صفحه 121 از 476 نخستنخست ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,201 تا 1,210 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin1358 نمایش پست ها
    فوری فوری
    سلام دوستان
    در قسمت سوم نامه آپدیت دوم من این جمله اومده :
    3. DÉCLARATION(S)
    Vous Conjoint(e)
    · R Formulaire original de la Déclaration sur les valeurs communes de la société québécoise, dûment rempli et signé. Cette déclaration est incluse dans le formulaire Demande de certificat de sélection (A-0520-AF)
    یعنی این نامه باید هم خودم و هم همسرم امضا کنیم؟
    من مدارک رو چهار روز پیش فرستادم...اگر لازم هست به امضا همسرم هم برسه اول ایمل بزنم بگم این مدرک تو مدارک نیست دارم میفرستم یا هین الان سریع ارسال کنم؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    بایدمیفرستادید . من جای شما بودم مدارک را برگشت میزدم. اگه به دستشون رسیده که همین الان میفرستادم. میدونین که اونها به دنبال بهانه میگردن ریجکت کنن نباید بهانه بهشون داد
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    برق - قدرت

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    بایدمیفرستادید . من جای شما بودم مدارک را برگشت میزدم. اگه به دستشون رسیده که همین الان میفرستادم. میدونین که اونها به دنبال بهانه میگردن ریجکت کنن نباید بهانه بهشون داد
    ممنونم
    آره الان میفرستم...لازم هست ایمیل هم بزنم و اعلام کنم دارم میفرستم ؟
    ارسال2011MARCH-فایل نامبر2011MAY-دریافت آپدیت 2014APR-ارسال آپدیت 2014JUN-درخواست مجدد2014AUG-ارسال آپدیت دوم2014SEP-دریافت نامه مهلت18ماه2014SEP-ارسالB2وC1در2016MARCH-دریافت CSQ بدون مصاحبه2016MAY-ارسال مدارک به فدرال2016MAY-دریافت فایل نامبر فدرالسپتامبر2016-مدیکال2016OCT-دسیژن مید 2017ّFEB-صدور ویزا 2017FEB

Junior Member

با سلام به همه دوستان، خیلی ممنون میشم به من کمک کنید. این اطلاعات منه:
    رشته: ترجمه انگلیسی و 6 امتیازی
    ارسال مدارک: سپتامبر 2011 (به همراه کپی مدرک آیلتس)
    فایل نامبر: نوامبر 2011
    ارسال یکی از کپی های اصلی مدرک B2, B2TCFQ: آوریل 2013
    ازدواج: نوامبر 2013 و ارسال مدارک مربوط به ازدواج درهمان ماه (لازم به ذکره که موقع ازدواج، همسر من هم فایل نامبر داشت و هردو منتظر مصاحبه بودیم. همسرم اصل مدرک TCFQ رو فرستاده بود. زمان ارسال مدارک مربوط به ازدواج ما یک نامه روی مدارک گذاشتیم و اعلام کردیم که هر دوی ما فایل نامبر داریم و منتظر مصاحبه هستیم و پرسیدیم که آیا باید هزینه اضافه شدن همسر رو پرداخت کنیم یا نه).
    در زمان ارسال مدارک (قبل از فایل نامبر) مدرک آیلتس من هنوز معتبر بود ولی حالا بعد از گذشت سه سال دیگه اعتبارش تموم شده و همسرم هم اصل مدرک TCFQ رو نداره دیگه.
    جمعه گذشته دوتا ایمیل گرفتم با متنهای زیر:
    اولی:
    Objet : Ajout de conjoint(e) à une demande de sélection – Documents à transmettre

Monsieur,
    Nous accusons réception des documents que vous nous avez transmis. Afin de nous permettre de procéder à l’ajout de votre conjoint(e) à votre dossier de demande de sélection, vous devez nous faire parvenir, en un seul envoi et à l’intérieur d’un délai de 90 jours suivant l’envoi de la présente lettre, à l’adresse indiquée dans le bas de cette page, le formulaire «Modification à une demande de certificat de sélection», ainsi que tous les documents nécessaires, tel que demandé dans le formulaire «Documents soumis à l’appui de votre demande de Certificat de sélection du Québec». Vous trouverez les formulaires à l’adresse suivante :

http://www.immigration-quebec.gouv.q...urs/index.html

Vous devrez également acquitter les frais relatifs à l’ajout de cette personne à votre demande de certificat de sélection et joindre la présente lettre à ce paiement. Pour connaître les tarifs en vigueur, consultez l’adresse suivante :

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/frais

Si vous ne nous transmettez pas les documents demandés dans un délai de 90 jours suivant cet envoi, nous conclurons que vous ne désirez plus donner suite à votre projet, et votre dossier sera fermé.

