صفحه 15 از 249 نخستنخست ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 2481

موضوع: پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت (فدرال) Money Order/Bank Draft/Credit Card

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من هم با مانی اردر هدیه به دلار کانادا (دقیقا 390 دلار کانادا شارژ داشت)، مدارکم رو با دی اچ ال فرستادم و 26/11/2009 توسط rema تحویل گرفته شد. اما هفته پیش چک کردم از کارت پولی کسر نشده بود. بنابراین وضعیت من هم دقیقا مشابه شماست. ضمنا تاکنون هیچگونه پاسخی از سفارت کانادا نگرفتم. لطفا اگر شما خبری گرفتید به من هم اطلاع دهید. ممنون.
    دوست عزیز مدتی طول می کشد تا سفارت کردیت کارت شما را شارژ نماید

Junior Member Serena آواتار ها

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    بله درست می فرمایید. باید از فرم زیر استفاده نمایید:

http://www.cic.gc.ca/EnGLIsh/pdf/kit...s/IMM5620E.pdf
    ممنون و يك سوال ديگه!
    به نظرتون اگه دارنده كارت فرم رو امضا كنه و اسكنشو يراي من بفرسته و من پرينت رنگي را امضا كنم مشكلي هست؟ يا بگم برام با اصل امضا پست كنه!!!
    بازم ممنون (:
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    ممنون و يك سوال ديگه!
    به نظرتون اگه دارنده كارت فرم رو امضا كنه و اسكنشو يراي من بفرسته و من پرينت رنگي را امضا كنم مشكلي هست؟ يا بگم برام با اصل امضا پست كنه!!!
    بازم ممنون (:

فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاید.

پیش فرض پاسخ : [5-1] پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت Money Order/Bank Draft/Credit Card

با سلام
    آیا هزینه Application Fee را می توان با ویزا کارت از نوع Electron پرداخت نمود؟ این نوع ویزا کارت از نوع Prepaid بوده و فاقد Cardholder Name می باشد.

Exclamation پاسخ : [5-1] پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت Money Order/Bank Draft/Credit Card

نقل قول نوشته اصلی توسط shimax نمایش پست ها
    با سلام
    آیا هزینه Application Fee را می توان با ویزا کارت از نوع Electron پرداخت نمود؟ این نوع ویزا کارت از نوع Prepaid بوده و فاقد Cardholder Name می باشد.
    ویزای کارت های از نوع Prepaid در بعضی از مواقع بدون مشکل بوه اند و در بعضی از موارد مشکل ساز. به سختی می شود این سوال شما را جواب داد. البته ما این تجربه را از روی پرداختهایی که در پروسه پذیریش دوستان هست می گوییم. کلاً اگر مشکلی در پرداخت باشد، سفارت دوباره شما را مطلع می سازد.

Member utab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - الکترونیک

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

با سلام: تعدادي از دوستان در مورد پرداخت Application Fee اوليه جهت سيدني سوال داشتند كه آيا ميتوان بصورت On Line و توسط كارتهاي اعتباري كه در ايران بفروش ميرسد، اقدام كنند؟ با توجه به اينكه من در اين مورد اطلاعات دقيقي ندارم از آقايان پيمان، افشين و ديگر دوستان تقاضا ميكنم كه راهنمايي بفرماييد. با تشكر فراوان...

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

نقل قول نوشته اصلی توسط utab نمایش پست ها
    با سلام: تعدادي از دوستان در مورد پرداخت Application Fee اوليه جهت سيدني سوال داشتند كه آيا ميتوان بصورت On Line و توسط كارتهاي اعتباري كه در ايران بفروش ميرسد، اقدام كنند؟ با توجه به اينكه من در اين مورد اطلاعات دقيقي ندارم از آقايان پيمان، افشين و ديگر دوستان تقاضا ميكنم كه راهنمايي بفرماييد. با تشكر فراوان...
    سلام
    ما از طریق کردیت کارت پولو پرداخت کردیم.همان فرم تو سایت رو پر کردیم و صاحب کردیت کارت هم امضا کرد.پولم به راحتی برداشت شد. فقط یه مقداری کارمزد هم از کارت کم می شود.برای ما حدود 32 دلار هم کارمزد از کارت کم شده بود.( چون کردیت کارت مربوط به آمریکا بود تمام پول به دلار آمریکا کم شده بود )

نقل قول نوشته اصلی توسط غزال نمایش پست ها
    سلام
    ما از طریق کردیت کارت پولو پرداخت کردیم.همان فرم تو سایت رو پر کردیم و صاحب کردیت کارت هم امضا کرد.پولم به راحتی برداشت شد. فقط یه مقداری کارمزد هم از کارت کم می شود.برای ما حدود 32 دلار هم کارمزد از کارت کم شده بود.( چون کردیت کارت مربوط به آمریکا بود تمام پول به دلار آمریکا کم شده بود )
    غزال عزيز:
    با توجه به اينكه شما پرداخت با كارت را انجام داده ايد:
    1- در قسمت خاكستري پايين سمت راست (official ......) چيزي بايد بنويسيم؟
    2- آيا كد ايمني كارت را بايد بدهيم تا بتوانند برداشت كنند؟
    3-در قسمت نام -- نام روي كارت داده شود يا نام كامل فرد؟

متشكرم

لطفاً سوالتان را در تاپیک زیر مطرح کنید
    پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت Money Order/Bank Draft/Credit Card
    ویرایش توسط Pearson : January 2nd, 2010 در ساعت 08:04 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط غزال نمایش پست ها
    سلام
    سلام
    بقیه دوستانی که با کردیت پول رو پرداخت کردند، اگر تجربه مشابهی در رابطه با کسر کارمزد دارن لطفاً مطرح کنن.

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

نقل قول نوشته اصلی توسط ayrfx نمایش پست ها
    غزال عزيز:
    با توجه به اينكه شما پرداخت با كارت را انجام داده ايد:
    1- در قسمت خاكستري پايين سمت راست (official ......) چيزي بايد بنويسيم؟
    2- آيا كد ايمني كارت را بايد بدهيم تا بتوانند برداشت كنند؟
    3-در قسمت نام -- نام روي كارت داده شود يا نام كامل فرد؟

متشكرم

لطفاً سوالتان را در تاپیک زیر مطرح کنید
    پرداخت هزینه های پروسه مهاجرت Money Order/Bank Draft/Credit Card
    سلام
    در خصوص سئوال 1 : خیر در قسمت خاکستری رنگ نباید چیزی بنویسین.
    در خصوص سئوال 2 : خیر رمز کارت لازم نیست و فقط شماره 16 رقمی کافیست.
    در خصوص سئوال 3 : نام روی کارت.چون صاحب کارت ما هم اسم کاملش با اسم روی کارت فرق می کرد و ما فقط اسم روی کارت رو دادیم.
    موفق باشید.
    ببخشید دیر جواب دادم.