صفحه 110 از 476 نخستنخست ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160210 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    توی این فرم A-0520-MF-dyn بابت هرکدام از تغییراتی که نامبردید گزینه وجود داره و توی هر گزینه نوشته شده چه مدارکی باید ارائه بدید(دقت کنید که توی انکس ب تیک بزنید جاهایی که تغییر دارید)
    فرم رو دانلود کنید و بدقت بخونید.
    مثلا توی لینک کنار experience فرمها و داکیومنتهای لازم بابت هر گزینه معرفی شده.البته امیدوارم منظورتون از تغییر شغل فقط اضافه شدن سایقه کار و تغییر در مسئولیت ها نباشه.
    خیر مشکلی پیش نمیاد.
    واقعیت اینه که من دوبار دقیقاً محل کارم عوض شده یعنی از یه شغل استعفا دادم و در شغل جدید مشغول به کار شدم و این قضیه توی سه سال اخیردوباراتفاق افتاده ، فقط تکمیل اون فرم کفایت میکنه؟
    مدارک لازم برای این تغییرات رو ارجاع داده به یک لینک www.immigration-quebec.
    gouv.qc.ca/fr/biq که وقتی بازش میکنی چیزی را جع به گواهی و مدارک لازم برای اثبات این تغییرات پیدا نمیکنی! میشه شما اون لینک رو برام بگذارید؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    واقعیت اینه که من دوبار دقیقاً محل کارم عوض شده یعنی از یه شغل استعفا دادم و در شغل جدید مشغول به کار شدم و این قضیه توی سه سال اخیردوباراتفاق افتاده ، فقط تکمیل اون فرم کفایت میکنه؟
    مدارک لازم برای این تغییرات رو ارجاع داده به یک لینک www.immigration-quebec.
    gouv.qc.ca/fr/biq که وقتی بازش میکنی چیزی را جع به گواهی و مدارک لازم برای اثبات این تغییرات پیدا نمیکنی! میشه شما اون لینک رو برام بگذارید؟
    همونطو که گفتم توی پستهای قبل برای مواردی مثل تغییر شغل و اضافه کردن شخص به پرونده فرم dynamic را پر کنید.

انکس ب قسمت بروزرسانی شغل شامل شما میشه تیک بزنید.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

من فردا دارم اپدیتم را پست میکنم اشکالی نداره فیش حقوقی مردادم توش نیست چون هنوز اماده نبود بخوام ترجمه کنم فیش اردیبهشت خرداد تیر را ترجمه کردم ضمنا نامه سابقه بیمه ام را یک ماه پیش از بیمه گرفتم دادم ترجمه اگه نظزی دارید که تاریخ اینها خیلی باید چدید باشه؟؟؟؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

همین کارو بکنید انشالله مشکلی پیش نمیاد.
    اصل سابقه بیمه رو به کپی ترجمه اتچ کنید و حتما در یک نامه بصورت واضح و زیبا توضیح دهید.
    کپی ترجمه به هیچ وجه قابل قبول نیست به صراحت گفته شده اصل ترجمه باید ارسال شود پس شما باید اصل نامه بیمه را ترجمه کنید به همراه مهر دادگستری حالا مهر وزارت امور خارجه تو شک و تردید هستیم ولی بزنید بهتره.
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    کپی ترجمه به هیچ وجه قابل قبول نیست به صراحت گفته شده اصل ترجمه باید ارسال شود پس شما باید اصل نامه بیمه را ترجمه کنید به همراه مهر دادگستری حالا مهر وزارت امور خارجه تو شک و تردید هستیم ولی بزنید بهتره.
    سلام. مرسی از راهنماییتون. من اصل نامه بیمه را اتچ کردم به ترجمه و مهر دادگستری هم روش باطل کردم. ولی مهر وزارت امور خارجه را نزدم. اگه میدونید لازمه تا این کار هم انجام بدم.
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

تاریخ نامه گواهی شغلی، سه ماه قبلش رو در نظر بگیر. مثلاً اگر نامه رو مرداد گرفتی اردیبهشت، خرداد و تیر و اگه تو تیر گرفته باشی فروردین، اردیبهشت و خرداد

