صفحه 137 از 225 نخستنخست ... 3787127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,361 تا 1,370 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط bobx نمایش پست ها
    من مدتی قبل این سئوال رو فرستادم اما هیچکس راهنمایی نکرد:

سلام به همه و تبریک بابت شانس ورودتون به یه زندگی جدید.

یکی دو تا موضوع تو ذهنم داره منو اذیت میکنه. خواستم با شما هم مشورت کنم نظر بدید. کیس من حدود 8500 هست و فکر نکنم تا چند ماه دیگه کارنت بشم:
    اول - من الان دانشجوی سال آخر مهندسی عمران هستم و مدرک فوق دیپلمم (که توی فرم لاتاری ذکر کردم) دست دانشگاهه و آموزش دانشگاه هم تا زمان فارغ التحصیلی (که خرداد 94 باشه) هیچ کمکی به ما نخواهد نمود. بنظر شما بهتره برم فرم 260 رو اصلاح کنم به دیپلم؟ یا برم دانشگاه قبلی یه مدرک المثنی بگیرم؟
    دوم - سفارت در آنکارا در بخش مدارک پزشکی گفته مطلقاً هیچ مدرک پزشکی ایران رو قبول نداره (کارت واکسیناسیون) و باید حتماً دکتر در آنکار مدرک صادر کنه. به این ترتیب آیا واکسیناسیون در تهران هیچ منفعتی داره؟ کدوم موسسه ها رو توصیه میکنین؟
    سوم - بنده تمکن مالی دارم در حد زیرصفر. اما یه خونه دارم که متاسفانه الان سندش وکالتیه. به نظرتون ترجمهء وکالتنامه ارزش داره؟
    چهارم - همهء راهنمایی های پزشکی صرفاً در مورد کودکان بالای دوسال صحبت کردن. نوزاد ما تازه آبان ماه یکساله میشه. آیا تست مدیکال باید بده؟ واکسنهایی که در ایران زده رو چه جوری به دکتر ترک نشون بدیم؟
    پنجم - من به مدت 365 روز در عمان در یک شرکت خاک بر سری ورشکسته مشغول بکار بودم. سه ماه با ویزای مسافری (یعنی ساکن عمان نبودم) و نه ماه بصورت مقیم (در عمان ساکن شدم). بخاطر فشارهای شرکت اونجا مجبور شدم رانندگی کنم و دوبار به دلیل همراه نداشتن گواهینامه جریمه شدم. به نظرتون اصلاً لازمه نامه از پلیس عمان بگیرم؟

موفق باشید
    سلام
    1-اصولا با گزاشتن سفته یا چک مدرک رو میدن بهت .اگه می تونی المثنی بگیر.همچنین شما الان دانشجویی می تونی در قسمت شغل بزنی student , گواهی اشتغال به تحصیل ببری با خودت
    2-سفارت قبول نداره.به همین دلیل میرید مدیکال.ولی دکتر ترکیه قبول میکنه.پس واکسناتون رو کامل بزنید بعد برید
    3-به نظر من نه.یه حساب بانکی باز کن و یه مقدار پول بنداز توش (یک ساعت م باشه کافیه) بعد تمکن مال بگیر
    4-بله شما واکسن های اونم باید توکارت زرد بین المللی وارد کنی و 4 روز زودتر از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرید
    5-بله لازمه.12 ماه بودین شما

