صفحه 20 از 52 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 511

موضوع: Karlsruher Institut für Technologie

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng-Karlsruhe Inst. of Technology

پیش فرض پاسخ : Karlsruher Institut für Technologie

نقل قول نوشته اصلی توسط farima84 نمایش پست ها
    بچه ها چرا تو این سایت کلا خبر زیادی از ویزا یا ریحکتی از این دانشگاه نیست؟
    سخت پذیرش، ویزا یا ریجکتی میده که خبری نیست؟ یا بچه ها نمیان بنویسن؟ از دوستاتون کسی آیا ویزا گرفته در این چند وقت اخیر؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار بذاره؟
    اخبار مربوط به ویزا و ریجکتی ربطی به این قسمت نداره.هرکدوم بخشای جداگانه دارن.اینجا معمولا بچه هایی که همینجا مشغول به تحصیل هستن پاسخ میدادن و نه ویزا و...
    در هر صورت اگر سوالی مربوط به پذیرش از اینجا دارید بنویسید تا اگه کسی چیزی میدونست پاسخ بده.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahman.moradi نمایش پست ها
    اخبار مربوط به ویزا و ریجکتی ربطی به این قسمت نداره.هرکدوم بخشای جداگانه دارن.اینجا معمولا بچه هایی که همینجا مشغول به تحصیل هستن پاسخ میدادن و نه ویزا و...
    در هر صورت اگر سوالی مربوط به پذیرش از اینجا دارید بنویسید تا اگه کسی چیزی میدونست پاسخ بده.
    دوست عزیز همونطور که نوشتم، توی این سایت منظورم بود نه توی این.صفحه. چون در صفحه نتایج ویزا خبری از ویزای این دانشگاه نیست. خواستم بدونم دوستانی که اینجا فعالیت میکنن نتایج ویزاشون رو ننوشتن؟ یا کلا جدیدا کسی ویزا نگرفته از این دانشگاه؟!

Junior Member
    رشته و دانشگاه

دوست عزیز همونطور که نوشتم، توی این سایت منظورم بود نه توی این.صفحه. چون در صفحه نتایج ویزا خبری از ویزای این دانشگاه نیست. خواستم بدونم دوستانی که اینجا فعالیت میکنن نتایج ویزاشون رو ننوشتن؟ یا کلا جدیدا کسی ویزا نگرفته از این دانشگاه؟!
    منظورتون پذیرش از دانشگاس دیگه؟چون دانشگاه کاری به ویزا نداره.هستن بچه هایی که پذیرش گرفتن و منتظر ویزان.ولی خیلیا اعلام نمیکنن که پذیرش و ویزا گرفتن یا نه.

Junior Member

سلام
    دوستان عزیز که در این دانشگاه مشغول تحصیلین می خواستم درباره امتحان ورودی زبان که در تاریخ 19 سپتامبر بپرسم
    1.اگه نمرت کمتر از ب1 باشه کلا پذیرشت کنسله یا بایستی تو کلاس زبانهای غیر دانشگاه شرکت کنی؟
    2.اگه این امتحانُ دادین نحوه امتحان به چه شکله چون تو http://www.stk.kit.edu/aktuelles_370.php زده که 40 دقیقه بصورت آنلاینه
    3.در پایین همین صفحه یه نمونه از سایت On DAF آورده که فقط جای خالیه آیا امتحان هم به همین صورته؟
    من 19 روز وقت دارم تا برای امتحان آماده بشم آیا کسی هست که تجربه این امتحانُ داشته باشه.ممنون می شم

