junior Member

پیش فرض پاسخ : زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

سلام دوستان. لطفا اگر اطلاعاتی در مورد امتحان تعیین سطح کلاس های سفارت فرانسه دارید راهنماییم کنید( عجله دارم....!)کسی از بین شما هست که این امتحان را داده باشه؟ امتحانش به چه شکله؟ نمونه سوال داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط translate نمایش پست ها
    سلام دوستان. لطفا اگر اطلاعاتی در مورد امتحان تعیین سطح کلاس های سفارت فرانسه دارید راهنماییم کنید( عجله دارم....!)کسی از بین شما هست که این امتحان را داده باشه؟ امتحانش به چه شکله؟ نمونه سوال داره؟
    امیدوارم برای جواب دادن به سوال شما خیلی دیر نشده باشه. اما به هر صورت وقتی میرید اونجا اول یک موضوع برای نوشتن متن به شما میدن (مثل خانواده تون- سفر و ...) حدود 10 دقیقه یا 15 دقیقه هر چی نوشتید بر اساس اون سطح ecrite رو همونجا براتون تعیین میکنن. بعد میرید یک اطاق دیگه و یه نفر باهاتو کمی فرانسه صحبت میکنه و سوالاتی در مورد خودتون- کارهای روزمره- مسافرت هایی که رفتین یا موضوعات دیگری از این دست میکنه در آخر هم یک مکالمه 2-3 دقیقه ای براتون پخش میشه و بعدش باید بگید که ازش چی متوجه شدین.
    کلا هم بیش از نیم ساعت طول نمیکشه
    بعدش میرید برای انتخای ساعت کلاس و ثبت نام

بچه ها کدومتون از زبان فرانسه ای که حرف می زنین راضی هستین و حس می کنین خوب می تونین حرف بزنین

من استرس مصاحبه هر چند هنوز نامه اش نیومده ورم داشته احساس می کنم هیچی نمی تونم حرف بزنم با اینکه با لهجه خیلی بدی حرف می زنم...

شماها نسبت به خودتون یعنی زبانتون چه حسی دارین؟؟؟؟

ApplyAbroad Hero Red_Sky آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software

Smile پاسخ : زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Albco نمایش پست ها
    بچه ها کدومتون از زبان فرانسه ای که حرف می زنین راضی هستین و حس می کنین خوب می تونین حرف بزنین

من استرس مصاحبه هر چند هنوز نامه اش نیومده ورم داشته احساس می کنم هیچی نمی تونم حرف بزنم با اینکه با لهجه خیلی بدی حرف می زنم...

خانم البکو خیلی همه چیز رو سختش میکنید ها!
    اونها نمیخوان امتحان زبان بگیرن که. اگه اینطور بود که می گفتن حتما مدرک زبان بفرستید. پس معلومه در حد مکالمه معمولی و دست و پا شکسته قبول میکنن. به نظر من مهمتر از لهجه و صحبت کردن اینه که شما بتونید حرف های اونها رو درست متوجه بشید و از جملاتشون برداشت نادرستی نکنید که قضیه خنده دار بشه. وقتی بفهمید چی گفته دیگه با من من هم میشه جواب داد. در ضمن نحوه صحبتتون به امتیاز زبانی هم که رد کردید مربوط میشه.

سلام
    شما چند وقته میخونید. تا درس چند از کدوم متد خوندین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    سلام
    شما چند وقته میخونید. تا درس چند از کدوم متد خوندین؟
    من کافه یک رو تموم کردم و این هفته برای دفتر فرهنگی دارم می رم مصاحبه که کلاسهای convertion روشرکت کنم و یک معلمی هم پیدا کردم که رو l'accent باهاش کار کنم ولی به شدت نگرانم خیلی کند حرف می زنم با تپق هی باید بگردم کلمه پیدا کنم جمله بسازم البته جمله های ساده رو نه ولی یک ذره سخت میشه برام خیلی سخته سریع جمله بسازم

شما اوضاعتون چه جوریه؟؟

Member Showan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dessinateur du Graphique