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    دوستان روی
    My Account که کلیک میکنید ٬ چند تا گزینه میاد :
    روی Register For Courier Service کلیک کنید و بعد Submit
    توی صفحه بعد یعنی صفحه Select Trip Purpose ٬ روی گزینه Immigrant Visas کلیلک کنید و توی گزینه هایی که باز میشه روی
    Register For Courier که سبز رنگ هست کلیلک کنید و بعد Submit
    در صفحه بعد سفارت رو (Ankara) انتخاب و سابمیت کنید
    در صفحه بعدش که سه تا حالت گزینه مانند هست ٬ قوانین رو توضیح داده ٬ (میتونید بخونید و میتونید هم نخونید) ٬ روی Continue کلیک کنید
    در صفحه بعد اگه اطلاعاتتون رو کامل نکرده باشین ٬ ازتون میخواد که اطلاعاتتون رو کامل کنید
    در صفحه بعد دفتر PTT مورد نظر رو انتخاب کنید . (پیشنهاد موکد سفارت :
    ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS میباشد) بعد از انتخاب Submit رو بزنید
    در صفحه بعد اگر متاهل هستید و کیستون بهمراه همسر و فرزند هست ٬ در قسمت پایین صفحه روی Add Family Member کلیک میکنید و مابقی اعضای خانوادتون رو هم اضافه میکنید و سپس روی
    Continue کلیک میکنید (فقط همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد که همراه شما قراره به مصاحبه بیان)
    کار تمام است
    صفحه ای که در حال مشاهده آن هستید یعنی Confirmation را پرینت کنید و روز مصاحبه همراه خود ببرید

موفق باشید

با سلام و تشکر از زحمات شما
    میشه لطفا بگید از لحاظ در دسترس بودن و پرت نبودن، کدوم یکی از دفاتر پستی رو انتخاب کنیم؟

Junior Member

دوستان
    مدارک لازم برای معرفی اسپانسر چیه؟

Junior Member

روزبخیر دوستان و تشکر فراوان که سئوال قبلی رو جواب دادین.
    من فقط میخواستم یه موضوعی رو باهاتون مرور کنم ببینم من اشتباه میکنم یا نه. ما حدود 8500 هستیم و سه نفر (من، همسرم و پسرم) و محل مصاحبه هم ترکیه است.
    اول اینکه روند کارهایی که تا الان انجام شده این بوده که بعد از گرفتن کیس نامبر، فرم 260 رو پرکردیم و مدارک معتبر مورد نیاز رو تهیه کردیم. من این مدارک رو آماده کردم: ترجمه شناسنامه، عقدنامه، کارت پایان خدمت و مدرک تحصیلی. برای تمکن مالی هم در زمانی که کارنت شدم اقدام میکنم و سه سری پرینت موجودی بانکی آماده میکنم.
    به جز این مدارک دیگه چیزی لازم نیست؟ همه اش نگرانم که چیزی رو از قلم انداخته باشم. البته ترجمهء کارت ملی رو هم محض احتیاط میبرم.
    دیگه الان فقط باید منتظر باشیم کارنت بشیم؟ کار دیگه ای لازم نبوده که یه وقت یادم رفته باشه؟؟؟

دوم اینکه زمانی که من فرم رو تکمیل میکردم، چندین بار در چند روز مختلف امتحان کردم و اون قسمت فرم که محل مصاحبه رو مشخصی میکنیم، هیچ انتخابی بجز ترکیه نداشت. آیا کسی از دوستان هم با چنین نکته ای روبرو شد؟ من در سایت مهاجرسرا خوندم که اون تعیین محل فرمالیته بوده و بعضیا بعداً در نامهء دوم به محل دیگه ای (مثلا ایروان یا ابوظبی) برای مصاحبه دعوت شدن. کسی در این مورد تجربه ای داره؟

سوم اینکه سایت سفارت آمریکا در ترکیه، نوشته که برندگان لاتاری بعد از اینکه از طرف کنتاکی پرونده شون کارنت شد باید از سایت usvisa ثبت نام کنن و وقت مصاحبه درخواست کنن. اما انگاری دوستانی که رفتن ترکیه، سفارت مستقیماً باهاشون تماس گرفته و بهشون وقت داده. کدوم روش درسته؟ باید وقت بگیریم یا خودشون وقت میدن؟

