صفحه 545 از 5471 نخستنخست ... 4544549553553653753853954054154254354454554654754854955055155255355455559564510451545 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,441 تا 5,450 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    من و یکی از دوستانم و خیلی های دیگه با آرامکس فرستادیم. هم ارزونه در مقایسه با dhl و tnt، همون مدت زمان هم طول میکشه یعنی 1 یا 2 روز.
    سلام
    می شه هزینه ارسال مدارک به دمشق رو بگین؟ و اینکه حتماً امکان ترکینگ بسته وجود داره، نه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام
    من خواستم اطلاعات ارسال مدارک همسرمو بذارم.
    رشته مدیریت ساختمانی(کد 0711)
    دریافت مدارک اولیه توسط سیدنی کانادا 19 اکتبر
    دریافت فایل نامبر با ایمیل 23 دسامبر
    120 روز مهلت از این تاریخ
    در ضمن از راهنمائیتون در مورد فرستادن مدارک خودم به کبک ممنونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط غزال نمایش پست ها
    سلام
    من خواستم اطلاعات ارسال مدارک همسرمو بذارم.
    رشته مدیریت ساختمانی(کد 0711)
    دریافت مدارک اولیه توسط سیدنی کانادا 19 اکتبر
    دریافت فایل نامبر با ایمیل 23 دسامبر
    120 روز مهلت از این تاریخ
    در ضمن از راهنمائیتون در مورد فرستادن مدارک خودم به کبک ممنونم.
    سلام،ممنون از اطلاعاتتون
    منم با همین کد اقدام کردم، ولی تازه 2 هفته س که مدارک رو فرستادم سیدنی، با این حساب باید یه 2-3 ماهی منتظر فایل نامبر باشم.
    برای شما و همسرتون ارزوی موفقیت دارم، ما رو در جریان پیشرفت پرونده بزارین.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood311 نمایش پست ها
    سلام دوستان يه سوال در مورد نامه سوء سابقه
    من تو حوادث بعد از انتخابات دستگير شدم 2 هفته در بازداشت بودم برام پرونده تشكيل دادند و منو به جرم شركت در تجمعات غير قانوني مجرم شناختن ولي با گرفتن كلي تعهد نامه بصورت مشروط (عدم شركت مجدد در تجمعات) من را آزاد كردند به نظر شما اين مورد تو نامه سوء سابقه ذكر مي شه؟؟
    آيا مي شه دولت كانادا رو قانع كرد كه اين مورد براي آزادي خواهي و جنبش دموكراسي بوده؟؟ لطفا اگه كسي چيزي مي دونه راهنمائي ام كنه
    ممنون مي شم

دوست عزیز،
    قصد نگران کردن شما را ندارم، ولی سوء سابقه تنها به موارد کیفری مربوط نیست. مورد مشابه شما را یکی از دوستان بنده داشت و در سال 78 در جریان شلوغی های کوی دانشگاه بازداشت شد و چندی بعد با تعهد آزاد شد.
    ایشان وقتی برای گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه برای مهاجرت به استرالیا مراجعه کردند متاسفانه بعلت بازداشت در آن روزها، در ابتدا موفق به گرفتن گواهی نشدند. اما خبر خوش اینکه حتی اگر شما موفق به گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه نشدید میتوانید درخواست تجدید نظر بدهید و چون سوابقی اینگونه که کیفری نبوده و محکومیت زندان دربر نداشته سوابقی حاد محسوب نمیشود، معمولا گواهی را به شما خواهند داد.
    دوست بنده هم خوشبختانه بعد از درخواست تجدید نظر گواهی عدم سوء پیشینه را دریافت کردند.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Junior Member

