صفحه 546 از 5471 نخستنخست ... 4644649653653753853954054154254354454554654754854955055155255355455555659664610461546 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,451 تا 5,460 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Question پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان،
    1.من حدود 1.5 ماه پیش مدارکم رو فرستادم دمشق، اما اون زمان خانمم مدرک فوق لیسانسش رو نگرفته بود و من تو فرمها مدرکش رو لیسانس معرفی کردم به نظرتون اگه بخوام امتیاز فوقش رو حساب کنند آیا باید همین الان بفرستم به دمشق یا در مراحل بعد؟ فرمها که تحت عنوان لیسانس پر شده رو چه کنم؟
    2. گواهی های کارهای قبلیم رو به این خاطر که تو کار فعلیم بیش از 4 سال سابقه دارم و فکر کردم نیازی نیست نفرستادم به نظرتون آیا اونها رو هم به همراه مدرک خانمم بفرستم؟ یا بهتره که صبر کنم اگه خواستند بفرستم؟
    منتظر جوابتون هستم.
    مرسی از لطفتون
    1. اگر واقعاً امتیازتان به 67 می رسد، احتیاجی نیست این کار را انجام دهید.
    2. لازم نیست.

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    دوستان آرامکس پست بسیار خوبی می باشد منتها برای خاورمیانه.
    این پست با مرکزیت اردن فاقد نمایندگی در آمریکای شمالی می باشد و برای رقابت با Courier های معروف دیگه مجبور است قیمت های مناسبتری ارائه دهد.
    پیمان جان
    پس با توجه به این، من برای فرستادن مدارک به دمشق از آرامکس استفاده کنم؟
    و دوستی که می خواد برای سیدنی بفرسته از همون تی ان تی یا دی اچ ال استفاده کنه؟

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    من تا 16 ژانویه مهلت دارم پاسپورت ها رو به سفارت سوریه برسانم برای ویزا . با پست فکر کنم دیر بشه . میخوام خودم در اسرع وقت برم سوریه . کسی نمیدونه آیا آفیسر های ویزا این روزها هستند یا نه؟ یا اگه نیستند کی بر میگردند؟
    ممنون میشم پاسخ من رو زودتر اعلام کنید . ممنون

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

اولین کسی که از این سایت رفت اونور آب ، اگر کار های مانی اردر و دیگر کار های ساده بچه ها را انجان نده مدیونه !
    حالا که داره میره؟ افشین؟ بابک؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تا 16 ژانویه مهلت دارم پاسپورت ها رو به سفارت سوریه برسانم برای ویزا . با پست فکر کنم دیر بشه . میخوام خودم در اسرع وقت برم سوریه . کسی نمیدونه آیا آفیسر های ویزا این روزها هستند یا نه؟ یا اگه نیستند کی بر میگردند؟
    فکر نکنم خود آفیسر بشینه دم در تحویل بگیره.! اصولا شما میدین به دربونی نامه گیری چیزی، و اون میرسونه به دست آفیسر...

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    پیمان جان
    پس با توجه به این، من برای فرستادن مدارک به دمشق از آرامکس استفاده کنم؟
    و دوستی که می خواد برای سیدنی بفرسته از همون تی ان تی یا دی اچ ال استفاده کنه؟

عالیه! منظورم همین بود!

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    دوست عزیز سفارت تعطیل نیست، سعی کنید 5 و 6 و یا 12 و 13 دمشق باشید

اگر تاریخ نامه مهلت 120 روزتون را هم اعلام نمایید ممنون می شویم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    من برای سیدنی مدارک رو با تی ان تی فرستادم، 47000 تومان و دوستم برای دمشق فرستاد 35000 تومان.
    با توجه به تجربه شما و اطمینان از این سرویس آرامکس به نظر انتخاب بهتریه
    ممنون دوست عزیز
    من با تی ان تی فرستادم دمشق شد ۱ کیلو و ۰۰۰ گرم قیمت هم شد ۵۵(البته خانم نارنجی به من گفت اگر به جای دفتر مرکزی به دفاتر شهر می بردی ارزون تر می شد)

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

سلام پیمان جان - راسیاتش این سوالی که پرسیدم درباره وضعیت بابا و مامان بود . اونا طبق قانون قدیم و سال 2003 اقدام کرده بودند . من خودم همین امسال شخصا اقدام کردم . 23 مارچ مدارک رو فرستادم سیدنی - 3 جون فایل نامبر و نامه 120 روز رو دریافت کردم و اول اکتبر هم مدارک رسید به سفارت سوریه . فعلا هم که معطلم ببینم چی میشه
    فدرال اسکیل ورکر
    کد NOC0711

سلام پیمان جان - راسیاتش این سوالی که پرسیدم درباره وضعیت بابا و مامان بود . اونا طبق قانون قدیم و سال 2003 اقدام کرده بودند . من خودم همین امسال شخصا اقدام کردم . 23 مارچ مدارک رو فرستادم سیدنی - 3 جون فایل نامبر و نامه 120 روز رو دریافت کردم و اول اکتبر هم مدارک رسید به سفارت سوریه . فعلا هم که معطلم ببینم چی میشه
    فدرال اسکیل ورکر
    کد NOC0711
    خیلی ممنون از اطلاع رسانی. فقط خواهشاً اگر نامه ی مدیکال را گرفتید تاریخش را برای استفاده دوستان منتظر دیگر به ما اطلاع دهید.
    دوستان عزیز، بعضی از کاربران محترم فقط ناظر بحث های ما می باشند و هیچ وقت عضو سایت نمی شوند. آمار کاربران مهمان تقریباً همیشه دو برابر کاربران عضو هست. از این دسته خواهش می شود عضو شوند و اطلاعات خودشان را در اختیار دوستان قرار دهند مثل این دوست عزیزمون. بعضی از این کاربرها هم ممکن است مشاوران مهاجرتی باشند که با عصبانیت موضوعات انجمن را مرتب تعقیب می کنند.
    موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)