Nous vous remercions de l’intérêt que vous manifestez pour le Québec et nous vous prions d’accepter, Monsieur, nos salutations distinguées.
    و دومی:
    Objet : Paiement des droits exigibles à effectuer

Monsieur,
    Nous avons débuté l’examen de votre demande de certificat de sélection du Québec. Nous constatons toutefois que le paiement de votre demande est incomplet ou n’a pu être effectué avec succès, pour la raison suivante :

- Le paiement exigible pour ajout de votre conjoint(e) n’a pas été transmis. Vous devez donc nous transmettre un paiement supplémentaire.
    Veuillez joindre la présente lettre à votre envoi.

من هزینه مربوط به اضافه شدن همسر رو پرداخت کردم و رسیدش دستمه و میخوام بفرستم.
    متن نامه ها رو هم کامل می فهمم. سوالهام اینه:
    اول اینکه به نظرتون چرا دوتا ایمیل زدن؟
    دوم اینکه آیا این ایمیل آپدیت حساب میشه یا فقط مربوط به اضافه شدن همسره (اگه فقط برای اضافه شدنه همسره چرا باید کل مدارک که طبق فرم ذکر شده تو ایمیلها شامل مدارک شناسایی، مدارک شغلی، تحصیلات و غیره میشه رو دوباره باید بفرستیم؟ بخصوص مدارک زبان که اصلشو باید بفرستیم، بعداً دوباره ایمیل نزنن دوباره اونها رو بخوان؟ )
    سوم اینکه با توجه به تموم شدن اعتبار مدرک آیلتس باید تو فرمها چی بزنم و آیا باید اصل مدرک رو بفرستم با اینکه اعتبارش تموم شده؟

ببخشید که طولانی شد، خیلی ممنون. لطفاً کمک کنید، نمیدونم چیکار باید کنم.

Junior Member

دوستان مدارک آپدیت من در مهلت 60 روز آماده نمیشه آیا امکان درخواست استمهال میشه کرد یا نه

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط kam_ran27 نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان، خیلی ممنون میشم به من کمک کنید. این اطلاعات منه:
    رشته: ترجمه انگلیسی و 6 امتیازی
    ارسال مدارک: سپتامبر 2011 (به همراه کپی مدرک آیلتس)
    فایل نامبر: نوامبر 2011
    ارسال یکی از کپی های اصلی مدرک B2, B2TCFQ: آوریل 2013
    ازدواج: نوامبر 2013 و ارسال مدارک مربوط به ازدواج درهمان ماه (لازم به ذکره که موقع ازدواج، همسر من هم فایل نامبر داشت و هردو منتظر مصاحبه بودیم. همسرم اصل مدرک TCFQ رو فرستاده بود. زمان ارسال مدارک مربوط به ازدواج ما یک نامه روی مدارک گذاشتیم و اعلام کردیم که هر دوی ما فایل نامبر داریم و منتظر مصاحبه هستیم و پرسیدیم که آیا باید هزینه اضافه شدن همسر رو پرداخت کنیم یا نه).
    در زمان ارسال مدارک (قبل از فایل نامبر) مدرک آیلتس من هنوز معتبر بود ولی حالا بعد از گذشت سه سال دیگه اعتبارش تموم شده و همسرم هم اصل مدرک TCFQ رو نداره دیگه.
    جمعه گذشته دوتا ایمیل گرفتم با متنهای زیر:
    اولی:
    Objet : Ajout de conjoint(e) à une demande de sélection – Documents à transmettre

