سلام ایا کسی از دوستان هست که اف وان صادر شده باشه اما اف ۲ هنوز پندینگ باشه؟
سلام ایا کسی از دوستان هست که اف وان صادر شده باشه اما اف ۲ هنوز پندینگ باشه؟
دوستانی که بصورت F1 و F2 اقدام کردند ویا اطلاعات دارند خواهشمندم راهنمایی کنید:
کیس F1 (آقا) آپدیت شده وایمیلی براش اومده شماره اعلامی هم همون شماره DS-160 می باشد. منتها برای F2 (خانم) هنوز ایمیلی نیومده.
به نظرتون آپدیت شدن F1 به معنی آپدیت شدن هر دوئه؟
نیازی به پیگیری هست؟
سپاسگذارم
سلام دوست عزیز. اگر بعد از مصاحبه فقط یک برگه زرد گرفته اید، بدین معناست که فقط شما در فرایند کلیرنس هستید. همسر شما بدون هیچ ایمیل و آپدیتی خواهد ماند تا زمانی که وضعیت شما روشن شود. بنابراین همه چیز طبیعی است و نیازی به پیگیری نیست. خواستم از نگرانی در بیاین چون اینجا خلوت شده! یک عده که ویزاشون اومده و رفتن و یک عده هم مثل ما منتظرانند که حوصله هیچ کاری ندارن!
دوست عزيز، كاملاً بستگي داره به سابقه كار يا تحصيلات همسرتون، بودن كيس هايي كه با كلير شدن آقا يا f1 همسر هم همزمان كلير شدند و كيس هايي هم مثل من و همسرم هست كه با وجود اينكه تنها يك برگه زرد داشتيم، ايشون كلير شدن ولي من همچنان منتظرم !
آيا همسر شما بعد از مصاحبه تون، ايميل جداگانه اي دريافت كردند كه باركدشون براشون اومده باشه؟
یکی هم مثل من که همسرم j2 سه ماه پیش کلیر شد و الان داره ویزاش بخاطر اینکه مال من j1 نیومده اکسپایر میشه ودوباره میره تو کلیر. ا ضاع خراب تر از این حرفاست. این هفته هم گذشت و هیچ کس کلیر نشد.
سلام به همه دوستان
من هم كليير شدم
تاريخ مصاحبه ٢٠ مي
تاريخ آپديت اول واشنگتن و انكارا ٢١ مي ، روزي كه ١٦ سوال رو فرستادم
آپديت نهايي واشنگتن ٢٢ آگوست
بعد از اين آپديت، سايت آنكارا آپديت نميشد. به واشنگتن زنگ زدم. گفتن اگرچه استتوس براي شما هنوز AP هست، اما سفارت درخواست كرده پاسپورت ببري براشون! گفت زنگ بزن سفارت، ببين براي چي پاسپورت خواستن....
چند روز بعد زنگ زدم، جواب بي فايده اي گرفتم، اما همون روز انكارا اپديت شد به كامپليتد...
حدود ٩٥ روز طول كشيد
من مورد حساسي تو پروندم نداشتم، فقط برادرم، هم رشته ي خودم، همون دانشگاهيه كه من دارم ميرم!
کسی میدونه اونایی که پارسال بیش از 100 روز کلیرنسشون طول کشید کلیر شدن آیا؟ یعنی ما امید داشته باشیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)