صفحه 19 از 52 نخستنخست ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 511

موضوع: Karlsruher Institut für Technologie

پیش فرض پاسخ : Karlsruhe Institute of Technology

دوستان من KIT پذیرش دارم و الان دارم کارای ویزا رو انجام می دم. ممنون می شم اگر کسی از دوستان اینجا تحصیل می کنن بگن من چند سوال ازشون بپرسم. بسیار سپاسگزارم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Leibniz Universität

پیش فرض پاسخ : Karlsruher Institut für Technologie

من دارم میرم ترم 7 کارشناسی پیوسته عمران و 8ترمه تموم می کنم یعنی بهار سال دیگه یا تیر ماه سال دیگه(سال 94) لیسانسم تموم میشه و می خوام برای ارشد کارلسروهه اقدام کنم می خواستم بدونم من که اون موقع تموم میکنم میتونم هم فوراً برای ترم تابستون اقدام کنم؟و زبان من آلمانی هستش و احتمالاً باید یه ترم اونجا آلمانی بخونم و نمیرسم توی ایران تست داف بگیرم و می خواستم بدونم چون باید اول آلمانی بخونم باید برای ترم زمستون اقدام کنم و بعد خودم زودتر تابستون برم یه ترم زبان بخونم یا اینکه برای همون ترم تابستون اپلی کنم و وقتی برم اونجا یه ترم زبان بخونم بعد از زمستون شروع کنم به درسای مرتبط با رشته ام؟
    تاریخاشم از سایت دااد برداشتم و اینجا گذاشتم و تاریخ ارسال مدارک من چون سال اول دارم میرم همون first year student 11 Apr-16 Jul 2005 هستش؟ که میوفته تقریباً فروردین اردیبهشت؟ و بازه اش حدود 3ماه هستش؟یعنی سه ماه فرصت ارسال دارم؟و اینکه اون موقع هنوز نمره های ترم آخرم نیومده ،می تونم نمره های 7 ترممو بدم و ترم 8 روبعداً بدم؟و شروع کلاس های درسش و شروع کلاس های زبانش از چه تاریخیه؟(صفحه ی روز و هزینه کلاسای زبانشم اینه اما ننوشته که از چه تاریخی شروع میشه http://www.stk.kit.edu/deutsch_kurse.php )
    یه سوال متفاوت دیگمم اینه که میتونم جایی پیدا کنم که رشته ارشد عمرانش دقیقاً چه درسایی داده میشه؟آخه فقط Areas of Focus رو زده که اصلاً دقیق نگفته و کاملاً کلیه !
    ببخشید که سوالاتم زیاد بود اما اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    Application Deadlines

- Begins2014-06-10-
    Ends2014-07-15-
    Germany(cut-off date)-
    European Union
    - Ends2014-07-15-
    other Countries -
    Ends2014-07-15
    Registration Deadline
    - Begins2014-06-10-
    Ends2014-09-30
    Registration Deadlines
    First-year Students11 Apr-16 Jul 2005
    Students from other HEIs
    - Aptitude Test Deadline according to admission confirmation
    Lecture Period
    - Begins2014-10-20-
    Ends2015-02-15

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng-Karlsruhe Inst. of Technology

پیش فرض پاسخ : Karlsruhe Institute of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط rocana نمایش پست ها
    دوستان من KIT پذیرش دارم و الان دارم کارای ویزا رو انجام می دم. ممنون می شم اگر کسی از دوستان اینجا تحصیل می کنن بگن من چند سوال ازشون بپرسم. بسیار سپاسگزارم.
    سلام.چه اطلاعاتی نیاز دارید؟سوالاتون رو برام بفرستید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط civil_boy نمایش پست ها
    من دارم میرم ترم 7 کارشناسی پیوسته عمران و 8ترمه تموم می کنم یعنی بهار سال دیگه یا تیر ماه سال دیگه(سال 94) لیسانسم تموم میشه و می خوام برای ارشد کارلسروهه اقدام کنم می خواستم بدونم من که اون موقع تموم میکنم میتونم هم فوراً برای ترم تابستون اقدام کنم؟و زبان من آلمانی هستش و احتمالاً باید یه ترم اونجا آلمانی بخونم و نمیرسم توی ایران تست داف بگیرم و می خواستم بدونم چون باید اول آلمانی بخونم باید برای ترم زمستون اقدام کنم و بعد خودم زودتر تابستون برم یه ترم زبان بخونم یا اینکه برای همون ترم تابستون اپلی کنم و وقتی برم اونجا یه ترم زبان بخونم بعد از زمستون شروع کنم به درسای مرتبط با رشته ام؟
    تاریخاشم از سایت دااد برداشتم و اینجا گذاشتم و تاریخ ارسال مدارک من چون سال اول دارم میرم همون first year student 11 Apr-16 Jul 2005 هستش؟ که میوفته تقریباً فروردین اردیبهشت؟ و بازه اش حدود 3ماه هستش؟یعنی سه ماه فرصت ارسال دارم؟و اینکه اون موقع هنوز نمره های ترم آخرم نیومده ،می تونم نمره های 7 ترممو بدم و ترم 8 روبعداً بدم؟و شروع کلاس های درسش و شروع کلاس های زبانش از چه تاریخیه؟(صفحه ی روز و هزینه کلاسای زبانشم اینه اما ننوشته که از چه تاریخی شروع میشه http://www.stk.kit.edu/deutsch_kurse.php )
    یه سوال متفاوت دیگمم اینه که میتونم جایی پیدا کنم که رشته ارشد عمرانش دقیقاً چه درسایی داده میشه؟آخه فقط Areas of Focus رو زده که اصلاً دقیق نگفته و کاملاً کلیه !
    ببخشید که سوالاتم زیاد بود اما اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    Application Deadlines

