من دارم میرم ترم 7 کارشناسی پیوسته عمران و 8ترمه تموم می کنم یعنی بهار سال دیگه یا تیر ماه سال دیگه(سال 94) لیسانسم تموم میشه و می خوام برای ارشد کارلسروهه اقدام کنم می خواستم بدونم من که اون موقع تموم میکنم میتونم هم فوراً برای ترم تابستون اقدام کنم؟و زبان من آلمانی هستش و احتمالاً باید یه ترم اونجا آلمانی بخونم و نمیرسم توی ایران تست داف بگیرم و می خواستم بدونم چون باید اول آلمانی بخونم باید برای ترم زمستون اقدام کنم و بعد خودم زودتر تابستون برم یه ترم زبان بخونم یا اینکه برای همون ترم تابستون اپلی کنم و وقتی برم اونجا یه ترم زبان بخونم بعد از زمستون شروع کنم به درسای مرتبط با رشته ام؟
تاریخاشم از سایت دااد برداشتم و اینجا گذاشتم و تاریخ ارسال مدارک من چون سال اول دارم میرم همون first year student 11 Apr-16 Jul 2005 هستش؟ که میوفته تقریباً فروردین اردیبهشت؟ و بازه اش حدود 3ماه هستش؟یعنی سه ماه فرصت ارسال دارم؟و اینکه اون موقع هنوز نمره های ترم آخرم نیومده ،می تونم نمره های 7 ترممو بدم و ترم 8 روبعداً بدم؟و شروع کلاس های درسش و شروع کلاس های زبانش از چه تاریخیه؟(صفحه ی روز و هزینه کلاسای زبانشم اینه اما ننوشته که از چه تاریخی شروع میشه http://www.stk.kit.edu/deutsch_kurse.php )
یه سوال متفاوت دیگمم اینه که میتونم جایی پیدا کنم که رشته ارشد عمرانش دقیقاً چه درسایی داده میشه؟آخه فقط Areas of Focus رو زده که اصلاً دقیق نگفته و کاملاً کلیه !
ببخشید که سوالاتم زیاد بود اما اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
Application Deadlines
- Begins2014-06-10-
Ends2014-07-15-
Germany(cut-off date)-
European Union
- Ends2014-07-15-
other Countries -
Ends2014-07-15
Registration Deadline
- Begins2014-06-10-
Ends2014-09-30