با سلام خدمت همه دوستان،
    1.من حدود 1.5 ماه پیش مدارکم رو فرستادم دمشق، اما اون زمان خانمم مدرک فوق لیسانسش رو نگرفته بود و من تو فرمها مدرکش رو لیسانس معرفی کردم به نظرتون اگه بخوام امتیاز فوقش رو حساب کنند آیا باید همین الان بفرستم به دمشق یا در مراحل بعد؟ فرمها که تحت عنوان لیسانس پر شده رو چه کنم؟
    2. گواهی های کارهای قبلیم رو به این خاطر که تو کار فعلیم بیش از 4 سال سابقه دارم و فکر کردم نیازی نیست نفرستادم به نظرتون آیا اونها رو هم به همراه مدرک خانمم بفرستم؟ یا بهتره که صبر کنم اگه خواستند بفرستم؟
    منتظر جوابتون هستم.
    مرسی از لطفتون

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    سلام
    می شه هزینه ارسال مدارک به دمشق رو بگین؟ و اینکه حتماً امکان ترکینگ بسته وجود داره، نه؟
    کمتر از نیم کیلو : 23000 تومان
    بین نیم و 1 کیلو: 30000 تومان
    1 تا 1.5 کیلو: 6-35 هزار تومان فکر کنم.

online tracking هم داره

Question پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    دوست عزیز،
    قصد نگران کردن شما را ندارم، ولی سوء سابقه تنها به موارد کیفری مربوط نیست. مورد مشابه شما را یکی از دوستان بنده داشت و در سال 78 در جریان شلوغی های کوی دانشگاه بازداشت شد و چندی بعد با تعهد آزاد شد.
    ایشان وقتی برای گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه برای مهاجرت به استرالیا مراجعه کردند متاسفانه بعلت بازداشت در آن روزها، در ابتدا موفق به گرفتن گواهی نشدند. اما خبر خوش اینکه حتی اگر شما موفق به گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه نشدید میتوانید درخواست تجدید نظر بدهید و چون سوابقی اینگونه که کیفری نبوده و محکومیت زندان دربر نداشته سوابقی حاد محسوب نمیشود، معمولا گواهی را به شما خواهند داد.
    دوست بنده هم خوشبختانه بعد از درخواست تجدید نظر گواهی عدم سوء پیشینه را دریافت کردند.
    با سلام
    به هر حال به شما گواهی سو سابقه داده خواهد شد. چه سو سابقه داشته باشید چه نداشته باشید. در صورتیکه شما سو سابقه داشته باشید، و در دادگاهی محکوم شده باشید. نوع آن ذکر خواهد شد. بدیهی است کانادایی ها به سو سابقه ای که داشتن آلات قمار و نوشیدن مسکرات و مثلاً داشتن ویدئو در سال 1362 باشد اهمیت نمی دهند.

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

بله . ما چندتا از دوستامون هم با کد 0711 اقدام کردن بین 2 تا 2 ماه و نیم فایل نامبرشون اومد.
    حتماً اطلاعات دریافتی رو تو سایت اعلام می کنم . شما هم موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    کمتر از نیم کیلو : 23000 تومان
    بین نیم و 1 کیلو: 30000 تومان
    1 تا 1.5 کیلو: 6-35 هزار تومان فکر کنم.

online tracking هم داره
    من برای سیدنی مدارک رو با تی ان تی فرستادم، 47000 تومان و دوستم برای دمشق فرستاد 35000 تومان.
    با توجه به تجربه شما و اطمینان از این سرویس آرامکس به نظر انتخاب بهتریه
    ممنون دوست عزیز

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    من برای سیدنی مدارک رو با تی ان تی فرستادم، 47000 تومان و دوستم برای دمشق فرستاد 35000 تومان.
    با توجه به تجربه شما و اطمینان از این سرویس آرامکس به نظر انتخاب بهتریه
    ممنون دوست عزیز
    دوستان آرامکس پست بسیار خوبی می باشد منتها برای خاورمیانه.
    این پست با مرکزیت اردن فاقد نمایندگی در آمریکای شمالی می باشد و برای رقابت با Courier های معروف دیگه مجبور است قیمت های مناسبتری ارائه دهد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)