موفق و شاد باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط samadsaba نمایش پست ها
    سلام
    شما باید این سایتو چک کنید
    بعد جدول 2015
    بعد جلو اسم اسیا یه عددی نوشته
    اون عدد هرچی باشه یعنی کیس نامبرهای زیر اون عدد کارنت شدن
    البته سال 2015 هنوز به صورت جدا نزاشتن ولی سری اکتبرش رو در قسمت سپتامبر 2014 گزاشتن
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadbaghe1 نمایش پست ها
    خیلی ممنونم دوست من
    سلام
    من نمیخوام اطلاعات شما رو تکذیب یا نفی کنم اما به نظرم اون عددها زیاد تناسبی با کیس نامبرها پیدا نمیکنن. به این دلایل:
    من آمارهای همون سایت در مورد سالهای 2014، 2013 و 2012 رو مطالعه کردم و به این نتایج رسیدم: (سالهای 2014 و 2013 هنوز آمار ویزاهای صادر شده رو اعلام نکردن برای همین از 2012 مثال میزنم)
    سال 2012 از ایران 4600 نفر برنده شدن و 2600 نفر ویزا گرفتن (اینکه اصلا مراجعه نکردن یا ریجکت شدن رو نگفته)
    سال 2012 از کل آسیا (که کدشون تو کیس نامبر AS باشه) حدودا 15 هزار نفر برنده شدن اما حدود 6500 نفر ویزا گرفتن (46%) . می بینید که همون تناسب تقریبا برقراره. به هر حال طبیعتاً نباید بیشتر از 15000 تا کیس نامبر اعلام شده باشه.
    بعد تو همون سال، عددی که توی بولتن منتشر شده (میتونید jun 2012 رو ببینید) عدد 45000 هستش.
    در سال 2013 از آسیا حدود 23 هزار نفر برنده اعلام شدن ولی آخرین شماره ای که توی بولتن اعلام شده 9800 هست.
    در سال 2014 از آسیا حدود 22 هزار نفر بنده اعلام شدن و آخرین شماره ای که ماه جاری اعلام شده حدود 13 هزار هست.

اما اون چیزی که به نظرم متضاد میاد، اینه که همین الان اگر سایت سفارت امریکا در ترکیه رو چک کنین، کیس نامبرهای بالای 33 هزار (آسیا) هم مشاهده میکنین. در حالیکه انتظار میره کل کیس نامبرها بیشتر از تعداد برنده ها نباشه (22 هزار نفر).
    حالا این فرض رو هم کنارش بذارین که اکثریت برنده ها باید در زمان ثبت نام اسمشون تو لیست باشه، مگر اینکه بعد از ثبت نام لاتاری ازدواج کرده باشن یا بچه دار شده باشن (مثل خود من که پسرم بعد از ثبت نام مون به دنیا اومد و حالا اسمش رو تو پرونده اضافه کردیم). با این حال بعیده که 22 هزار نفر یهو بشه 40 هزار نفر (یا مثلا سال 2012 یهو 15 هزار نفر بشه 45 هزار).

میخوام نتیجه بگیرم اون عدد صرفا جمع تعداد ویزاهای قابل صادر شدن رو نشون میده و نه رقم کیس نامبر.

نظر شما چیه؟ موافقید یا نه؟

من آمار رو از این سایتها استخراج کردم:
    http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html
    http://travel.state.gov/content/visa...tatistics.html
    شما هم میتونین برید و مفصل همهء آمار ها رو مطالعه کنین. شاید من اشتباه کرده باشم.
    ویرایش توسط Mostafa_CM : November 21st, 2014 در ساعت 05:13 AM دلیل: افزودن نقل قول مرتبط