من کافه یک رو تموم کردم و این هفته برای دفتر فرهنگی دارم می رم مصاحبه که کلاسهای convertion روشرکت کنم و یک معلمی هم پیدا کردم که رو l'accent باهاش کار کنم ولی به شدت نگرانم خیلی کند حرف می زنم با تپق هی باید بگردم کلمه پیدا کنم جمله بسازم البته جمله های ساده رو نه ولی یک ذره سخت میشه برام خیلی سخته سریع جمله بسازم

شما اوضاعتون چه جوریه؟؟
    کاملا طبیعیه که در صحبت کردن مشکل داشته باشید! من 6 ماهه که دارم قفله میخونم و درس 15 هستم
    اما بوضوح حس میکنم که درک مطلب و فهم قوی ای دارم اما به نسبت با شنیدن اورجینال و صحبت کردن
    مشکل دارم ، با اینکه من استعداد زبانی خوبی دارم، غیر از انگلیسی چند سال پیش 4 ماهی روسی هم
    میخوندم ، مشکل صحبت کردن با روسی هم داشتم ،زمان این قضیه رو حل میکنه
    در مورد کلاسهای سفارت هم تحقیق کردم از دوستانی که میرند ، شاید برای دراز مدت عالی باشه ولی برای مایی(سپتامبریها) که قاعدتا 2 یا 3 ماه دیگه بیشتر تا مصاحبه نداریم خیلی کنده ، من توی فکر یک کلاس مکالمه فشرده تر هستم اما پیدا نکردم هنوز!
    اما برای جمله سازی من نظرم اینه که غیر از تمرین صحبت تا جای ممکن خلاصه نویسی کنید اما چند سری و با کلمات جدید ، این خیلی کمک میکنه که معنی کلمه رو با جمله یادتون بمونه و در دراز مدت قدرت تکلم رو بالا میبره
    دقیقا یک بچه هم که میخواد حرف زدن یاد بگیره شروع میکنه جملات رو تقلید میکنه و از کلمه چیزی سر در نمیاره

شما اوضاعتون چه جوریه؟؟
    زیاد نگران نباشید. منم تقریبا همین وضعیت شما رو دارم. کافه یک رو تمام کردم ولی هنوز قدرت جمله سازی پیچیده ندارم. فکر میکنم نیاز به تمرین داره و به نظر میاد که ما 2-3 ماهی برای این کار وقت داریم. پیشنهاد میکنم علاوه بر کلاس سفارت معلم خصوصی رو سریع شروع کنید. با هفته ای یک جلسه معلم و دو جلسه سفارت (4 ساعت) حتما خیلی سریع پیشرفت میکنید.
    من هم تقریبا برنامه ای شبیه شما دارم

ApplyAbroad Hero Red_Sky آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software

Smile صرف فعل

سلام به همه دوستان.
    این سایت خیلی توپه هر فعلی که بدید رو کاملا براتون تو همه زمانها صرف میکنه. حتی صرف زمانهای غیر رسمی که تو بشقل نیستن رو هم داره (مثل آینده نزدیک-گذشته نزدیک)

آخ جون صرف فعل

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    زیاد نگران نباشید. منم تقریبا همین وضعیت شما رو دارم. کافه یک رو تمام کردم ولی هنوز قدرت جمله سازی پیچیده ندارم. فکر میکنم نیاز به تمرین داره و به نظر میاد که ما 2-3 ماهی برای این کار وقت داریم. پیشنهاد میکنم علاوه بر کلاس سفارت معلم خصوصی رو سریع شروع کنید. با هفته ای یک جلسه معلم و دو جلسه سفارت (4 ساعت) حتما خیلی سریع پیشرفت میکنید.
    من هم تقریبا برنامه ای شبیه شما دارم
    ببینید من کافه یک رو با معلم خصوصی تموم کردم به نظر شما حالا فقط معلم بگیرم سوالها رو کار کنم یا برا جمله سازی و لهجه و...اینا معلم بگیرم.راستی اگه شمام وضعیتتون مثل منه میایید با هم اگه شرایط جور شد معلم بگیریم اینطوری ارزونتر میشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)