نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 205 از 254 نخستنخست ... 105155195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,041 تا 2,050 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط ciara نمایش پست ها
    منظورتون تاریخ فرم دی اس 2019 رو تغییر دادن یا محتوای ریسرچشون رو؟
    نه تاریخ رو منظورم بود. البته ایشون دو ماه و ده روز طول کشید کلیرنسشون، ولی چون فاصله افتاده بود بین اومدن نامه و رفتن به سفارت مجبور به تغییر زمان شده بودند. ایشون پارسال بعد از اتفاق صحبت اوباما و دکتر روحانی در نامه ای از سفارت درخواست هدیه کرده بودند که فردای اون روز کامپلیت شده بود فرایندشون !!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiarb نمایش پست ها
    نه تاریخ رو منظورم بود. البته ایشون دو ماه و ده روز طول کشید کلیرنسشون، ولی چون فاصله افتاده بود بین اومدن نامه و رفتن به سفارت مجبور به تغییر زمان شده بودند. ایشون پارسال بعد از اتفاق صحبت اوباما و دکتر روحانی در نامه ای از سفارت درخواست هدیه کرده بودند که فردای اون روز کامپلیت شده بود فرایندشون !!
    سلام
    من هم J1 هستم...تاریخ شروع دورم 21 سپتامبر..قانونا من می تونم تا 21 اکتبر خارج شم...اگه ویزام به موقع نیاد باید با فرم DS2019 جدید واسه پیک آپ برم؟ از کی بتید به فکر Ds2019 جدید باشم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiarb نمایش پست ها
    پیش میاد در جی وان، انشا الله دعا می کنم زود کلیر شید. یک نفر رو می شناسم سه بار فرم دی اس 2019 را تغییر داده بالاخره اومده ویزاش. سعی کنید در نامه هایی که برای پیگیری می زنین نوآوری و ابتکار نشون بدید و از حالت رسمی خارج کنید نامه رو!!! امیدوارم حل بشه، من هم جی وان هستم شبیه شرایط شما ولی الان دو هفته از مصاحبم می گذره ، صبر می خواد البته واقعا 140 روز
    منظورتون از نواوری رو نمی فهمم!!1 دیگه کم مونده التماس کنیم!! من شنیدم جی وان رو راحت میدن اتفاقا!!! تو این فروم 2 نفر جی وان بودن یکی پزشک اون یکی مهندسی 110 روز اینا منتظر بودن ولی قبل تاریخ دی اس شون که یه بار تمدید کردن ویزاشون اومد!! من واقعا امیدوارم که کار همه درست شه!! کار ما هم درست شه! اخه اینا نمی دونن که پذیرش گرفتن چقد واسه ما زحمت داره و ما چه جوری باید ذست و پا بزنیم تا پذیرشو واسه ما نگه دارن!

نقل قول نوشته اصلی توسط mahnaz17 نمایش پست ها
    سلام
    من هم J1 هستم...تاریخ شروع دورم 21 سپتامبر..قانونا من می تونم تا 21 اکتبر خارج شم...اگه ویزام به موقع نیاد باید با فرم DS2019 جدید واسه پیک آپ برم؟ از کی بتید به فکر Ds2019 جدید باشم؟
    چیزی که من میدونم اینه که تا یک ماه قبل تاریخ دی اس می تونین وارد امریکا بشین. به محض اینکه تاریخ بگذره یا می تونین نامه لیت ارایوال بگیرین اونم فقظ واسه دو هفته، یا باید دی اس جدید بکیرین اگه فکر میکنین بیشتر از دو هفته میشه! معمولا اینظوریه که اگه تا تاریخ دی اس تون کلیر نشدین!!! یعنی احتمالا دو هفته ای نمیشه که هم کلیر شین هم پیک اپ کنید هم برید ، باید به فکر تمدید باشید ولی اگه قبل تاریخ دی اس کلیر شدین نامه لیت ارایوال از استاد کفایت میکنه.

ApplyAbroad Champion

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    منظورتون از نواوری رو نمی فهمم!!1 دیگه کم مونده التماس کنیم!! من شنیدم جی وان رو راحت میدن اتفاقا!!! تو این فروم 2 نفر جی وان بودن یکی پزشک اون یکی مهندسی 110 روز اینا منتظر بودن ولی قبل تاریخ دی اس شون که یه بار تمدید کردن ویزاشون اومد!! من واقعا امیدوارم که کار همه درست شه!! کار ما هم درست شه! اخه اینا نمی دونن که پذیرش گرفتن چقد واسه ما زحمت داره و ما چه جوری باید ذست و پا بزنیم تا پذیرشو واسه ما نگه دارن!

...I applied for a J1 visa on on December 2013!!! Since then, I have been awaiting issuance of my J-1 visa (~9 months) and my friend is also waiting for almost 160 days for J1 visa so far

ApplyAbroad Champion

نقل قول نوشته اصلی توسط mahnaz17 نمایش پست ها
    سلام

Wait until your visa is ready and then you can ask the International Scholar Office to change the start day of your program. It takes a few days and the new DS-2019 will be ready. As you said, you can enter the United States till 21 Oct. 2014. Now just wait to receive good news form the US embassy

نقل قول نوشته اصلی توسط M.jorfi نمایش پست ها

...I applied for a J1 visa on on December 2013!!! Since then, I have been awaiting issuance of my J-1 visa (~9 months) and my friend is also waiting for almost 160 days for J1 visa so far

میشه از شرایطتون بگید؟ استادتون واسه اینکه انقد دیر میرید مشکلی نداره؟ انکارا رفتین واسه مصاحبه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط M.jorfi نمایش پست ها

Wait until your visa is ready and then you can ask the International Scholar Office to change the start day of your program. It takes a few days and the new DS-2019 will be ready. As you said, you can enter the United States till 21 Oct. 2014. Now just wait to receive good news form the US embassy
    مگه تاریخ ورود یک ماه قبل نیست؟ بعدم intenational office زمانی که از استارت دیت بگذره ایمیل میزنه و میپرسه که میای یا نه و اگه استاد واسه extend موافقت کنه، یه تاریخ ازت می خواد!!! مگه مال دانشگاه شما اینظور نیست؟

مگه تاریخ ورود یک ماه قبل نیست؟ بعدم intenational office زمانی که از استارت دیت بگذره ایمیل میزنه و میپرسه که میای یا نه و اگه استاد واسه extend موافقت کنه، یه تاریخ ازت می خواد!!! مگه مال دانشگاه شما اینظور نیست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdymo نمایش پست ها
    ممنون اما کلیر نکردن هنوز ;( هنوز پندینگ هستم. تاریخ I-20 , late arrival گذشته. دیفر کردم.
    ببخشید، شما دیفرتونو به سفارت اطلاع دادید؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)