صفحه 547 از 5471 نخستنخست ... 4744749753753853954054154254354454554654754854955055155255355455555655759764710471547 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,461 تا 5,470 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    سلام پیمان جان - راسیاتش این سوالی که پرسیدم درباره وضعیت بابا و مامان بود . اونا طبق قانون قدیم و سال 2003 اقدام کرده بودند . من خودم همین امسال شخصا اقدام کردم . 23 مارچ مدارک رو فرستادم سیدنی - 3 جون فایل نامبر و نامه 120 روز رو دریافت کردم و اول اکتبر هم مدارک رسید به سفارت سوریه . فعلا هم که معطلم ببینم چی میشه
    فدرال اسکیل ورکر
    کد NOC0711
    امیرحسین جان سلام
    منم با همین کد اقدام کردم
    می شه لطفا بگی برای سابقه کار مدیریت قبلش چند سال سابقه مرتبط ارائه کردی، چون به قول دوستان اگه قرار باشه یه دفعه سابقه کار رو با عنوان مدیر پروژه بدیم که نمی شه، می خوام بدونم چند سال قبلش برای اونا کفایت می کنه.
    مثلا برای خود من 1 سال کارشناس کنترل پروژه دارم، 2 سال معاون مدیرپروژه و یک سال و نیم هم مدیرپروژه، به نظرتون قابل قبوله؟
    با سپاس

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

فایل نامبر من هم پس از 3 ماه آمد
    We received your application for permanent residence on October 8, 2009.

We reviewed your application and sent you a letter on December 14, 2009. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
    http://www.livemocha.com/invite/r:cj2DKZK1
    ارسال مدارک به سیدنی: October 8, 2009 دریافت فایل نامبر اول: December 14, 2009
    فایل نامبر دوم December 22, 2009

سلام
    تغییری در پرونده هیچ یک از دوستان اتفاق نیافتاده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط azimmoien2002 نمایش پست ها
    فایل نامبر من هم پس از 3 ماه آمد
    We received your application for permanent residence on October 8, 2009.

We reviewed your application and sent you a letter on December 14, 2009. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
    مبارک باشه
    ایشا... مراحل بعدی، الان مهلت 120 روزه شروع می شه؟
    کد NOC شما چیه؟

Member utab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تا 16 ژانویه مهلت دارم پاسپورت ها رو به سفارت سوریه برسانم برای ویزا . با پست فکر کنم دیر بشه . میخوام خودم در اسرع وقت برم سوریه . کسی نمیدونه آیا آفیسر های ویزا این روزها هستند یا نه؟ یا اگه نیستند کی بر میگردند؟
    ممنون میشم پاسخ من رو زودتر اعلام کنید . ممنون
    با سلام: هيچ لزومي در اين كار نيست، با ارسال مدارك توسط يكي از شركتها(TNT or DHL)با انتخاب حتي حالت عادي و پرداخت هزينه اي حدود 36500 تومان ،مدارك شما حداكثر 3 روزه به دست سفارت در دمشق ميرسد.

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    امیرحسین جان سلام
    منم با همین کد اقدام کردم
    می شه لطفا بگی برای سابقه کار مدیریت قبلش چند سال سابقه مرتبط ارائه کردی، چون به قول دوستان اگه قرار باشه یه دفعه سابقه کار رو با عنوان مدیر پروژه بدیم که نمی شه، می خوام بدونم چند سال قبلش برای اونا کفایت می کنه.
    مثلا برای خود من 1 سال کارشناس کنترل پروژه دارم، 2 سال معاون مدیرپروژه و یک سال و نیم هم مدیرپروژه، به نظرتون قابل قبوله؟
    با سپاس
    سلام بابک جان
    من 5 سال سابقه ارائه کردم . شما بهتره اگه واسه یک شرکت کار میکردی از اونا یه گواهی اشتغال به کار بگیریور در اون بصورت تفکیک شده بنویسند از فلان تاریخ تا فلان تاریخ در فلان پروژه سمتت Construction Superintendent بوده. این معنی همه اون سوابق شما رو داره .

نقل قول نوشته اصلی توسط غزال نمایش پست ها
    سلام
    من خواستم اطلاعات ارسال مدارک همسرمو بذارم.
    رشته مدیریت ساختمانی(کد 0711)
    دریافت مدارک اولیه توسط سیدنی کانادا 19 اکتبر
    دریافت فایل نامبر با ایمیل 23 دسامبر
    120 روز مهلت از این تاریخ
    در ضمن از راهنمائیتون در مورد فرستادن مدارک خودم به کبک ممنونم.
    سلام دوست عزیز
    ما هم دقیقا با همین کد مدرک فرستادیم و دقیقا هم 19 اکتبر مدارکمون رسید سیدنی اما هنوز خبری از فایل نامبر نیست یعنی مشکلی هست؟اگر رد شده باشیم بهمون اطلاع نمی دن؟

اگه مقدار fund که مثلا برای یک نفر باید 11000 دلار کانادا حداقل باشه اگه مقدارشو چندین برابر اون بنویسیم و بتونیم ثابت کنیم آیا تاثیری مثبت تو روند مهاجرت داره ؟منظورم مرحله اول فرستادن مدارک به سیدنی هست؟

تو قسمت work experience مثلا من electricians هستم اگه کد 7241 noc کد رو بنویسم آیا کافیه ؟آیا چیزهایی مثل typeo lveal a or b داریم؟

من لیبلم به طول 10.5 و عرض 5.5 سانت هست آیا کافیه ؟بزرگ نیست؟منظورم لیبل برای فرستادن مدارک به سیدنیه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)