سلام
    دوستانی که در مورد مفقود شدن کارت واکسیناسیون بچگی راه حلی دارند میشه لطفا راهنمایی کنند ؟ چون من به مشکل بر خوردم و مسئولین حلال احمر یا مرکز بهداشت هم هیچ راهی جز پیدا کردن کارت پیشنهاد نکردند ، البته گفتند برم آموزش و پرورش محل دبستان شاید اونجا مدارکی باشه !!! یعنی تنها راه حل اینه ؟
    و در مورد تعویض کارت ملی که تو گروه وایبر برخی دوستان اشاره هایی کردند ،من پیشخوان دولت رفتم به من گفتند تعویض نمیکنیم مال همه تا 94 تمدید شده ، حقیقت داره ؟ وقتی جایی تعویض نمی کنند پس حتما با همین تاریخ گذشتش اعتبار داره دیگه واقعا لزومی به اجرای روش های پیشنهادی از سوی برخی دوستان در گروه هست ؟؟
    ممنون

ممکنه دوست من،
    به هر حال بولتن ملاک نیست و فکر کنم باید منتظر وقت مصاحبه باشیم

سلام
    من نمیخوام اطلاعات شما رو تکذیب یا نفی کنم اما به نظرم اون عددها زیاد تناسبی با کیس نامبرها پیدا نمیکنن. به این دلایل:
    من آمارهای همون سایت در مورد سالهای 2014، 2013 و 2012 رو مطالعه کردم و به این نتایج رسیدم: (سالهای 2014 و 2013 هنوز آمار ویزاهای صادر شده رو اعلام نکردن برای همین از 2012 مثال میزنم)
    سال 2012 از ایران 4600 نفر برنده شدن و 2600 نفر ویزا گرفتن (اینکه اصلا مراجعه نکردن یا ریجکت شدن رو نگفته)
    سال 2012 از کل آسیا (که کدشون تو کیس نامبر AS باشه) حدودا 15 هزار نفر برنده شدن اما حدود 6500 نفر ویزا گرفتن (46%) . می بینید که همون تناسب تقریبا برقراره. به هر حال طبیعتاً نباید بیشتر از 15000 تا کیس نامبر اعلام شده باشه.
    بعد تو همون سال، عددی که توی بولتن منتشر شده (میتونید jun 2012 رو ببینید) عدد 45000 هستش.
    در سال 2013 از آسیا حدود 23 هزار نفر برنده اعلام شدن ولی آخرین شماره ای که توی بولتن اعلام شده 9800 هست.
    در سال 2014 از آسیا حدود 22 هزار نفر بنده اعلام شدن و آخرین شماره ای که ماه جاری اعلام شده حدود 13 هزار هست.

اما اون چیزی که به نظرم متضاد میاد، اینه که همین الان اگر سایت سفارت امریکا در ترکیه رو چک کنین، کیس نامبرهای بالای 33 هزار (آسیا) هم مشاهده میکنین. در حالیکه انتظار میره کل کیس نامبرها بیشتر از تعداد برنده ها نباشه (22 هزار نفر).
    حالا این فرض رو هم کنارش بذارین که اکثریت برنده ها باید در زمان ثبت نام اسمشون تو لیست باشه، مگر اینکه بعد از ثبت نام لاتاری ازدواج کرده باشن یا بچه دار شده باشن (مثل خود من که پسرم بعد از ثبت نام مون به دنیا اومد و حالا اسمش رو تو پرونده اضافه کردیم). با این حال بعیده که 22 هزار نفر یهو بشه 40 هزار نفر (یا مثلا سال 2012 یهو 15 هزار نفر بشه 45 هزار).

میخوام نتیجه بگیرم اون عدد صرفا جمع تعداد ویزاهای قابل صادر شدن رو نشون میده و نه رقم کیس نامبر.

