سلام ببخشید من سوالی رو ارسال کردم که پاسخش را هنوز نگرفته ام لطفا توجه کنید
من مدرک تحصیلیم فوق لیسانس است ولی در قسمت "highest level of education completed"نوشته ام "high school diploma"
البته در قسمتی که باید مدارج تحصیلی را می نوشتم ، مدرک دیپلم و لیسانس و فوق لیسانسم را ذکر کرده ام
به نظر شما ایمیل بزنم و توضیح بدهم یا مشکل جدی ای نیست و می توانم بگذارم برای روز مصاحبه؟
سلام دوستان، متاسفانه تایپک برندگان لاتاری 2015 خیلی سوت و کوره، با توجه به کارنت شدن تا شماره کیس 2500 و آمدن نامه دوم و مشخص شدن تاریخ و محل مصاحبه تعدادی از دوستان ، هیچ انعکاسی از این وقایع و سوالات مربوطه مشاهده نمیشه، امیدوارم شاهد فعال شدن و پویائی این تایپک در ApplyAbroad باشیم.
توجه برندگان عزیز به تعطیلات رسمی محل مصاحبه و لحاظ نمودن آن در رزرو وقت مدیکال و بلیط
با سلام خدمت همه برندگان لاتاری ۲۰۱۵
عزیزانی که نامه مصاحبشون اومده و میخوان برای مابقی کارها (مثل رزرو مدیکال و بلیط و هتل و ...) اقدام کنند در نظر داشته باشند که در هر سه کشور ترکیه ، امارات و ارمنستان روزهایی به عنوان تعطیل رسمی هستند
به عنوان نمونه لیست تعطیلات رسمی ترکیه رو در زیر مشاهده میکنید :
January 1
January 20
February 17
April 23
May 1
May 19
May 26
July 4
July 27-30
August 30
September 1
October 3-7
October 13
October 28-29
November 11
November 27
December 25
موفق باشید
نکته : روز یکشنبه در هر سه کشور تعطیل میباشد
سلام دوست عزیز،ضمن تبریک میشه بگید برای ثبت نام لاتاری باید از چه سایتی اقدام کنیم و کلا مراحل کار به چه صورت است؟ممنون از جواب تون
سلام
از این سایت
www.dvlottery.state.gov
از 11مهر فکر کنم به مدت یک ماه برای ثبت نام باز میشه
اخذ وقت قبلی برای مصاحبه مدیکال (دریافت گزارش پزشکی)
با سلام خدمت همه برندگان لاتاری ۲۰۱۵
عزیزانی که نامه مصاحبشون اومده ، حتما میدونن که یکی از کارهایی که قبل از تهیه بلیط و رزرو هتل در محل مصاحبه باید انجام بشه ، اخذ وقت مصاحبه مدیکال از دکتر معتمد سفارت مورد نظر هست
اما چه زمانی و چگونه ؟
من در این پست به عنوان نمونه نحوه اخذ وقت مصاحبه مدیکال رو برای سفارت آنکارا توضیح میدم :
اخذ وقت مصاحبه مدیکال در ۴ مرحله خلاصه میشه :
۱. ثبت نام و ورود اطلاعات ... ۲. انتخاب تاریخ و زمان مصاحبه ... ۳. تایید نهایی صحت اطلاعاتتون ... ۴. انتظار برای تایید تاریخ و زمان مصاحبه مدیکالتون از سمت دکتر
مراحل :
۱. برای رزرو وقت مصاحبه مدیکالتون باید حداکثر ۳۰ روز قبل از تاریخ مصاحبه سفارتتون به سایت زیر مراجعه کنید :
http://www.doctorun.com/en/home-page
۲. سپس روی گزینه Make a New Appointment کلیک میکنید
۳. در صفحه باز شده ، توضیحات رو کاملا با دقت مطالعه کنید و روی گزینه Go To Step 1 کلیلک نمایید
۴. اطلاعات خواسته شده رو با دقت به املای کلمات تکمیل نمایید و در آخر روی گزینه Submit کلیک کنید
۵. در صفحه آخر از Appointment Number خود یک پرینت بگیرید یا شماره آن را جهت پیگیری های بعدی در جایی یادداشت کنید
حالا منتظر تایید وقت از سمت دکتر مدیکال باشید
موفق باشید
نکات مهم :
۱. برای تک تک اعضای داخل کیس (که برای مصاحبه سفارت خواهند رفت) ، نیاز به تعیین وقت مصاحبه مدیکال به صورت جداگانه هست
۲. وقت مصاحبه مدیکال برای کیس هایی که تمامی افراد اون بالغ هستند ، ۲ روز کاری قبل از وقت مصاحبه سفارت تعیین میشه
۳. وقت مصاحبه مدیکال برای کیس هایی که فرزند ۲ تا ۱۵ ساله دارند ، ۴ روز کاری قبل از وقت مصاحبه سفارت تعیین میشه
۴. کیس هایی که فرزند ۲ تا ۱۵ سال دارند ، ابتدا برای فرزندشون درخواست ثبت کنند
۵. املا و انشای اطلاعاتی که در سایت ثبت میکنید باید عینا مطابق پاسپورتتون باشه (لطفا با حوصله به این نکته دقت کنید)
برندگانی که مصاحبشون در سفارت ابوظبی یا ایروان انجام میشه میتونن از لینک زیر ، قسمت Schedule and Complete a Medical Examination ، با انتخاب سفارت مورد نظر ، راهنمای روند دقیق کار رو دانلود کنند :
http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/interview/prepare-for-the-interview.html
ویرایش توسط ahr270 : August 22nd, 2014 در ساعت 08:23 PM
سلام دوستان خسته نباشید
تبریک میگم به همه ی اونایی که برنده شدن
من و همسرمم میخوایم مهر امسال ثبت نام کنیم
چنتا سوال داشتم شما خودتون ثبت نام کردید یا از طریق بعضی سایتا که مبلغی میگیرن ثبت نام میکنن اقدام کردید؟
این سایتا چقدر معتبرن؟ دوستانی که از طریق این سایتا ثبت نام کردن و قبول شدن و از معتبر بودنش مطمعنن میشه اسم سایتو بگن؟
میترسم خودمون ثبت نام کنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)