صفحه 116 از 476 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

فیش حقوقی منو وزرات امور خارجه مهر نکرد چون گفت باید سابقه مالیاتی بیاری از شرکت ومنم که نمیتونم از شرکت نفتی به این بزرگی بگم تو برگه مالیاتیت رو بده من ببرم فیش حقوقیم رو مهر کنم واسه همین مهر نکرد منم همینطوری میخوام بفرستم اینها هر روز یه چی وضع میکنن الکی سنگ میندازن جلوی پای ادم .. سابقه بیمه من کپی از سایت مهر هم زده بردم دارالترجمه ترجمه هم کردم دیگه خسته شدم بخدا.. همشون برابر اصل میکنم می فرستم دیگه بیشتر از این نمیتونم منت وازرت امور خارجه بکشم نمیدونم برگه مالیاتی چه ربطی به وزرات امور خارجه اینها سر پیازن ته پیازن فیش حقوقی دیگه چه ربطی داره من چطور یه کارمند جز برم بگم اقا تو برگه مالیاتیت رو بده من ببرم فیشم رو مهر کنم اینها عقل ندارن بخدا
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط sarakmm نمایش پست ها
    سلام،
    دوستان اگه قرار باشه اصل نامه گواهی کارو بفرستیم ، اگه گواهی کار 6 سال پیش رو بفرستم و بعدا واسه جای دیگه لازم داشته باشم دیگه به هیچ وجه نمی تونم بگیرم چون همه اون جا عوض شدند .اعلام کردن که حتما باید اصلشو بفرستید ؟
    ممنون
    نه منم مشکل تو رو دارم یجا دو سال کار کردم گواهی دارم یه جا هشت سال گواهی دارم هیچ کدوم هم نمیتونم اصلش رو بفرستم مجبور کپی برابر اصل کنم بفرستم چون دیگه به من نامه کار نمیدن دیگه . وقتی مجبوری باید اینکار رو بکنی هی میگن ریسکش بالاست خوب بالا باشه من نمیتونم دیگه اون شرکت رو پیدا کنم ازش نامه کار بگیرم فردا همین اداره مهاجرت دوباره نامه بخواد ترجمه بخواد از کجا بیارم اصلش رو ببرم ترجمه؟ کپی برابر اصل که ترجمه نمیکنن واسه ادم گیرم که ترجمه کنن وزارت امور خارجه و دادگستری بعد ادا در میارم که اصلش کو ؟ من اصل رو نمی فرستم چون بعدا احتیاج دارم اون افیسر هم خنگ نیست میدونه گواهی کار قبلی رو نمیشه اصل فرستاد همون کپی برابر اصل می فرستم
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

سلام
    من قبلا مدارکم رو ترجمه کرده بودم با مهر دادگستری و امور خارجه. چند روز قبل نامه آ‍پدیت اومد که فقط کپی برابر اصل رو میخواد.
    من زنگ زدم گفتن اگر ترجمه رو میخواستن بهت میگفتن پس فقط از اصل کپی بگیر برابر با اصل بکن و بفرست. حالا نیازی هست که مهر برابر با اصل رو ترجمه کنم یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    با سلام
    در نامه آپدیت من ، ذکر شده که 3تا فیش حقوقی براشون بفرستم ولی من در یک شرکت خصوصی کار می کنم . بیمه دارم ولی فیش حقوقی نداریم . خواهشمندم راهنمایی کنید چه باید بکنم ؟

رشته : نرم افزار
    متاهل
    ارسال مدارک : 89/02
    مدرک زبان : ب1 و ب2
    تاریخ دریافت آپدیت : 93/06
    از شرکت بخواین یه فیش حقوقی ساده سوری رو با توجه به حقوق دریافتی تون براتون روی سربرگ بزنه با امضا و مهر.
    جالبه که برای من هم آپدیت اومده ولی فیش حقوقی نخواستن، از هر کسی یه چیزی می خوان.

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mirzaee_meh نمایش پست ها
    سلام
    من قبلا مدارکم رو ترجمه کرده بودم با مهر دادگستری و امور خارجه. چند روز قبل نامه آ‍پدیت اومد که فقط کپی برابر اصل رو میخواد.
    من زنگ زدم گفتن اگر ترجمه رو میخواستن بهت میگفتن پس فقط از اصل کپی بگیر برابر با اصل بکن و بفرست. حالا نیازی هست که مهر برابر با اصل رو ترجمه کنم یا نه؟
    بله مهر برابر اصل باید ترجمه بشه یا باید مهر برابر اصل انیگیسی بزنی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر لاهیجان

با عرض تشکر و سلام
    به نظر شما اگر نفرستم ، مشکلی بوجود می آید .

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    بله مهر برابر اصل باید ترجمه بشه یا باید مهر برابر اصل انیگیسی بزنی
    مگه مهر برابر انگلیسی هم دفاتر اسناد رسمی دارن؟ مهر برجسته اش رو که مطمئنم ندارن!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

مگه مهر برابر انگلیسی هم دفاتر اسناد رسمی دارن؟ مهر برجسته اش رو که مطمئنم ندارن!
    مهر برجسته کپی برابر اصل دفتر خونه کافی هستش و هیچ نیازی به ترجمه این مهر وجود نداره
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

طي تحقيقات من، مهر انگليسي دفاتر إسناد رسمي ، كلاهبرداريه دوست عزيز، شما همون فارسسيش بهمراه برجسته رو بزنيد كفايت مي كنه .
    تاریخ لند 19 اکتبر 2015 ... ساکن تورنتو .... اسکیل ورکر کبک .... رشته عمران

دوست گرامی

حقوق دریافتی تا سقف یک میلیون تومان معاف از مالیات است اما بالاتر از آن مشمول مالیات می شود؛ واسه همین وزارت خارجه از شما درخواست برگه مالیاتی کرده، تنها راه اینه که فیش حقوقی تان را تغییر دهید.
    آنها برای تایید مدارک دستورالعمل هایی دارند که این دستورالعمل ها قبلاً توسط هیئت وزیران و یا مجلس مصوب شده است.

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    فیش حقوقی منو وزرات امور خارجه مهر نکرد چون گفت باید سابقه مالیاتی بیاری از شرکت ومنم که نمیتونم از شرکت نفتی به این بزرگی بگم تو برگه مالیاتیت رو بده من ببرم فیش حقوقیم رو مهر کنم واسه همین مهر نکرد منم همینطوری میخوام بفرستم اینها هر روز یه چی وضع میکنن الکی سنگ میندازن جلوی پای ادم .. سابقه بیمه من کپی از سایت مهر هم زده بردم دارالترجمه ترجمه هم کردم دیگه خسته شدم بخدا.. همشون برابر اصل میکنم می فرستم دیگه بیشتر از این نمیتونم منت وازرت امور خارجه بکشم نمیدونم برگه مالیاتی چه ربطی به وزرات امور خارجه اینها سر پیازن ته پیازن فیش حقوقی دیگه چه ربطی داره من چطور یه کارمند جز برم بگم اقا تو برگه مالیاتیت رو بده من ببرم فیشم رو مهر کنم اینها عقل ندارن بخدا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)