نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 208 از 254 نخستنخست ... 108158198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,071 تا 2,080 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Middle/Near Eastern and Semitic language

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

سلام ایا کسی از دوستان هست که اف وان صادر شده باشه اما اف ۲ هنوز پندینگ باشه؟

دوستانی که بصورت F1 و F2 اقدام کردند ویا اطلاعات دارند خواهشمندم راهنمایی کنید:
    کیس F1 (آقا) آپدیت شده وایمیلی براش اومده شماره اعلامی هم همون شماره DS-160 می باشد. منتها برای F2 (خانم) هنوز ایمیلی نیومده.
    به نظرتون آپدیت شدن F1 به معنی آپدیت شدن هر دوئه؟
    نیازی به پیگیری هست؟
    سپاسگذارم

Junior Member

سلام دوست عزیز. اگر بعد از مصاحبه فقط یک برگه زرد گرفته اید، بدین معناست که فقط شما در فرایند کلیرنس هستید. همسر شما بدون هیچ ایمیل و آپدیتی خواهد ماند تا زمانی که وضعیت شما روشن شود. بنابراین همه چیز طبیعی است و نیازی به پیگیری نیست. خواستم از نگرانی در بیاین چون اینجا خلوت شده! یک عده که ویزاشون اومده و رفتن و یک عده هم مثل ما منتظرانند که حوصله هیچ کاری ندارن!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط green_apple نمایش پست ها
    دوست عزیز،
    من هم تلاش کردم که با سفارت صحبت کنم، اما مثل شما موفق نشدم با شخص صحبت کنم!
    بچه ها خواهشا خبر بدین که کلیر شدین یا منتظرین! من 50 روزه منتظرم...
    سلام
    ما هم هنوز پندينگ هستيم. تاريخ مصاحبه ٢٥ جون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Middle/Near Eastern and Semitic language

نقل قول نوشته اصلی توسط Jung نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. اگر بعد از مصاحبه فقط یک برگه زرد گرفته اید، بدین معناست که فقط شما در فرایند کلیرنس هستید. همسر شما بدون هیچ ایمیل و آپدیتی خواهد ماند تا زمانی که وضعیت شما روشن شود. بنابراین همه چیز طبیعی است و نیازی به پیگیری نیست. خواستم از نگرانی در بیاین چون اینجا خلوت شده! یک عده که ویزاشون اومده و رفتن و یک عده هم مثل ما منتظرانند که حوصله هیچ کاری ندارن!

سلام متشکزم مساله اینه که به ما یک بزگه دادند، ویزای من و پسرم صادر شده اما بزای خانمم هنوز پندینگ است. وقتی من برای اخذ ویزا رفتم سه تا پاس رو گزفت اما فقط دو تاش یعنی مال من و پسرم رو به پست فزستادند. هنوز برای خانمم بعد از بیست روز از صدور ویزای ما پندینگ است.

نقل قول نوشته اصلی توسط Jung نمایش پست ها
    دوست عزيز، متاسفانه هميشه بدين منوال كه فرمودين نيست، من و همسرم با هم مصاحبه داشتيم، و فقط همسرم يك برگه زرد گرفتن، ولي ايشون دو هفته است كه كلير شدن ولي براي من هنوز pending هستش و سفارت هم بهمون گفت كه من بايد منتظر كليرنس خودم به صورت جداگانه باشم !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Michael_ti2 نمایش پست ها
    دوستانی که بصورت F1 و F2 اقدام کردند ویا اطلاعات دارند خواهشمندم راهنمایی کنید:
    کیس F1 (آقا) آپدیت شده وایمیلی براش اومده شماره اعلامی هم همون شماره DS-160 می باشد. منتها برای F2 (خانم) هنوز ایمیلی نیومده.
    به نظرتون آپدیت شدن F1 به معنی آپدیت شدن هر دوئه؟
    نیازی به پیگیری هست؟
    سپاسگذارم
    دوست عزيز، كاملاً بستگي داره به سابقه كار يا تحصيلات همسرتون، بودن كيس هايي كه با كلير شدن آقا يا f1 همسر هم همزمان كلير شدند و كيس هايي هم مثل من و همسرم هست كه با وجود اينكه تنها يك برگه زرد داشتيم، ايشون كلير شدن ولي من همچنان منتظرم !
    آيا همسر شما بعد از مصاحبه تون، ايميل جداگانه اي دريافت كردند كه باركدشون براشون اومده باشه؟

یکی هم مثل من که همسرم j2 سه ماه پیش کلیر شد و الان داره ویزاش بخاطر اینکه مال من j1 نیومده اکسپایر میشه ودوباره میره تو کلیر. ا ضاع خراب تر از این حرفاست. این هفته هم گذشت و هیچ کس کلیر نشد.

سلام به همه دوستان
    من هم كليير شدم
    تاريخ مصاحبه ٢٠ مي
    تاريخ آپديت اول واشنگتن و انكارا ٢١ مي ، روزي كه ١٦ سوال رو فرستادم
    آپديت نهايي واشنگتن ٢٢ آگوست
    بعد از اين آپديت، سايت آنكارا آپديت نميشد. به واشنگتن زنگ زدم. گفتن اگرچه استتوس براي شما هنوز AP هست، اما سفارت درخواست كرده پاسپورت ببري براشون! گفت زنگ بزن سفارت، ببين براي چي پاسپورت خواستن....
    چند روز بعد زنگ زدم، جواب بي فايده اي گرفتم، اما همون روز انكارا اپديت شد به كامپليتد...
    حدود ٩٥ روز طول كشيد
    من مورد حساسي تو پروندم نداشتم، فقط برادرم، هم رشته ي خودم، همون دانشگاهيه كه من دارم ميرم!

Junior Member

کسی میدونه اونایی که پارسال بیش از 100 روز کلیرنسشون طول کشید کلیر شدن آیا؟ یعنی ما امید داشته باشیم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)