Monsieur,
    Nous accusons réception des documents que vous nous avez transmis. Afin de nous permettre de procéder à l’ajout de votre conjoint(e) à votre dossier de demande de sélection, vous devez nous faire parvenir, en un seul envoi et à l’intérieur d’un délai de 90 jours suivant l’envoi de la présente lettre, à l’adresse indiquée dans le bas de cette page, le formulaire «Modification à une demande de certificat de sélection», ainsi que tous les documents nécessaires, tel que demandé dans le formulaire «Documents soumis à l’appui de votre demande de Certificat de sélection du Québec». Vous trouverez les formulaires à l’adresse suivante :

http://www.immigration-quebec.gouv.q...urs/index.html

Vous devrez également acquitter les frais relatifs à l’ajout de cette personne à votre demande de certificat de sélection et joindre la présente lettre à ce paiement. Pour connaître les tarifs en vigueur, consultez l’adresse suivante :

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/frais

Si vous ne nous transmettez pas les documents demandés dans un délai de 90 jours suivant cet envoi, nous conclurons que vous ne désirez plus donner suite à votre projet, et votre dossier sera fermé.

Nous vous remercions de l’intérêt que vous manifestez pour le Québec et nous vous prions d’accepter, Monsieur, nos salutations distinguées.
    و دومی:
    Objet : Paiement des droits exigibles à effectuer

Monsieur,
    Nous avons débuté l’examen de votre demande de certificat de sélection du Québec. Nous constatons toutefois que le paiement de votre demande est incomplet ou n’a pu être effectué avec succès, pour la raison suivante :

- Le paiement exigible pour ajout de votre conjoint(e) n’a pas été transmis. Vous devez donc nous transmettre un paiement supplémentaire.
    Veuillez joindre la présente lettre à votre envoi.

من هزینه مربوط به اضافه شدن همسر رو پرداخت کردم و رسیدش دستمه و میخوام بفرستم.
    متن نامه ها رو هم کامل می فهمم. سوالهام اینه:
    اول اینکه به نظرتون چرا دوتا ایمیل زدن؟
    دوم اینکه آیا این ایمیل آپدیت حساب میشه یا فقط مربوط به اضافه شدن همسره (اگه فقط برای اضافه شدنه همسره چرا باید کل مدارک که طبق فرم ذکر شده تو ایمیلها شامل مدارک شناسایی، مدارک شغلی، تحصیلات و غیره میشه رو دوباره باید بفرستیم؟ بخصوص مدارک زبان که اصلشو باید بفرستیم، بعداً دوباره ایمیل نزنن دوباره اونها رو بخوان؟ )
    سوم اینکه با توجه به تموم شدن اعتبار مدرک آیلتس باید تو فرمها چی بزنم و آیا باید اصل مدرک رو بفرستم با اینکه اعتبارش تموم شده؟

ببخشید که طولانی شد، خیلی ممنون. لطفاً کمک کنید، نمیدونم چیکار باید کنم.
    سلام اگر مانی اردر دادین و رسید یا هرچی دیگه دستتون هست براشون اول تلفن بزن و بگو من هزینه رو پرداخت کردم راهنماییت میکنه اگر جواب نگرفتی یه نامه بنویس نامه و رسید رو فکس کن براشون بعد همون رو پست کن براشون
    اون نامه فقط نشون میده که همسرتون اضافه شده بعد شما یه نگاه بکن ببین هزینه اضافه شده برای اضافه کردن همسر شاید دارن مابه التفاوتش رو ازت میگیرن ازشون بپرس تلفنی
    این نامه اپ دیت نیست
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

