صفحه 133 از 225 نخستنخست ... 3383123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143183 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,321 تا 1,330 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط umid نمایش پست ها
    من چطوری می تونم عضو گروه وایبری بشم ؟( کیس نامبر پایین)
    با سلام

شمارتون رو به صورت خصوصی برای من ارسال کنید

موفق باشید

Junior Member

سلام ببخشید من سوالی رو ارسال کردم که پاسخش را هنوز نگرفته ام لطفا توجه کنید
    من مدرک تحصیلیم فوق لیسانس است ولی در قسمت "highest level of education completed"نوشته ام "high school diploma"

البته در قسمتی که باید مدارج تحصیلی را می نوشتم ، مدرک دیپلم و لیسانس و فوق لیسانسم را ذکر کرده ام
    به نظر شما ایمیل بزنم و توضیح بدهم یا مشکل جدی ای نیست و می توانم بگذارم برای روز مصاحبه؟

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط HANNAHGGG نمایش پست ها
    سلام ببخشید من سوالی رو ارسال کردم که پاسخش را هنوز نگرفته ام لطفا توجه کنید
    من مدرک تحصیلیم فوق لیسانس است ولی در قسمت "highest level of education completed"نوشته ام "high school diploma"

البته در قسمتی که باید مدارج تحصیلی را می نوشتم ، مدرک دیپلم و لیسانس و فوق لیسانسم را ذکر کرده ام
    به نظر شما ایمیل بزنم و توضیح بدهم یا مشکل جدی ای نیست و می توانم بگذارم برای روز مصاحبه؟

سلام
    اشتباه مهمی نیست.بزارید روز مصاحبه

Junior Member

سلام دوستان، متاسفانه تایپک برندگان لاتاری 2015 خیلی سوت و کوره، با توجه به کارنت شدن تا شماره کیس 2500 و آمدن نامه دوم و مشخص شدن تاریخ و محل مصاحبه تعدادی از دوستان ، هیچ انعکاسی از این وقایع و سوالات مربوطه مشاهده نمیشه، امیدوارم شاهد فعال شدن و پویائی این تایپک در ApplyAbroad باشیم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط KAAMIRAN نمایش پست ها
    سلام دوستان، متاسفانه تایپک برندگان لاتاری 2015 خیلی سوت و کوره، با توجه به کارنت شدن تا شماره کیس 2500 و آمدن نامه دوم و مشخص شدن تاریخ و محل مصاحبه تعدادی از دوستان ، هیچ انعکاسی از این وقایع و سوالات مربوطه مشاهده نمیشه، امیدوارم شاهد فعال شدن و پویائی این تایپک در ApplyAbroad باشیم.
    با سلام

بخشی از این سکوت بخاطر اینه که اکثرا فرمشون ۲۶۰ رو سابمیت کردند و الان هم منتظر اومدن نامه مصاحبه جهت ادامه کارشون هستند
    و فعلا ابهام و کاری وجود نداره

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

توجه برندگان عزیز به تعطیلات رسمی محل مصاحبه و لحاظ نمودن آن در رزرو وقت مدیکال و بلیط

با سلام خدمت همه برندگان لاتاری ۲۰۱۵

عزیزانی که نامه مصاحبشون اومده و میخوان برای مابقی کارها (مثل رزرو مدیکال و بلیط و هتل و ...) اقدام کنند در نظر داشته باشند که در هر سه کشور ترکیه ، امارات و ارمنستان روزهایی به عنوان تعطیل رسمی هستند
    به عنوان نمونه لیست تعطیلات رسمی ترکیه رو در زیر مشاهده میکنید :

January 1
    January 20
    February 17
    April 23
    May 1
    May 19
    May 26
    July 4
    July 27-30
    August 30
    September 1
    October 3-7
    October 13
    October 28-29
    November 11
    November 27
    December 25

موفق باشید

نکته : روز یکشنبه در هر سه کشور تعطیل میباشد

سلام دوست عزیز،ضمن تبریک میشه بگید برای ثبت نام لاتاری باید از چه سایتی اقدام کنیم و کلا مراحل کار به چه صورت است؟ممنون از جواب تون