- Begins2014-06-10-
    Ends2014-07-15-
    Germany(cut-off date)-
    European Union
    - Ends2014-07-15-
    other Countries -
    Ends2014-07-15
    Registration Deadline
    - Begins2014-06-10-
    Ends2014-09-30
    Registration Deadlines
    First-year Students11 Apr-16 Jul 2005
    Students from other HEIs
    - Aptitude Test Deadline according to admission confirmation
    Lecture Period
    - Begins2014-10-20-
    Ends2015-02-15
    دوست عزیز
    برای اینکه تایمت رو تنظیم کنی.کسی نمیتونه بت ایده ای بده چون سفارت روش حسابی نیست.فقط باید خودت برنامه ریزی کنی و امیدوار باشی همه چی سر جاش باشه.
    کلاسای زبان اینجا آزمون ورودی داره و تعداد کمی میگیرن.مثل شهرهای دیگه نیست.در پست های قبلی توضیح دادم.شما باید به تاریخ امتحان برسی.
    و برای اینکه ببینی چه درسایی داده میشه باید Modulhandbuche رشتت رو بخونی.اینم ادرس http://www.bgu.kit.edu/1644.php برای Bauingenieurwesen

Junior Member Mechatroniker آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد مکاترونیک

سلام
    امیدوارم حال همگی دوستان خوب باشه
    آیا کسی از دوستان برای PhD تو این دانشگاه اقدام کرده؟ یا کسی اطلاعاتی برای PhD داره؟
    راستش اطلاعات کلی که سایت DAAD میده رو در جریان هستم ولی اطلاعات ریز تری میخوام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم!

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatroniker نمایش پست ها
    سلام
    امیدوارم حال همگی دوستان خوب باشه
    آیا کسی از دوستان برای PhD تو این دانشگاه اقدام کرده؟ یا کسی اطلاعاتی برای PhD داره؟
    راستش اطلاعات کلی که سایت DAAD میده رو در جریان هستم ولی اطلاعات ریز تری میخوام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم!
    تنها کمکی که میتونم بکنم همین لینکه.متاسفانه اطلاعات بیشتری ندارم.

http://www.intl.kit.edu/ischolar/3815.php

سلام دوستان
    کسیهست اینجا تونسته باشه واسه مستر رشته انرژی پذیرش بگیره؟ آخه تو سایتش نوشته یه سری درسا رو باید گذرونده باشیم در حالی این درسا تو ایران نداشتیم ...یعنس نمیشه ؟؟

Junior Member

سلام دوستان
    یه سوال دوستانی که تو این شهر درس می خونن... توی این شهر 8000 یورو بلاک میشه؟ یا نه؟
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط joe_nilo نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه سوال دوستانی که تو این شهر درس می خونن... توی این شهر 8000 یورو بلاک میشه؟ یا نه؟
    ممنون
    آره بلاک باید کرد.شنیدم essen بلاک نداره.

بچه ها چرا تو این سایت کلا خبر زیادی از ویزا یا ریحکتی از این دانشگاه نیست؟
    سخت پذیرش، ویزا یا ریجکتی میده که خبری نیست؟ یا بچه ها نمیان بنویسن؟ از دوستاتون کسی آیا ویزا گرفته در این چند وقت اخیر؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار بذاره؟