نقل قول نوشته اصلی توسط afs_mrf نمایش پست ها
من به یه مشکل برخوردم . ایمیل دانشگاهی استاد کار نمی کنه و نامه ها fail میشه حالا می خوام تو linkedin از ایشون آدرس یه ایمیل دیگه را بگیرم چون نتونستم آدرس دیگه‌ای را پیدا کنم.. لطفا نظرتون را در مورد متن زیر بفرمایید. آیا مناسب و مؤدبانه هست/

Dear Professor .............

I am an M.Sc. graduate in ** at **, Iran. It has been my wish to pursue my PhD study or research under your department supervision and in your research team. Unfortunately, sending emails to your academic email address (**@**.edu) are failed. I will be grateful if you give me another email to contact you and send CV.
Best regards
من چنین چیزی را پیشنهاد نمیکنم!
ابتدا مطمئن بشید که ایمیل کار نمیکنه بعد از این کارا بکنید چرا که همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه. اگه هم به ظاهر ایمیل بسته باشه دلیل به خراب بودنش نیست. شاید مشکل از ایمیل شماست. شاید آدرس ایمیلی که دارید به آن ایمیل میزنید درست وارد نمیکنید.
بنظرم به جای این کار به دفتر دانشکده ایمیل بزنید و مشکل را مطرح کنید بهتر جواب میگیرید
اما ویرایش ایمیل شما اگه اگه اگه خواستید به لینکدین ایمیل بدین:
I am an M.Sc. graduate in ** at **, Iran. It seems your email (**@**.edu) doesn't work properly as my emails are all failed. Please check it and, if possible, let me know how can I send my CV. I'm looking for a slut at your research group as a PhD student