صفحه 544 از 5471 نخستنخست ... 4444449453453553653753853954054154254354454554654754854955055155255355459464410441544 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,431 تا 5,440 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    سلام به همگی. من چند تا سوال داشتم می خواستم اگر زحمتی نیست جواب بدید. اول اینکه من با شرایط زیر از طریق چه NOC اقدام کنم بهتره:
    1- سن: 29
    2- دکترای برق-مخابرات
    3- دو و نیم سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد و نیم سال هم سراسری.
    4- سابقه کار شرکت صنعتی هم حدود یک سال دارم.
    5- زبانمم خوبه. ( یک سال کانادا بودم)
    درضمن به عنوان یک گزینه دیگر می توانم الان هیات علمی یک دانشگاه شوم و بعد از گزینه استادی دانشگاه اقدام کنم ولی ترجیحن می خواهم سریع تر مدارک و ارسال کنم.
    یک سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که برای ارسال و یا بعدش در هر صورت باید تمام مدارک لیسانس و ارشد و دکترا رو آزاد کنم؟ من مدارک موقت تمامی این مقاطع و دارم. ممنون
    1.شما می توانید با کد 4121 اقدام کنید
    لینک زیر را ببنید:
    http://www.cic.gc.ca/english/immigra...structions.asp

2. خیر مدارک موقت قابل ترجمه نمی باشند و شما حتماً باید اصل مدارک را آزاد کنید.

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط mdaastani نمایش پست ها
    با تشکر از شما
    در مورد سوال دو فکر می کنید حداکثر تا چند ماه بشه کارت معافیت رو به تاخیر انداخت تا اون ها از این بابت تاثیری منفی در پروسه تلقی نکنند؟
    برای پاسپورت من الان دارم اقدام می کنم چون دانشجو هستم و هنوز معافی رو نگرفتم و فوق لیسانسم بچه ها می گفتند توی فرم گذرنامه میران تحصیلات رو فوق لیسانس نزنم (به خاطر فرار مغزها) و می خوام دیپلم یا فوق دیپلم بزنم به نظر شما چی بزنم بهتره؟
    باز هم ممنون
    در مورد سوال اول همانجور که دوستان فرمودنند ریسک نکنید، ابتدا پاسپورت را بگیرید بعد اقدام کنید، در ثانی اگر پاسپورت نداشته باشید در قسمت شماره ی پاسپورت چی می خواهید بنویسید.

در مورد سوال میزان تحصیلات در فرم گذرنامه، فرم افتتاح حساب بانک ها و دفتر خانه ها و غیره این سوال فقط جنبه فرمالیته و آماری دارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط BBEHRAD نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یک سوال راجع به پر کردن فرمهای سیدنی از دوستانی که تجربه ارسال مدارک رو دارن داشتم .
    توی راهنما چند جا تاکید کرده که همه فرمها امضا و تاریخ بخوره در حالیکه بعضی از فرمها مثل generic اصلا جایی برای امضا نداره ؟ به نظر شما منظورشون اینه که پایین همه صفحات رو تاریخ و امضا بزنیم؟
    اگر اینطوره همه رو متقاضی اصلی باید امضا کنه یا اینکه صفحات همسر رو باید همسر امضا کنه؟ یا هر دو ؟!
    با سپاس
    فقط جاهایی را که جای امضا دارند، امضا کنید.
    در مرحله ی سیدنی فقط متقاضی اصلی لازم است که فرم ها را امضا کند.

Member sahar964 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حسابداری/غیرانتفاعی

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان عزیز ببخشید من دارم برای کبک اقدام میکنم اما یه سوالی داشتم میخواستم ببینم شرایط فدرال (نیروی ماهر)تغییری نکرده ؟و اگر نه ،کسی میدونه که تا کی برای مثلا من که رشته ام حسابداری این وضعیت ادامه داره.ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar964 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز ببخشید من دارم برای کبک اقدام میکنم اما یه سوالی داشتم میخواستم ببینم شرایط فدرال (نیروی ماهر)تغییری نکرده ؟و اگر نه ،کسی میدونه که تا کی برای مثلا من که رشته ام حسابداری این وضعیت ادامه داره.ممنون
    خیر هیچ تغییری نکرده.
    قوانین تازه یکسال می باشد که تغییر کرده اند و انتظار نمی رود که به زودی تغییر کنند

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    به نظرتان مدارك رو با چه پستي به دمشق ارسال كنم بهتر و ارزونتره؟

Question پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط farzady نمایش پست ها
    سلام دوستان
    از نظر کیفیت:

1. DHL
    2. TNT
    3. Aramex
    4. Karapost
    5. پست پیشتاز
    6. پست عادی

از نظر قیمت:

1. پست عادی
    2. پست پیشتاز
    3. Karapost
    4. Aramex
    5. TNT
    6. DHL

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    از نظر کیفیت:
    1. DHL
    2. TNT
    3. Aramex
    4. Karapost
    5. پست پیشتاز
    6. پست عادی

از نظر قیمت:
    1. پست عادی
    2. پست پیشتاز
    3. Karapost
    4. Aramex
    5. TNT
    6. DHL
    تمامي اين پست ها در دفاتر پستي موجود هستند

Lightbulb پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

تمامي اين پست ها در دفاتر پستي موجود هستند
    DHL توی بعضی از پست خانه موجود است. ولی الباقی خیر.

سلام دوستان
    من و یکی از دوستانم و خیلی های دیگه با آرامکس فرستادیم. هم ارزونه در مقایسه با dhl و tnt، همون مدت زمان هم طول میکشه یعنی 1 یا 2 روز.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)