صفحه 102 از 476 نخستنخست ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,011 تا 1,020 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست آپدیت مدارک قبل از مصاحبه کبک

دوست عزیز

از زمان گرفتن فایل نامبر شما تا امروز 3 یا 4 سال گذشته و طبیعی است که ممکن است در زندگی شخصی یا کاری شما تغییراتی از جمله طلاق، داشتن فرزند، جابجایی شغلی و ارتقاء تحصیلی صورت گرفته و بنابراین آنها نیاز به مدارک آپدیت دارند و می خواهند بدانند که شما در چه وضعیتی هستید. تلقی ذهنی ایجاد نشود که مدارک شما را گم کرده اند

نقل قول نوشته اصلی توسط Choi نمایش پست ها
    دوستان منم دو سه روزه ایمیل آپدیت مدارک دریافت کردم. این طور که شنیدم، بخشی از مدارک رو گم کردن. اینکه چقدر صحت داره رو واقعا نمی دونم. من اواخر دسامبر 2010 مدرک فرستاده بودم واین روزا منتظر نامه آمادگی مصاحبه بودم که این ایمیل رسید. مختصری توضیح میدم که اگه کسی مشابه این ایمیل دریافت کرد مثل من شکه نشه و فکر نکنه دیگه ریجکت شده و کاری نمیشه کرد. از من شناسنامه، مدارک تحصیلی و سابقه کار و بیمه خواستن به اضافه فرم Déclaration d’un candidat ou d’une candidate exerçant une profession ou un métier réglementés (A-0527-JF), تو ایمیل به یه فرم اشاره شده برای کسب اطلاعات بیشتر که ظاهرا نیازی به ارسال اون نیست.
    همگی موفق باشین

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

دوست عزیز

اونها همینجوری به شما سوابق نمی دهند، شما باید نامه ای را از محل کارتان بگیرید و در نامه قید شود که سوابق کتبی شما را نیاز دارند و آنها هم سوابق شما را در یک جدول تجمیع می کنند و بازه زمانی بیمه شما در نامه تامین اجتماعی قید می کنند و نامه با سربرگ تامین اجتماعی و با امضا و مهر مدیر شعبه خواهد بود. اگر شما در این چند سال از چند جا بیمه رد شده باید به آخرین شعبه ای که برای شما اعلام می شود مراجعه کرده و سوابقتان را تجمیع کنید که طبعا زمانبر است. اگر خودتان پیگیر باشد 2 روزه در غیر اینصورت اگر خود شعبه بخواهد مکاتبه کند یک هفته تا 10 روز طول می کشد اما اگر در این چند سال سوابق بیمه در یکجا باشد خیلی سریع به ما نامه می دهند.
    یادتان باشد پرینت سوابق بیمه با مهر تامین اجتماعی برای دادگستری قابل قبول نیست . بنابراین تنها راه همانیست که برایتان شرح دادم. اگر هم خواستید من مینوت نامه را اینجا میگذارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام، من امروز شعبه 22 بودم. به من هم گفتند که سابقه نمی دن حتی من پرسیدم که اگه از شرکت نامه بیارم چی ؟ گفتن کلا سابقه نمی دیم و باید ببری کارگزاری بیمه که توی خیابان ششم قائم مقام بود. اونجا همون پرینت سوابق که از سایت می گیرید رو مهر می کنند. ولی من بازم مطمئن نیستم که این قابل قبول هست یا نه؟!

از شما ریز نمرات دانشگاهی خواستند و می خواهند مطلع شوند که در طول دوران تحصیل در دانشگاه، شما چه دروسی را پاس کرده اید

نقل قول نوشته اصلی توسط newly نمایش پست ها
    از دوستان با تجربه خواهش میکنم راهنمایی بفرماییند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    سلام دوستان . میخواستم بپرسم سابقه بیمه که سایت گرفته میشه با مهر تامین اجتمایی قبول هست با نه . چون نامه نمیدن اصلا میگن باید از یک شرکت نامه بیاورید و دالرتجمه قبول نیست میخواستم ببین کسی از شعبه 22 تهران خبری نداره که چطوره ؟ نامه میدن یا نه ؟
    شعبه 22 نامه نمیده من شعبه 25 بودم نامه داد ولی دوستم 22 بود ندادن بهش اونم پرینت رو از سایت گرفت داد مهر بیمه زدن بعد برد ترجمه و دادگستری و.....
    فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

