من دیروز نامه فایل نامبر دوم رو در خونه گرفتم.
13 Dec مدارکم رسید سوریه
21 Dec وضعیتم تو سایت pending شد.
16 Dec نامه از سوریه حرکت کرده و 29 Dec هم در خونه بود.
سلام دوستان
من حدوداً 3 ماه در وضعیت Pending بودم و الان حدود یک هفته هست که وضعیت من به In process تغییر کرده، البته Job offer داشتم.
حالا دوستان با تجربه ممنون میشم که بفرمایید، حدوداً چقدر طول میکشه تا فرمهای مدیکال را بگیرم و اگر مصاحبه لازم باشه چطور؟
مرسی
دیانا
تبریک دوست عزیز،
اما خواهشاً حداقل چند صفحه قبلی را قبل از ارسال سوال،یه مروری بکنیدتا بلکه شاید جواب خود را دریافت کنید.
از تاریخ pending review تا ارائه نامه مدیکال توسط دمشق حداقل شش ماه زمان می برد.
لذا برای شما حداقل بعد از سه ماه در انتظار دریافت نامه مدیکال باشید.( بشرطی که کم و کسری در مدارکتان نباشد و احیاناً طی این مدت نامه ارسال کسر مدارک دریافت نکنید!)
اگر مصاحبه ای بخواهد صورت پذیرد طی همین ماه احتمال اعلام آن می رود .
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
سلام به همگی
من 15 اسفند ایلتس جنرال امتحان دارم.ولی چون احتمال میدم در صورت رفتن به کانادا شاید مجبور بشم درس بخونم تصمیم دارم آکادمیک امتحان بدم.از دوستانی که کاراشون در مراحل انتهایی هستش کسی بوده که به جای جنرال اکادمیک رو به سفارت داده باشه.و قبول کرده باشن.
لطفا پاسخ بدین
دوستان سلام
اینجا کسی هست که از خود کانادا برای skilled worker cat1 اقدام کرده باشه؟ من ساکن کانادا هسنم اما کمتر از یک ساله که این جا هستیم(در حدود 5 ماه) و شرایط skilled worker را در گروه شغلی مدیریت IT داریم. می خوام ببینم مشکلی نیست که الان اقدام کنیم؟
سلام دوست عزیز
ممنون از تبریکتون.
من تقریبا از صفحه اول تا اینجا را دنبال کردم. علت سوال این هستش که من job offer دارم و تنها دو نفر را در این سایت پیدا کردم که job offer داشتند و البته چیز جدیدی در مورد وضعیتشان موجود نیست.
من 20 نوامبر pending شدم و 20 دسامبر in process یعنی حدود یک ماه و مورد مشابهی در سایت پیدا نکردم که چنین باشه. به همین دلیل سوال کردم که اگر دوستانی وجود دارند از آنها در مورد زمان ها سوال کنم.
از طرفی برخی از وکلا می گویند که افرادی که job offer دارند، حتما دعوت به مصاحبه می شوند ولی من قانونی در این مورد پیدا نکردم و در این سایت نیز موردی نبود و خیلی مشتاقم بدانم که آیا این امر صحت دارد یا خیر؟
ممنون می شوم دوستانی که job offer دارند از وضعیت خودشان چیزی در سایت بگذارند.
مرسی
دیانا
علاقه مندی ها (Bookmarks)