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط parvin_sep_19 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،ضمن تبریک میشه بگید برای ثبت نام لاتاری باید از چه سایتی اقدام کنیم و کلا مراحل کار به چه صورت است؟ممنون از جواب تون
    سلام
    از این سایت
    www.dvlottery.state.gov

از 11مهر فکر کنم به مدت یک ماه برای ثبت نام باز میشه

ApplyAbroad Hero

اخذ وقت قبلی برای مصاحبه مدیکال (دریافت گزارش پزشکی)

با سلام خدمت همه برندگان لاتاری ۲۰۱۵

عزیزانی که نامه مصاحبشون اومده ، حتما میدونن که یکی از کارهایی که قبل از تهیه بلیط و رزرو هتل در محل مصاحبه باید انجام بشه ، اخذ وقت مصاحبه مدیکال از دکتر معتمد سفارت مورد نظر هست

اما چه زمانی و چگونه ؟
    من در این پست به عنوان نمونه نحوه اخذ وقت مصاحبه مدیکال رو برای سفارت آنکارا توضیح میدم :

اخذ وقت مصاحبه مدیکال در ۴ مرحله خلاصه میشه :
    ۱. ثبت نام و ورود اطلاعات ... ۲. انتخاب تاریخ و زمان مصاحبه ... ۳. تایید نهایی صحت اطلاعاتتون ... ۴. انتظار برای تایید تاریخ و زمان مصاحبه مدیکالتون از سمت دکتر

مراحل :
    ۱. برای رزرو وقت مصاحبه مدیکالتون باید حداکثر ۳۰ روز قبل از تاریخ مصاحبه سفارتتون به سایت زیر مراجعه کنید :
    http://www.doctorun.com/en/home-page
    ۲. سپس روی گزینه Make a New Appointment کلیک میکنید
    ۳. در صفحه باز شده ، توضیحات رو کاملا با دقت مطالعه کنید و روی گزینه Go To Step 1 کلیلک نمایید
    ۴. اطلاعات خواسته شده رو با دقت به املای کلمات تکمیل نمایید و در آخر روی گزینه Submit کلیک کنید
    ۵. در صفحه آخر از Appointment Number خود یک پرینت بگیرید یا شماره آن را جهت پیگیری های بعدی در جایی یادداشت کنید
    حالا منتظر تایید وقت از سمت دکتر مدیکال باشید

موفق باشید

نکات مهم :
    ۱. برای تک تک اعضای داخل کیس (که برای مصاحبه سفارت خواهند رفت) ، نیاز به تعیین وقت مصاحبه مدیکال به صورت جداگانه هست
    ۲. وقت مصاحبه مدیکال برای کیس هایی که تمامی افراد اون بالغ هستند ، ۲ روز کاری قبل از وقت مصاحبه سفارت تعیین میشه
    ۳. وقت مصاحبه مدیکال برای کیس هایی که فرزند ۲ تا ۱۵ ساله دارند ، ۴ روز کاری قبل از وقت مصاحبه سفارت تعیین میشه
    ۴. کیس هایی که فرزند ۲ تا ۱۵ سال دارند ، ابتدا برای فرزندشون درخواست ثبت کنند
    ۵. املا و انشای اطلاعاتی که در سایت ثبت میکنید باید عینا مطابق پاسپورتتون باشه (لطفا با حوصله به این نکته دقت کنید)

برندگانی که مصاحبشون در سفارت ابوظبی یا ایروان انجام میشه میتونن از لینک زیر ، قسمت
    Schedule and Complete a Medical Examination ، با انتخاب سفارت مورد نظر ، راهنمای روند دقیق کار رو دانلود کنند :
    http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/interview/prepare-for-the-interview.html

ویرایش توسط ahr270 : August 22nd, 2014 در ساعت 08:23 PM

Junior Member

سلام دوستان خسته نباشید
    تبریک میگم به همه ی اونایی که برنده شدن
    من و همسرمم میخوایم مهر امسال ثبت نام کنیم
    چنتا سوال داشتم شما خودتون ثبت نام کردید یا از طریق بعضی سایتا که مبلغی میگیرن ثبت نام میکنن اقدام کردید؟
    این سایتا چقدر معتبرن؟ دوستانی که از طریق این سایتا ثبت نام کردن و قبول شدن و از معتبر بودنش مطمعنن میشه اسم سایتو بگن؟
    میترسم خودمون ثبت نام کنیم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)