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mazdisna نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز که در این دانشگاه مشغول تحصیلین می خواستم درباره امتحان ورودی زبان که در تاریخ 19 سپتامبر بپرسم
    1.اگه نمرت کمتر از ب1 باشه کلا پذیرشت کنسله یا بایستی تو کلاس زبانهای غیر دانشگاه شرکت کنی؟
    2.اگه این امتحانُ دادین نحوه امتحان به چه شکله چون تو http://www.stk.kit.edu/aktuelles_370.php زده که 40 دقیقه بصورت آنلاینه
    3.در پایین همین صفحه یه نمونه از سایت On DAF آورده که فقط جای خالیه آیا امتحان هم به همین صورته؟
    من 19 روز وقت دارم تا برای امتحان آماده بشم آیا کسی هست که تجربه این امتحانُ داشته باشه.ممنون می شم
    اینجا کسایی که آزمون رو میدن نفرات اول رو بر میدارن برای 2 تا کلاس 20 نفره ب 1 و ب 2 .بقیه ردن.ولی شما اگه بالای 90 تا درست بزنی احتمال زیاد قبولی.کلاسای آمادگی DSH هست جفتش.ولی اگه قبول نشی دانشجو به حساب نمیای و وضعیت یکم سخت میشه.باید بری کلاسای خارج دانشگاه که معمولا گرونه و مسایل دیگه مثل خوابگاه و بلیط قطار که به دانشجوها فقط میدن.نمونه تست هاش رو باید تو اینترنت پیدا کنی و بزنی که به عنوان c-test oder lücken test شناخته میشه. این امحان 8 سری سوال که همش جا خالیه و هر سری 20 تا جا خالی داره.

منم برای 19 سپتامبر وقت امتحان دارم. شما ویزاتون رسیده؟! چه مدته جواب دادن؟! میتونم بپرسم رشته و مقطعتون چی هست؟! موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط mazdisna نمایش پست ها
    سلام

من پذیرش گرفتم و الان منتظر جواب ویزام هستم. چون آخرین کسی که اعلام کرده ویزاش رو با این پذیرش گرفته سال 2013 بوده. نگران شدم، خواستم بپرسم چطوریه؟! آیا ایالت سخت ویزا میده؟!

منظورتون پذیرش از دانشگاس دیگه؟چون دانشگاه کاری به ویزا نداره.هستن بچه هایی که پذیرش گرفتن و منتظر ویزان.ولی خیلیا اعلام نمیکنن که پذیرش و ویزا گرفتن یا نه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد مهندسی صنایع - دانشگاه صنعتی شریف

دوستان من می خام واسه دکترا اینجا KIT اپلای کنم فوقم مهندسی صنایع تو فیلد Manufacturing که فکر کنم زیر شاخه دانشکده مکانیک باشه . می خاستم ببینم کی باید میل بزنم یا کسی از دوستان تجربه ای داره واسه اپلای در این دانشکده یا نه
    معدل فوق لیسانسم بدون نمره پایان نامم که هنوز دفاع نکردم 17.30 هستش که البته با نمره پایان نامم بهترم میشه و دانشگاه صنعتی شریف هستم. خواستم ببینم دوستان کسی هست که راهنمایی کنه مرسی

Junior Member

منم برای 19 سپتامبر وقت امتحان دارم. شما ویزاتون رسیده؟! چه مدته جواب دادن؟! میتونم بپرسم رشته و مقطعتون چی هست؟! موفق باشید
    سلام من آلمان زندگی می کنم، رشته و مقطع : اینفورماتیک ارشد .اگه ویزاتون ok شد پی ام بدین تا اگه اطلاعات جدیدی بود بهتون بگم شدیدا عجیب قریب این یونی

Junior Member

اینجا کسایی که آزمون رو میدن نفرات اول رو بر میدارن برای 2 تا کلاس 20 نفره ب 1 و ب 2 .بقیه ردن.ولی شما اگه بالای 90 تا درست بزنی احتمال زیاد قبولی.کلاسای آمادگی DSH هست جفتش.ولی اگه قبول نشی دانشجو به حساب نمیای و وضعیت یکم سخت میشه.باید بری کلاسای خارج دانشگاه که معمولا گرونه و مسایل دیگه مثل خوابگاه و بلیط قطار که به دانشجوها فقط میدن.نمونه تست هاش رو باید تو اینترنت پیدا کنی و بزنی که به عنوان c-test oder lücken test شناخته میشه. این امحان 8 سری سوال که همش جا خالیه و هر سری 20 تا جا خالی داره.
    بهمن جان خیلی ممنون بابت پاسخ اما فک نمی کنی یکم 90 زیادیه آخه تو سایتش گفته اگه 100 به بالا بشی بعد از امتحان مونلیش همزمان با کورس DB210 کلاس دانشگاهم بشینی؟