صفحه 552 از 5471 نخستنخست ... 5245250254254354454554654754854955055155255355455555655755855956056156260265210521552 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,511 تا 5,520 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط mohkamfard نمایش پست ها
    دوستان در ارسال اولیه فرمها به سیدنی کپی معمولی پاسپورت را می خواهند یا کپی برابر اصل؟
    معمولی کفایت می کند

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط utab نمایش پست ها
    با سلام: تعدادي از دوستان در مورد پرداخت Application Fee اوليه جهت سيدني سوال داشتند كه آيا ميتوان بصورت On Line و توسط كارتهاي اعتباري كه در ايران بفروش ميرسد، اقدام كنند؟ با توجه به اينكه من در اين مورد اطلاعات دقيقي ندارم از آقايان پيمان، افشين و ديگر دوستان تقاضا ميكنم كه راهنمايي بفرماييد. با تشكر فراوان...
    بهتر است ار Bank Draft استفاده کنید، کارت ها بعضی هاشان مورد دارند.

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

من دیروز نامه فایل نامبر دوم رو در خونه گرفتم.
    13 Dec مدارکم رسید سوریه
    21 Dec وضعیتم تو سایت pending شد.
    16 Dec نامه از سوریه حرکت کرده و 29 Dec هم در خونه بود.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان

من حدوداً 3 ماه در وضعیت Pending بودم و الان حدود یک هفته هست که وضعیت من به In process تغییر کرده، البته Job offer داشتم.

حالا دوستان با تجربه ممنون میشم که بفرمایید، حدوداً چقدر طول میکشه تا فرمهای مدیکال را بگیرم و اگر مصاحبه لازم باشه چطور؟

مرسی
    دیانا

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط diana_kch نمایش پست ها
    سلام دوستان

من حدوداً 3 ماه در وضعیت Pending بودم و الان حدود یک هفته هست که وضعیت من به In process تغییر کرده، البته Job offer داشتم.

حالا دوستان با تجربه ممنون میشم که بفرمایید، حدوداً چقدر طول میکشه تا فرمهای مدیکال را بگیرم و اگر مصاحبه لازم باشه چطور؟

مرسی
    دیانا
    تبریک دوست عزیز،

اما خواهشاً حداقل چند صفحه قبلی را قبل از ارسال سوال،یه مروری بکنیدتا بلکه شاید جواب خود را دریافت کنید.

از تاریخ pending review تا ارائه نامه مدیکال توسط دمشق حداقل شش ماه زمان می برد.
    لذا برای شما حداقل بعد از سه ماه در انتظار دریافت نامه مدیکال باشید.( بشرطی که کم و کسری در مدارکتان نباشد و احیاناً طی این مدت نامه ارسال کسر مدارک دریافت نکنید!)

اگر مصاحبه ای بخواهد صورت پذیرد طی همین ماه احتمال اعلام آن می رود .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mah-Sun نمایش پست ها
    سلام
    من هر چی در این مورد جستجو کردم چیزی پیدا نکردم لطفا اگه کسی می دونه جواب بده . مدرک فوق دیپلم برای کسانی که دیپلم فنی و حرفه ای دارند , یعنی مجموع سالهای تحصیل 13 می شه در حالی که مدرک دانشگاهیشون 2 ساله هست چقدر حساب میشه ؟ 20 یا 15
    و آیا همراه این مدرک دیپلم های یکساله که موسسات آموزش عالی آزاد می دن تاثیری در امتیاز داره ؟ اگه داره چقدر ؟
    پیشاپیش سپاس
    کسی جواب این سوال رو می دونه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mah-Sun نمایش پست ها
    کسی جواب این سوال رو می دونه ؟
    سلام،
    شرایطی که گفتید 20 امتیاز دارد.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

سلام به همگی
    من 15 اسفند ایلتس جنرال امتحان دارم.ولی چون احتمال میدم در صورت رفتن به کانادا شاید مجبور بشم درس بخونم تصمیم دارم آکادمیک امتحان بدم.از دوستانی که کاراشون در مراحل انتهایی هستش کسی بوده که به جای جنرال اکادمیک رو به سفارت داده باشه.و قبول کرده باشن.
    لطفا پاسخ بدین

Junior Member

دوستان سلام
    اینجا کسی هست که از خود کانادا برای skilled worker cat1 اقدام کرده باشه؟ من ساکن کانادا هسنم اما کمتر از یک ساله که این جا هستیم(در حدود 5 ماه) و شرایط skilled worker را در گروه شغلی مدیریت IT داریم. می خوام ببینم مشکلی نیست که الان اقدام کنیم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    تبریک دوست عزیز،

اما خواهشاً حداقل چند صفحه قبلی را قبل از ارسال سوال،یه مروری بکنیدتا بلکه شاید جواب خود را دریافت کنید.

از تاریخ pending review تا ارائه نامه مدیکال توسط دمشق حداقل شش ماه زمان می برد.
    لذا برای شما حداقل بعد از سه ماه در انتظار دریافت نامه مدیکال باشید.( بشرطی که کم و کسری در مدارکتان نباشد و احیاناً طی این مدت نامه ارسال کسر مدارک دریافت نکنید!)

اگر مصاحبه ای بخواهد صورت پذیرد طی همین ماه احتمال اعلام آن می رود .
    سلام دوست عزیز

ممنون از تبریکتون.

من تقریبا از صفحه اول تا اینجا را دنبال کردم. علت سوال این هستش که من job offer دارم و تنها دو نفر را در این سایت پیدا کردم که job offer داشتند و البته چیز جدیدی در مورد وضعیتشان موجود نیست.

من 20 نوامبر pending شدم و 20 دسامبر in process یعنی حدود یک ماه و مورد مشابهی در سایت پیدا نکردم که چنین باشه. به همین دلیل سوال کردم که اگر دوستانی وجود دارند از آنها در مورد زمان ها سوال کنم.

از طرفی برخی از وکلا می گویند که افرادی که job offer دارند، حتما دعوت به مصاحبه می شوند ولی من قانونی در این مورد پیدا نکردم و در این سایت نیز موردی نبود و خیلی مشتاقم بدانم که آیا این امر صحت دارد یا خیر؟

ممنون می شوم دوستانی که job offer دارند از وضعیت خودشان چیزی در سایت بگذارند.

مرسی
    دیانا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)