سلام دوستان، کسی میدونه کد رشته مهندسی صنایع 2141 هست یا U061؟
    من الان در حال آپدیت مدارکم که بخاطر تغییر آدرس و پاسپورت و سطح زبان ملزم به تکمیل فرم اصلی تقاضا یا همون demande-certificat-selection-dyn هستم. موقع اپلای کد رشته ام رو 2141 زدم که اونموقع 0 امتیازی بود ولی بعد از تغییر قوانین آگوست2013 کدرشته مهندسی صنایعU061 اعلام شد و 6 امتیازی!
    حالا موندم کدوم کد رو بزنم؟
    البته با noc-cnp@workingincanada.gc.ca هم مکاتبه کردم که بالاخره کدوم کد در کبک مهندسی صنایع شناخته میشه که فعلا جوابی نگرفتم!
    از دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن و جواب گرفتن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member

سلام من در یک موسسه زبان بعنوان مترجم غیر رسمی و مدرس در حال کار هستم و بیمه ام را نیز موسسه زیان رد میکنه.در فرم سابقه کارم شرح وظایف هر دو مورد ذکر میشه.میخواستم بدونم که امکان داره 6 امتیاز مترجمی رو بهم ندند چون موسسه بیمم کرده؟اخیرا یکی از خانمها گویا شرایط مشابهی داشته و 6 امتیاز مترجمی رو بهش ندادن.چی کار بکنم که مشکل ساز نشه؟دوستان مطلع لطفا راهنمایی کنید
    مرسی

بازم تکرار میکنم که اونها همینجوری سابقه بیمه نمیدند بلکه باید نامه از محل کار ببرید تا به شما سوابق بیمه بدهند و از همه مهتر برگه پرینت شده از سایت تامین اجتماعی برای دادگستری قابل قبول نیست و باید نامه ای ببرید که سربرگ سازمان تامین اجتماعی باشد که در آن کارکرد روز شما قید شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط nikzad_nn نمایش پست ها
    شعبه 22 نامه نمیده من شعبه 25 بودم نامه داد ولی دوستم 22 بود ندادن بهش اونم پرینت رو از سایت گرفت داد مهر بیمه زدن بعد برد ترجمه و دادگستری و.....

مینوت نامه برای تامین اجتماعی:

اداره محترم تامین اجتماعی شعبه.....

با سلام و احترام
    خواهشمند است نسبت به اعلام کتبی سوابق خانم/آقا................ فرزند ........... به شماره شناسنامه ........... صادره از .............. به شماره ملی .............. و شماره بیمه.........اقدام لازم را مبذول فرمایید.

با تجدید احترام
    شرکت............

دوست عزیز

همانطور که می فرمایید جایی که در آن مشغول به کار هستید یک موسسه آموزشی است نه شرکت یا سازمانی که فعالیت ترجمه به عهده دارد. مگر اینکه در شرح وظایف درج شده در آگهی تاسیس فعالیت ترجمه قید شده باشد که مبین بخش از وظایف شغلی شماست در غیر اینصورت آنها امتیاز مترجم را به شما نخواهند داد. بنابراین لطف کنید آگهی تاسیس موسسه را اخذ کرده و چک کنید که حتما فعالیت ترجمه داشته باشد و سپس در گواهی شغلی خود فعالیت آموزشی و ترجمه خود را قید کنید. از طرفی آگهی تاسیس موسسه را هم ترجمه و ضمیمه مدارک ارسال فرمایید. حتما فتوکپی آگهی تاسیس مهمور به مهر موسسه باشد.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza210 نمایش پست ها
    سلام من در یک موسسه زبان بعنوان مترجم غیر رسمی و مدرس در حال کار هستم و بیمه ام را نیز موسسه زیان رد میکنه.در فرم سابقه کارم شرح وظایف هر دو مورد ذکر میشه.میخواستم بدونم که امکان داره 6 امتیاز مترجمی رو بهم ندند چون موسسه بیمم کرده؟اخیرا یکی از خانمها گویا شرایط مشابهی داشته و 6 امتیاز مترجمی رو بهش ندادن.چی کار بکنم که مشکل ساز نشه؟دوستان مطلع لطفا راهنمایی کنید
    مرسی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MBA JNTU

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    از شما ریز نمرات دانشگاهی خواستند و می خواهند مطلع شوند که در طول دوران تحصیل در دانشگاه، شما چه دروسی را پاس کرده اید
    دوست گرامی ممنون از راهنمایی شما پس اصلا احتیاجی به فرستادن دیپلم نیست؟
    ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)