صفحه 550 از 5471 نخستنخست ... 5045050054054154254354454554654754854955055155255355455555655755855956060065010501550 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,491 تا 5,500 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان،
    تاریخ دقیق پندینگ شدن را از کجا میتوان چک کرد؟
    چون در اعلام پندینگ تاریخی قید نشده.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    دقیقاً به همین صورت بوده، قصد مستند سازی نیست. بعد از نظارت سمتکارشناس کنترل پروژه و معاون مدیرپروژه رو داشتم که نزدیکترین عنوان این بود که انتخاب کردم. فکر می کنم خیلی هم بی ربط نیست. Manager, Construction که می شه همون مدیرپروژه خودمون و Assistant هم می شه همون دستیارش که من باشم نظرتون چیه.

بنظر من عبارتهای زیر هم بد نیست :

or construction schedule co-ordinator
    construction project engineer

and

Assistant Project Manager

البته همه اینها بستگی به نحوه ارائه گواهی ( فارسی و یا به لاتین) خواهد داشت.

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    بنظر من عبارتهای زیر هم بد نیست :

or construction schedule co-ordinator
    construction project engineer

and
    Assistant Project Manager

البته همه اینها بستگی به نحوه ارائه گواهی ( فارسی و یا به لاتین) خواهد داشت.
    مرسی از همفکریتون
    من الان فرم ها رو برای سیدنی فرستادم
    احیاناً امکان تغییر وجود داره یا نه؟ وقتی برای دمشق می خوایم بفرستیم تا جایی که می دونم باید کپی فرمهای ارسالی به سیدنی رو بفرستیم. درسته؟ پس اگه قرار باشه تغییراتی بدیم مثلا توی عناوین شغلی به چه صورت باید عمل کنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    اگه مقدار fund که مثلا برای یک نفر باید 11000 دلار کانادا حداقل باشه اگه مقدارشو چندین برابر اون بنویسیم و بتونیم ثابت کنیم آیا تاثیری مثبت تو روند مهاجرت داره ؟منظورم مرحله اول فرستادن مدارک به سیدنی هست؟
    خیر تاثیری نداره و حتی بعضی از وکلا میگن مبلغ رو خیلی زیاد ننویسید.
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    تاریخ دقیق پندینگ شدن را از کجا میتوان چک کرد؟
    چون در اعلام پندینگ تاریخی قید نشده.
    دوست عزیز ، تاریخ درج پندینگ!!!!( که احتمالاً منظورتون شروع مرور پرونده و یا همان They are pending review می باشد ) طبق تجربه یکی از دو روز دو شنبه و سه شنبه (معمولاً سه شنبه) می باشد . یعنی اگر شما یکی از روزهای هفته بغیر از روزهای فوق به سایت مراجعه و برای اولین بار با واژه فوق برخورد کردید، نزدیک ترین دو یا سه شنبه ، این اطلاعات الکترونیکی ثبت شده است.

و البته فکر نمی کنم تاریخ شروع آن خیلی اهمیت داشته باشد .

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    DHL توی بعضی از پست خانه موجود است. ولی الباقی خیر.
    سلام،
    البته پست TNT هم در دفتر پستي شهرك غرب شعبه دارد. پيشنهاد ميكنم( با توجه به تغييراتي كه ممكن است با گذشت زمان با ايجاد شعب جديد و هم چنين تغيير قيمت احتمالي در ارسال مرسولات توسط اين دفاتر بوجود بيايد) ،دوستاني كه در اين خصوص سوال دارند،از طريق تماس تلفني با اين دفاتر پستي،به منظور مقايسه و انتخاب برتر از قيمت هزينه هاي ارسالي( قيمت روز) و همينطور شعب آنها در نقاط مختلف شهر اطلاع حاصل كنند. با تشكر

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    مرسی از همفکریتون
    من الان فرم ها رو برای سیدنی فرستادم
    احیاناً امکان تغییر وجود داره یا نه؟ وقتی برای دمشق می خوایم بفرستیم تا جایی که می دونم باید کپی فرمهای ارسالی به سیدنی رو بفرستیم. درسته؟ پس اگه قرار باشه تغییراتی بدیم مثلا توی عناوین شغلی به چه صورت باید عمل کنیم

هیچ مشکلی ندارد دوست عزیز . توی بوکلت بصراحت نوشته که هر گونه تغییری در فرم ها را در مرحله دوم طی یک نامه توضیح دهید : (نقل از صفحه : 22 )

For your personal records, you should retain copies of all

forms. Each copy must have an original signature. You will

be requested to submit a signed copy of these forms if the

application is recommended for further assessment to a

Canadian Visa Office. Should there be any changes made to

the information on the forms, a letter of explanation should

accompany the submission to the Visa Office.

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    خیر تاثیری نداره و حتی بعضی از وکلا میگن مبلغ رو خیلی زیاد ننویسید.

بله و در برخی موارد مشاهده شده که از اینجور متقاضی ها برای "مصاحبه" دعوت بعمل آمده ! تا توضیح دهند که با این همه مایه و اوضاع و احوال اقتصادی مناسب! ، برای چی تصمیم به مهاجرت به کشور دیگری گرفته است ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    هیچ مشکلی ندارد دوست عزیز . توی بوکلت بصراحت نوشته که هر گونه تغییری در فرم ها را در مرحله دوم طی یک نامه توضیح دهید : (نقل از صفحه : 22 )

For your personal records, you should retain copies of all

forms. Each copy must have an original signature. You will

be requested to submit a signed copy of these forms if the

application is recommended for further assessment to a

Canadian Visa Office. Should there be any changes made to

the information on the forms, a letter of explanation should

accompany the submission to the Visa Office.
    کاملا درسته. ولی آیا منطقیه که عنوان شغلی یه نفر عوض بشه؟ یا منظور از این تغییرات مسائل دیگه ای، مثلا شخص مجردی که حالا ازدواج کرده، بچه تازه به دنیا اومده، آدرس سکونت جدید، کار جدید یا از این قبیل. یعنی در واقع تغییرات منطقی
    ممنون می شم تجربتون رو بفرمایید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    سلام
    فقط برای من یک ایمیل اومده که فایل نامبر سوریه اعلام شده من 12 دسامبر ایمیل زدم و اونام 29 دسامبر بهم جواب دادن و فایل نامبرمو اعلام کردن. تنها نکتۀ جالبش اینه که در این تاریخ کسی اونجا هست و داره کار می کنه. پس احتمال داره زیادم تعطیلات ژانویه روی روند رسیدگی پرونده ها تاثیر نذاره. به امید خبرهای خوش برای همۀ دوستان
    منم شنیدم در ایام تعطیلات هم کار می کنند!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)