صفحه 548 از 5471 نخستنخست ... 4844849853853954054154254354454554654754854955055155255355455555655755859864810481548 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,471 تا 5,480 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    من لیبلم به طول 10.5 و عرض 5.5 سانت هست آیا کافیه ؟بزرگ نیست؟منظورم لیبل برای فرستادن مدارک به سیدنیه
    اندازه خاصی نداره، مشکلی نیست.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    آرامكس توي تهران كجا دفتر داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    سلام بابک جان
    من 5 سال سابقه ارائه کردم . شما بهتره اگه واسه یک شرکت کار میکردی از اونا یه گواهی اشتغال به کار بگیریور در اون بصورت تفکیک شده بنویسند از فلان تاریخ تا فلان تاریخ در فلان پروژه سمتت Construction Superintendent بوده. این معنی همه اون سوابق شما رو داره .
    سلام
    این عنوانی که شما می گی در واقع ناظر پروژه است، یعنی نیاز نیست به عنوان مدیرپروژه اشاره بشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alies نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ما هم دقیقا با همین کد مدرک فرستادیم و دقیقا هم 19 اکتبر مدارکمون رسید سیدنی اما هنوز خبری از فایل نامبر نیست یعنی مشکلی هست؟اگر رد شده باشیم بهمون اطلاع نمی دن؟
    دوست عزیز سلام
    امیدوارم زودتر خبرای خوب بشنوی ما رو هم با خبر کن که همگی انرژی مثبت بگیریم

نقل قول نوشته اصلی توسط a-irani نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آرامكس توي تهران كجا دفتر داره؟
    خیابان ملاصدرا - بین کردستان و شیراز - پلاک 100
    البته pick up در محل هم داره

No100, Mollasadra St, After Kordestan Bridge, , Iran
    Phone ( Customer Service): +98 (21) 88613390
    Phone ( Office): +98 (21) 88613391
    Fax: +98 (21) 88613396

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

نقل قول نوشته اصلی توسط alies نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ما هم دقیقا با همین کد مدرک فرستادیم و دقیقا هم 19 اکتبر مدارکمون رسید سیدنی اما هنوز خبری از فایل نامبر نیست یعنی مشکلی هست؟اگر رد شده باشیم بهمون اطلاع نمی دن؟
    سلام
    من فکر کنم کد NOC هم مهم باشه.مثلاً من یکی از دوستام از طریق مدیریت رستوران اقدام کرده و حدود 3 ماه و نیم طول کشید تا فایل نامبرش اومد.وکیل هم نگرفته بود.فکر نکنم برای شما جای نگرانی باشد .
    شما با چه کدی اقدام کردید؟

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

ببخشید متوجه نشده بودم نوشتید با همین کد اقدام کردید.من بازم فکر کنم جای نگرانی نیست هنوز زمان دارید.ما چهار نفر از دوستامون با همین کد اقدام کردن و دقیقاً شرح وظائف NOC رو کپی کردن و بین 2 تا 2 ماه و نیم فایل نامبرشون اومد.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    تغییری در پرونده هیچ یک از دوستان اتفاق نیافتاده؟
    سلام
    فقط برای من یک ایمیل اومده که فایل نامبر سوریه اعلام شده من 12 دسامبر ایمیل زدم و اونام 29 دسامبر بهم جواب دادن و فایل نامبرمو اعلام کردن. تنها نکتۀ جالبش اینه که در این تاریخ کسی اونجا هست و داره کار می کنه. پس احتمال داره زیادم تعطیلات ژانویه روی روند رسیدگی پرونده ها تاثیر نذاره. به امید خبرهای خوش برای همۀ دوستان

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط utab نمایش پست ها
    با سلام: هيچ لزومي در اين كار نيست، با ارسال مدارك توسط يكي از شركتها(TNT or DHL)با انتخاب حتي حالت عادي و پرداخت هزينه اي حدود 36500 تومان ،مدارك شما حداكثر 3 روزه به دست سفارت در دمشق ميرسد.
    امکان ارسال پست پاسپورت توسط courier ها به خارج از مرزهای ایران وجود ندارد و شما ابتدا باید پاسپورت را به سفارت کانادا در تهران ارسال کنید تا آنها خودشان ترتیب رساندن آن را به سفارت کانادا در دمشق و یا ورشو را بدهند و همینطور باالعکس

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    فقط جاهایی را که جای امضا دارند، امضا کنید.
    در مرحله ی سیدنی فقط متقاضی اصلی لازم است که فرم ها را امضا کند.
    سلام، ممنون از اطلاع رساني شما و ساير دوستان.سوال من اين هست كه آيا در جايي به صراحت و بطور مشخص اعلام شده است كه فقط متقاضي اصلي لازم است كه فرم ها رو (حتي فرم هايي رو كه همسرمتقاضي پر ميكنه) امضا كنه؟يا اين يك برداشت شخصي است؟ممنون.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)