نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 202 از 254 نخستنخست ... 102152192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,011 تا 2,020 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

درست میفرمایین، منم توصیه میکنم به بچه هایی که هنوز وقت دارن به محض آپدیت شدن واشنگتن برن آنکارا چون بیشترین زمان آپدیت آنکارا بعد آپدیت واشنگتن 5-6 روز بوده. اینجوری هم ویزا میگیرن و هم راحت به ترمشون میرسن اما من تا 1 سپتامبر لیت ارایول داشتم و هرچی اصرار کردم برام تمدید نکردن. حتی استادم هم خیلی کمکم کرد اما باز نشد. مجبور شدم دیفر کنم.
    قابل توجه اساتید و تحصیلکرده های خودمون:
    یه نکته که خیلی برای من جالبه اینه که این استادی که من باهاش کار خواهم کرد پست داک داره و از میشیگان فارغ التحصیل شده و جوانه، واقعا آدم خوبیه، شخصا دنبال تمام کارهای من بوده و باور کنین اگه برادر خودم اونجا بود شاید اینقدر کمک نمیکرد!!! کاش ماهم مثل اونها بودیم و بجای ادعا عمل میکردیم. استاد دوستم بخاطر یه ویرگول پروپوزال دوستمو پاره کرد و گفت برو هفته دیگه از اون سر ایران برگرد تهران و این ویرگول رو هم اضافه کن!!!

Junior Member mmahmoodi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial and Systems Engineering

ای بابا امروز مگه جمعه نبود؟ هیچ کدوم از 37 نفر توی لیست کلیر نشدن؟؟
    عجب بساطی داریما!
    دوستان اگه درباره پذیرش گرفتن در رشته مهندسی صنایع سؤال دارین پیام خصوصی بدین.

منم سه روزه آپدیت واشنگتن دارم اما آنکارا کلیرم نمیکنه!!!

Junior Member

من که همون آپدیت واشنگتونو هم ندارم! راستی، من دیفر کردم ولی فرم expedite پر نکردم. به نظرتون اگه الان پر کنم، بعدا بهم گیر میدن؟

Junior Member

واقعا آدم در این شرایط از حرف زدن قاصره ! آخه من که دخترم چرا باید 82 روز طول بکشه که سربازی،سابقه کار و گپ تحصیلی نداشتم. اگه هم رشتم بنظرشون حساس بوده یعنی با اون 16 سوال تا الان نمیتونستن بررسی کنن؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط anna_90 نمایش پست ها
    واقعا آدم در این شرایط از حرف زدن قاصره ! آخه من که دخترم چرا باید 82 روز طول بکشه که سربازی،سابقه کار و گپ تحصیلی نداشتم. اگه هم رشتم بنظرشون حساس بوده یعنی با اون 16 سوال تا الان نمیتونستن بررسی کنن؟!!
    من فکر نمی کنم که زیاد این قضیه مهم باشه، منم دخترم، 140 روزه منتظرم، پزشک هستم و 16 سوال هم واسم نیومده، فقط واسه همسرم اومد که اونم یه ماهه کلیر شد، واسه میزای j اقدام کردیم از دانشگاه رتبه بالا، واقعا نمی دونم چه فاکتورهایی براشون مهمه که انقد طولش میدن.

Junior Member

سلام دوستان ببخشید لطفا یک نفر بنده رو راهنمایی کنه
    بنده 19 آگوست به همراه همسر و فرزندم برای ویزای J مصاحبم بود( دو دقیقه کلن طول کشید) همونروز توی سایت واشنگتن به تاریخ مصاحبه آپدیت شدم ولی بعد از گذشت 11 روز هنوز وقتی توی سایت سفارت بارکد را وارد می کنم می زنه هیچ اطلاعی در دسترس نیست، یعنی هنوز آپدیت اول هم نیومده، هیچ ایمیل یا سوالی هم نیودمد البته رشتم غیر حساسه، یک بار هم ایمیل زدم به سفارت گفتند که پرونده شما داره پروسه اداری روتین خودش رو طی می کنه که در خلال سه ماه ممکنه کار شما نتیجه بده شایدم بیشتر.
    به نظرتون عجیب نیست که هنوز سفارت no information found می زنه؟ خیلی ممنون.
    سؤال بعدی اینکه توی ایمیل سفارت تأکید کرده بود که اصلا نامه یا ایمیل یا زنگ نزنید با این وجود به نظرتون زنگ زدن یا ایمیل به سفارت و یا واشنگتن تأثیری داره ؟ خیلی ممنون

Junior Member

با عرض سلام
    آيا از دوستان كسي هست كه براي ويزاي توريستي رفته باشه و كلير شده
    لطفا تاريخ مصاحبه و آپديت شدن واشينگتن و كليرنس هم بگين
    ممنونم

Junior Member mmahmoodi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial and Systems Engineering

به نظر من بعید گیر بدن ولی پرکردنش اصلا ضرری نداره. یک دقه است و حتما پر کن.

نقل قول نوشته اصلی توسط hamfar1361 نمایش پست ها
    من که همون آپدیت واشنگتونو هم ندارم! راستی، من دیفر کردم ولی فرم expedite پر نکردم. به نظرتون اگه الان پر کنم، بعدا بهم گیر میدن؟
    دوستان اگه درباره پذیرش گرفتن در رشته مهندسی صنایع سؤال دارین پیام خصوصی بدین.

Junior Member

سلام چقدر سوت و کور شد این فروم، قبلا ها بیشتر مشارکت می شد، کسی نبود راهنمایی کنه دوستان ؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)