سلام
من خواستم اطلاعات ارسال مدارک همسرمو بذارم.
رشته مدیریت ساختمانی(کد 0711)
دریافت مدارک اولیه توسط سیدنی کانادا 19 اکتبر
دریافت فایل نامبر با ایمیل 23 دسامبر
120 روز مهلت از این تاریخ
در ضمن از راهنمائیتون در مورد فرستادن مدارک خودم به کبک ممنونم.
دوست عزیز،
قصد نگران کردن شما را ندارم، ولی سوء سابقه تنها به موارد کیفری مربوط نیست. مورد مشابه شما را یکی از دوستان بنده داشت و در سال 78 در جریان شلوغی های کوی دانشگاه بازداشت شد و چندی بعد با تعهد آزاد شد.
ایشان وقتی برای گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه برای مهاجرت به استرالیا مراجعه کردند متاسفانه بعلت بازداشت در آن روزها، در ابتدا موفق به گرفتن گواهی نشدند. اما خبر خوش اینکه حتی اگر شما موفق به گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه نشدید میتوانید درخواست تجدید نظر بدهید و چون سوابقی اینگونه که کیفری نبوده و محکومیت زندان دربر نداشته سوابقی حاد محسوب نمیشود، معمولا گواهی را به شما خواهند داد.
دوست بنده هم خوشبختانه بعد از درخواست تجدید نظر گواهی عدم سوء پیشینه را دریافت کردند.
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
با سلام خدمت همه دوستان،
1.من حدود 1.5 ماه پیش مدارکم رو فرستادم دمشق، اما اون زمان خانمم مدرک فوق لیسانسش رو نگرفته بود و من تو فرمها مدرکش رو لیسانس معرفی کردم به نظرتون اگه بخوام امتیاز فوقش رو حساب کنند آیا باید همین الان بفرستم به دمشق یا در مراحل بعد؟ فرمها که تحت عنوان لیسانس پر شده رو چه کنم؟
2. گواهی های کارهای قبلیم رو به این خاطر که تو کار فعلیم بیش از 4 سال سابقه دارم و فکر کردم نیازی نیست نفرستادم به نظرتون آیا اونها رو هم به همراه مدرک خانمم بفرستم؟ یا بهتره که صبر کنم اگه خواستند بفرستم؟
منتظر جوابتون هستم.
مرسی از لطفتون
با سلام
به هر حال به شما گواهی سو سابقه داده خواهد شد. چه سو سابقه داشته باشید چه نداشته باشید. در صورتیکه شما سو سابقه داشته باشید، و در دادگاهی محکوم شده باشید. نوع آن ذکر خواهد شد. بدیهی است کانادایی ها به سو سابقه ای که داشتن آلات قمار و نوشیدن مسکرات و مثلاً داشتن ویدئو در سال 1362 باشد اهمیت نمی دهند.
بله . ما چندتا از دوستامون هم با کد 0711 اقدام کردن بین 2 تا 2 ماه و نیم فایل نامبرشون اومد.
حتماً اطلاعات دریافتی رو تو سایت اعلام می کنم . شما هم موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)