نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 189 از 254 نخستنخست ... 89139179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199239 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,881 تا 1,890 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

بچه ها این چند روز کسی کلیر نشده؟ حتی یه نفر!!!!!!!!!!!!!! دوباره اینها تعطیل کردن انگار ...

Junior Member

دیشب وضعیت من از Pending به Need More Info تغییر کرد که اسکن کارت معافی رو خواسته بودن که صبح براشون فرستادم.

توی سایت وقتی فرمِ More Info رو پر میکنیم، ایمیل confirmation نمیاد؟؟ منظورم مثل ایمیلیه که وقتی فرم درخواست expedite رو میفرسیم به طور اتوماتیک میاد. چون برای من نیومده همش شک کردم نکنه اطلاعات آپلود نشده.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ha777 نمایش پست ها
    دیشب وضعیت من از Pending به Need More Info تغییر کرد که اسکن کارت معافی رو خواسته بودن که صبح براشون فرستادم.

توی سایت وقتی فرمِ More Info رو پر میکنیم، ایمیل confirmation نمیاد؟؟ منظورم مثل ایمیلیه که وقتی فرم درخواست expedite رو میفرسیم به طور اتوماتیک میاد. چون برای من نیومده همش شک کردم نکنه اطلاعات آپلود نشده.
    I got a confirmation email after I sent the requested information. Maybe send it one more time
    ویرایش توسط marbouti : August 19th, 2014 در ساعت 01:28 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdymo نمایش پست ها
    بچه ها این چند روز کسی کلیر نشده؟ حتی یه نفر!!!!!!!!!!!!!! دوباره اینها تعطیل کردن انگار ...
    من دو نفر رو می شناسم که توی این سه چهار روزه کلیر شدند. تاریخ مصاحبشون هم 1 جولای بوده. خیلی نگران نباشید. من فکر کنم خیلیها باشن که اطلاعاتشون رو اینجا وارد نمی کنند.

Junior Member

سلام دوستان.
    پدر و مادر من 17 مارچ مصاحبه شدند برای ویزای توریستی.
    1. خواستم خبر بدم امروز پدرم کلیر شد بعد از 5 ماه که افرادی که مثل من منتظر هستن امیدوار باشن.(مادرم خانه دار و پدرم بازنشسته ی وزارت آموزش و پرورش)
    2. مادرم از اول کلیرنس نخورده بود و گفتن هر موقع پدرم ویزا بگیره برا ایشون هم ویزا صادر میشه چون می خواستن با هم بیان. اما الان تو سایت واشنگتن مادرم آپدیت نشده. کسی می دونه چرا؟
    از همه ی دوستایی که همیشه به سوالات جواب میدن و کلی راهنمایی می کنن واقعا ممنونم.

دیروز عصر ازم خواستن اسکن کارت سربازی رو بفرستم در حالی که قبلا فرستاده بودم!! بعد چند دقیقه دوباره ایمیل زدن که ایمیل قبلی رو نشنیده بگیر و دوباره تو administrative processing هستی و نمیدونیم چقدر طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member

به نظر میرسه این خواستن کارت معافی فقط محض اینه که نشون بدن یه کاری دارن می کنن وگرنه کارتی که قبلا اصلش رو چک کردن دیگه خواستن اسکنش چه معنی می تونه داشته باشه. من اول رفتم مصاحبه تو دوبی که اونجا آفیسر اصل کارت معافی ام رو گرفت و به دقت خوند و چک کرد و سوال کرد که چرا معاف شدی و تو کامپیوترش یادداشت کرد. تو مصاحبه آنکارا هم به دقت اصل کارت معافی ام رو آفیسر چک کرد و سوال کرد که چرا معاف شدی. حالا بعد از یه ماه و نیم این که از سفارت آنکارا ایمیل بزنن که سربازی کجا بودی و اسکن کارتت رو بفرست هیچ معنایی نمی تونه داشته باشه جز این که سر کاریم....

سلام دوستان. این سایت واشنگتن امروز برای من آپدیت شد. ولی خانمم که f2 هست هنوز آپدیت نشده. چقدر احتمال داره همینطوری آپدیت شده و هنوز کیسم کامل نیست؟

Junior Member

سلام برای من همین الان آپدیت شد من 16 جولای مصاحبه داشتم از اون روز برای من دو بار آپدیت شده یه بار 31 جولای یبار هم امروز این یعنی چی ؟؟ تاریخ I-20 من 21 آگست.

Junior Member

من 17 جون مصاحبه داشتم. سایت انکارا 20 جون اپ شده بود که واسه جواب دادن به 16 سوال بود. امروزم سایت واشنگتون اپ شد ولی نزده کامپلیتد. کی میاد معمولا؟ چند روز طول میشکه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)