سلام دوستان من امروز رفتم بیمه ، با کلی چک چونه که به من گفت خانم ما بخشنامه داریم که نامه ندیم گفتم بخش نامه کو به من نشون بده یه بخش نامه ای گفت گفتم کو نشون من بده ؟ گفت به تو نمیدم گفتم مگه برای کار ما صادر نشده نمیگن به متقاضی ندین شما اون بخش نامه رو کپی بگیر بزن در و دیوار من بدونم حالا نمیخوای بزنی الان یه کپی بگیر مهر کن من دیگه از تو نامه نمیخوام . خلاصه اینو که گفتم گفت حالا تا بیام برام ا ینکارها رو بکنم اصلا شما کی هستین از من بخشنامه میخوای گفتم مراحعه کنند تکریم ارباب رجوع که اصلا توی برنامه تا مین اجتماعی نیست در عوض چیز های دیگه هست . خلاصه کلی چونه زدن به من نامه داد .
    خلاصه اگر به شما نامه نداد بگو چرا ؟ اگر گفت طبق بخش نامه بگو بخشنامه کو ؟ نشون من بده؟ اگر گفت نشون نمیدم بگو مگه این بخش نامه واسه مراجعه کننده نیست ؟ پس همونو یه مهر بزن روش من برم دیگه ازت نامه نمیخوام همون. از سایت پرینت میگیرم حتما کافیه ... مطمئنا نمیده بخشنامه رو اگر اگر اگر اگر بخشنامه رو داد شما همون بخشنامه رو با پرینت سابقه ترجمه میکنی می فرستی کانادا .... البته همچین بخش نامه ای وجود نداره ...
    ممنونم همه کسانی که خیلی اینجا به منو دلداری دادن و کمک کردن و راهنمایی کردن
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin1358 نمایش پست ها
    ممنونم
    آره الان میفرستم...لازم هست ایمیل هم بزنم و اعلام کنم دارم میفرستم ؟
    اونها به ایمیلتون جواب نمیدن . اونها را در کار انجام شده بگذار. چاره ای نداری
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

خدا رو شکر کارتون راه افتاد. البته شرایط شما به دلیل دریافت بیمه بیکاری کاملاً ویژه است. اما باز هم تاکید دارم دوستانی که شاغل هستند برای سوابق بیمه حتما از محل خدمتی نامه بگیرند تا آنها بهانه ای نداشته باشند.

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    سلام دوستان من امروز رفتم بیمه ، با کلی چک چونه که به من گفت خانم ما بخشنامه داریم که نامه ندیم گفتم بخش نامه کو به من نشون بده یه بخش نامه ای گفت گفتم کو نشون من بده ؟ گفت به تو نمیدم گفتم مگه برای کار ما صادر نشده نمیگن به متقاضی ندین شما اون بخش نامه رو کپی بگیر بزن در و دیوار من بدونم حالا نمیخوای بزنی الان یه کپی بگیر مهر کن من دیگه از تو نامه نمیخوام . خلاصه اینو که گفتم گفت حالا تا بیام برام ا ینکارها رو بکنم اصلا شما کی هستین از من بخشنامه میخوای گفتم مراحعه کنند تکریم ارباب رجوع که اصلا توی برنامه تا مین اجتماعی نیست در عوض چیز های دیگه هست . خلاصه کلی چونه زدن به من نامه داد .
    خلاصه اگر به شما نامه نداد بگو چرا ؟ اگر گفت طبق بخش نامه بگو بخشنامه کو ؟ نشون من بده؟ اگر گفت نشون نمیدم بگو مگه این بخش نامه واسه مراجعه کننده نیست ؟ پس همونو یه مهر بزن روش من برم دیگه ازت نامه نمیخوام همون. از سایت پرینت میگیرم حتما کافیه ... مطمئنا نمیده بخشنامه رو اگر اگر اگر اگر بخشنامه رو داد شما همون بخشنامه رو با پرینت سابقه ترجمه میکنی می فرستی کانادا .... البته همچین بخش نامه ای وجود نداره ...
    ممنونم همه کسانی که خیلی اینجا به منو دلداری دادن و کمک کردن و راهنمایی کردن

مهلت آپدیت 90 روزه است

نقل قول نوشته اصلی توسط zarei_m نمایش پست ها
    دوستان مدارک آپدیت من در مهلت 60 روز آماده نمیشه آیا امکان درخواست استمهال میشه کرد یا نه

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

Red face پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    خدا رو شکر کارتون راه افتاد. البته شرایط شما به دلیل دریافت بیمه بیکاری کاملاً ویژه است. اما باز هم تاکید دارم دوستانی که شاغل هستند برای سوابق بیمه حتما از محل خدمتی نامه بگیرند تا آنها بهانه ای نداشته باشند.
    اتفاقا یه چیز جالب بیمه گفت بیمه بیکاری رو از سوابق ایشون بیارید بیرون . فکرکرد داره به من ضرر میرسونه که البته لطف شد در حقم بعدش نامه گرفتم از شرکتی که ازش نامه کار پارت تایم گرفته بودم و خطاب به اون شرکت نامه بیمه منو زد ...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)