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    من فردا دارم اپدیتم را پست میکنم اشکالی نداره فیش حقوقی مردادم توش نیست چون هنوز اماده نبود بخوام ترجمه کنم فیش اردیبهشت خرداد تیر را ترجمه کردم ضمنا نامه سابقه بیمه ام را یک ماه پیش از بیمه گرفتم دادم ترجمه اگه نظزی دارید که تاریخ اینها خیلی باید چدید باشه؟؟؟؟

کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    سلام. مرسی از راهنماییتون. من اصل نامه بیمه را اتچ کردم به ترجمه و مهر دادگستری هم روش باطل کردم. ولی مهر وزارت امور خارجه را نزدم. اگه میدونید لازمه تا این کار هم انجام بدم.

دوست عزیز

در ایمیلهای ارسالی اشاره شده اریژینال یا کپی که منظور همان برابر اصل شده با مهر دادگستری و وزارت خارجه است. بنابراین جای نگرانی نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    بله باید اصل بیمه را می فرستادید یا توسط خود تامین اجتماعی برابر با اصل می شد اگر توسط دفترخانه برابر با اصل کردید به احتمال زیاد ریجکت می شید متاسفانهچون مورد داشتیم که به همین خاطر اخیراً ریجکت شده است

دوست عزیز

گواهی شغلی بدون داشتن سوابق بیمه برای اداره مهاجرت کبک وجاهت قانونی ندارد. تاکید آنها بر ارائه بیمه، بیانگر دو موضوع است یک اینکه شما در قبال حقوقتان مالیات بر درآمد داشته اید و دوم اینکه چون برخورداری از داشتن بیمه مستلزم انجام و تداوم پروسه های قانونی است از اینرو شما به راحتی نمی توانید از هر جایی که دلتان بخواهد گواهی شغلی بگیرید.

از طرفی این ادعای شما با واقعیت همخوانی ندارد. اتفاقا در سالهای اخیر تامین اجتماعی حساسیت زیادی را اعمال کرده که کارخانجات، شرکتها و ........... نیروهای تحت الامرشان را بیمه نمایند و در صورت عدول از دستور با جریمه سنگینی مواجه خواهند شد و مطرح کردن این ادعا که "خيلي از شركتهاى خصوصى تو ايران كارمندها رو بيمه نميكنن" بدعت نامبارکی ست. ممکن است برخی از شرکتها به دلیل استثمار و تضییع حقوق نیروی کاریشان شیطنت کرده و لیست بیمه ارسال نکنند اما گفتن عدد "خیلی" صحت ندارد. حتی اخیرا تامین اجتماعی در زمره سازمانهایی قرار گرفته که در صورت شکایت کارگر مبنی بر عدم پرداحت حقوق و یا بیمه، حق توقیف اموال دارد.

بنابراین آنها به تعداد روزهایی که بیمه شده اید امتیاز شغلی در نظر می گیرند و در نامه تان با صداقت کامل توضیح دهید که دلیل بیمه نشدن شما چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Setare777 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    سابقه كار من مربوط به دو سال قبل هست و بيمه هم ندارم. ميخوام يك نامه ضميمه كنم كه خيلي از شركتهاى خصوصى تو ايران كارمندها رو بيمه نميكنن. ميشه لطفا كمك كنيد نميدونم ججورى اينو به فرانسوى يا انكليسى بنويسم.
    ممنونم

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

همونطو که گفتم توی پستهای قبل برای مواردی مثل تغییر شغل و اضافه کردن شخص به پرونده فرم dynamic را پر کنید.

انکس ب قسمت بروزرسانی شغل شامل شما میشه تیک بزنید.
    بله حتما اون تیک رو در انکس ب میزنم.. فقط هنوز این سوال برام بی جواب مونده،
    در مورد سوابق شغلی، من از 2011 که دوبار کارم رو عوض کردم، برای کار اولی که داشتم گواهی شغلی با سربرگ شرکت دارم ارایه میکنم، برای کار دوم که بعنوان کار فعلی محسوب میشه و درایمیل آپدیتم فقط سه فیش حقوقی آخر رو میخواد آیا باید گواهی شغلی و شرح وظایف هم ارایه کنم ؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)