سلام
دوستان عزیز که در این دانشگاه مشغول تحصیلین می خواستم درباره امتحان ورودی زبان که در تاریخ 19 سپتامبر بپرسم
1.اگه نمرت کمتر از ب1 باشه کلا پذیرشت کنسله یا بایستی تو کلاس زبانهای غیر دانشگاه شرکت کنی؟
2.اگه این امتحانُ دادین نحوه امتحان به چه شکله چون تو http://www.stk.kit.edu/aktuelles_370.php زده که 40 دقیقه بصورت آنلاینه
3.در پایین همین صفحه یه نمونه از سایت On DAF آورده که فقط جای خالیه آیا امتحان هم به همین صورته؟
من 19 روز وقت دارم تا برای امتحان آماده بشم آیا کسی هست که تجربه این امتحانُ داشته باشه.ممنون می شم
اینجا کسایی که آزمون رو میدن نفرات اول رو بر میدارن برای 2 تا کلاس 20 نفره ب 1 و ب 2 .بقیه ردن.ولی شما اگه بالای 90 تا درست بزنی احتمال زیاد قبولی.کلاسای آمادگی DSH هست جفتش.ولی اگه قبول نشی دانشجو به حساب نمیای و وضعیت یکم سخت میشه.باید بری کلاسای خارج دانشگاه که معمولا گرونه و مسایل دیگه مثل خوابگاه و بلیط قطار که به دانشجوها فقط میدن.نمونه تست هاش رو باید تو اینترنت پیدا کنی و بزنی که به عنوان c-test oder lücken test شناخته میشه. این امحان 8 سری سوال که همش جا خالیه و هر سری 20 تا جا خالی داره.
دوستان من می خام واسه دکترا اینجا KIT اپلای کنم فوقم مهندسی صنایع تو فیلد Manufacturing که فکر کنم زیر شاخه دانشکده مکانیک باشه . می خاستم ببینم کی باید میل بزنم یا کسی از دوستان تجربه ای داره واسه اپلای در این دانشکده یا نه
معدل فوق لیسانسم بدون نمره پایان نامم که هنوز دفاع نکردم 17.30 هستش که البته با نمره پایان نامم بهترم میشه و دانشگاه صنعتی شریف هستم. خواستم ببینم دوستان کسی هست که راهنمایی کنه مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)