نظر شما چیه؟ موافقید یا نه؟

من آمار رو از این سایتها استخراج کردم:
    http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html
    http://travel.state.gov/content/visa...tatistics.html
    شما هم میتونین برید و مفصل همهء آمار ها رو مطالعه کنین. شاید من اشتباه کرده باشم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghazal2014 نمایش پست ها
    سلام
    دوستانی که در مورد مفقود شدن کارت واکسیناسیون بچگی راه حلی دارند میشه لطفا راهنمایی کنند ؟ چون من به مشکل بر خوردم و مسئولین حلال احمر یا مرکز بهداشت هم هیچ راهی جز پیدا کردن کارت پیشنهاد نکردند ، البته گفتند برم آموزش و پرورش محل دبستان شاید اونجا مدارکی باشه !!! یعنی تنها راه حل اینه ؟
    و در مورد تعویض کارت ملی که تو گروه وایبر برخی دوستان اشاره هایی کردند ،من پیشخوان دولت رفتم به من گفتند تعویض نمیکنیم مال همه تا 94 تمدید شده ، حقیقت داره ؟ وقتی جایی تعویض نمی کنند پس حتما با همین تاریخ گذشتش اعتبار داره دیگه واقعا لزومی به اجرای روش های پیشنهادی از سوی برخی دوستان در گروه هست ؟؟
    ممنون
    سلام
    در مورد کارت واکسن هیچ ایده ای ندارم. شاید در مرکز بهداشتی ای که در کودکی به اون مراجعه کرده باشین بشه سابقه ای پیدا کرد. البته معمولاً اونها کمتر سخت میگیرن و احتمال داره بر اساس اظهارات شفاهی هم به شما یه کارت جدید بدن. در این مورد حتی پزشک اطفال دوران کودکی تون هم میتونه راهنمای خوبی باشه.
    در مورد کارت ملی، راستش من فهرست مدارکی که وزارت خارجهء امریکا برای ایرانی ها خواسته رو نشستم با جزئیات خوندم صرفاً همون شناسنامه رو خواسته بود و هیچ اشاره ای به کارت ملی نکرده. سفارت از شما یه birth certificate میخواد که توضیح داده ایرانی ها گواهی تولد ندارن و بجاش سفارتخونه ها شناسنامه رو قبول میکنن. در مورد تمدید کارت ملی هم ثبت احوال تصمیم گرفته که کد ملی افراد رو توی شناسنامه های جدید منعکس کنه و کلاً سیاست کارت ملی رو دارن حذف میکنن. برای همینم اگر شناسنامه تون جدید شده باشه حتی توی بانک هم احتیاج به کارت ملی ندارین.
    موفق باشید

سلام
    در مورد کارت واکسن هیچ ایده ای ندارم. شاید در مرکز بهداشتی ای که در کودکی به اون مراجعه کرده باشین بشه سابقه ای پیدا کرد. البته معمولاً اونها کمتر سخت میگیرن و احتمال داره بر اساس اظهارات شفاهی هم به شما یه کارت جدید بدن. در این مورد حتی پزشک اطفال دوران کودکی تون هم میتونه راهنمای خوبی باشه.
    در مورد کارت ملی، راستش من فهرست مدارکی که وزارت خارجهء امریکا برای ایرانی ها خواسته رو نشستم با جزئیات خوندم صرفاً همون شناسنامه رو خواسته بود و هیچ اشاره ای به کارت ملی نکرده. سفارت از شما یه birth certificate میخواد که توضیح داده ایرانی ها گواهی تولد ندارن و بجاش سفارتخونه ها شناسنامه رو قبول میکنن. در مورد تمدید کارت ملی هم ثبت احوال تصمیم گرفته که کد ملی افراد رو توی شناسنامه های جدید منعکس کنه و کلاً سیاست کارت ملی رو دارن حذف میکنن. برای همینم اگر شناسنامه تون جدید شده باشه حتی توی بانک هم احتیاج به کارت ملی ندارین.
    موفق باشید
    ممنون از راهنمایی شما

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    vet/urmia

سلام دوستانی که لاتاری برنده شدید ایا مدرک تاثیری در قبولی تو لاتاری داره؟! ایا من که مدرک دکتری دارم و ۵ سال ثبت نام میکنم و قبول نمیشم میشه امسال با دیپلم ثبت نام کنم؟! به نظر شما شانسم بالاتر میره؟! ممنون از اینکه جواب میدید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)