با سلام و تشکر از دوستان دو سوال دارم
1- فکر می کنید معافیت پزشکی می تونه تاثیری در قبول نشدن داشته باشه؟
2- کارت پایان خدمت یا معافی رو می شه با تاخیر به سوریه فرستاد؟ اگر می شه با تاخیر چند ماهه؟
ممنون
شما یک دفعه فرم تراول هیستوری را پر می کنید و موقع مهلت 120 روزه سفارت با الباقی مدراک ارسال می کنید. تا بررسی نهایی سفارت چندین ماه خواهد گذشت، بعضی افراد مرتب در حال سفر می باشند، این ها که نمی توانند با هر سفرشان به خارج یک فرم تراول هیستوری جدید پر کنند و هی بفرستند به سفارت که!
بیشتر منظور از تراول هیستوزی سفرهای خیلی قبلی شما است که در گذرنامه ی فعلی شما مشخص نیست وگرنه سفرهای جدیدتان را که سفارت بعد از مرحله پاسپورت رکوئیست خودش می بینه کجا رفتید کجا نرفتید مثلاً چند وقت توی چه کشوری اقامت داشته اید.
شما تا موقع بررسی نهایی پرونده ی مهاجرتتان ممکن است سالها بگذرد، نمی توانید که برنامه ی زندگیتان را متوقف کنید. اگر قصد تحصیل در سوئد را دارید پس چگونه می خواهید به کانادا مهاجرت کنید، یعنی می خواهید تحصیلاتتان را نیمه رها کنید؟ با قانون جدید زمان تحصیلاتتان با مهاجرتتان تداخل پیدا می کند و ممکن است مشکل ساز شود. با قانون قدیمی شاید بیشتر توجیه پذیر بود.
سلام به همگی. من چند تا سوال داشتم می خواستم اگر زحمتی نیست جواب بدید. اول اینکه من با شرایط زیر از طریق چه NOC اقدام کنم بهتره:
1- سن: 29
2- دکترای برق-مخابرات
3- دو و نیم سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد و نیم سال هم سراسری.
4- سابقه کار شرکت صنعتی هم حدود یک سال دارم.
5- زبانمم خوبه. ( یک سال کانادا بودم)
درضمن به عنوان یک گزینه دیگر می توانم الان هیات علمی یک دانشگاه شوم و بعد از گزینه استادی دانشگاه اقدام کنم ولی ترجیحن می خواهم سریع تر مدارک و ارسال کنم.
یک سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که برای ارسال و یا بعدش در هر صورت باید تمام مدارک لیسانس و ارشد و دکترا رو آزاد کنم؟ من مدارک موقت تمامی این مقاطع و دارم. ممنون
با تشکر از شما
در مورد سوال دو فکر می کنید حداکثر تا چند ماه بشه کارت معافیت رو به تاخیر انداخت تا اون ها از این بابت تاثیری منفی در پروسه تلقی نکنند؟
برای پاسپورت من الان دارم اقدام می کنم چون دانشجو هستم و هنوز معافی رو نگرفتم و فوق لیسانسم بچه ها می گفتند توی فرم گذرنامه میران تحصیلات رو فوق لیسانس نزنم (به خاطر فرار مغزها) و می خوام دیپلم یا فوق دیپلم بزنم به نظر شما چی بزنم بهتره؟
باز هم ممنون
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
سلام دوستان
یک سوال راجع به پر کردن فرمهای سیدنی از دوستانی که تجربه ارسال مدارک رو دارن داشتم .
توی راهنما چند جا تاکید کرده که همه فرمها امضا و تاریخ بخوره در حالیکه بعضی از فرمها مثل generic اصلا جایی برای امضا نداره ؟ به نظر شما منظورشون اینه که پایین همه صفحات رو تاریخ و امضا بزنیم؟
اگر اینطوره همه رو متقاضی اصلی باید امضا کنه یا اینکه صفحات همسر رو باید همسر امضا کنه؟ یا هر دو ؟!
با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)