صفحه 554 از 5471 نخستنخست ... 5445450454454554654754854955055155255355455555655755855956056156256356460465410541554 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,531 تا 5,540 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    [
    نوشته اصلی توسط غزال
    سلام
    من خواستم اطلاعات ارسال مدارک همسرمو بذارم.
    رشته مدیریت ساختمانی(کد 0711)
    دریافت مدارک اولیه توسط سیدنی کانادا 19 اکتبر
    دریافت فایل نامبر با ایمیل 23 دسامبر
    120 روز مهلت از این تاریخ
    در ضمن از راهنمائیتون در مورد فرستادن مدارک خودم به کبک ممنونم.

QUOTE=alies;172268]سلام دوست عزیز
    ما هم دقیقا با همین کد مدرک فرستادیم و دقیقا هم 19 اکتبر مدارکمون رسید سیدنی اما هنوز خبری از فایل نامبر نیست یعنی مشکلی هست؟اگر رد شده باشیم بهمون اطلاع نمی دن؟
    سلام غزال و Alias عزیز
    کد رشته من هم ۰۷۱۱ (مدیریت ساختمانی) و ۴۱۳۱ بوده
    ۲۵ نوامبر مدارکم رسید به سیدنی (هلیفکس) ؛
    و همچنان منتظره file number اول هستم ؛ به امیدخبرهای خوب برای شما و همه دوستان عزیزم در این forum
    [/QUOTE]
    با سلام
    اول اينكه نميدونم چرا پيغامي كه فرستادم پاك شده؟
    دوم اينكه من ميخوام از شركت نامه سابقه كار تو زمينه كد0711 بگيرم ،چه چيزائي جزء شرح وظايف بگم خوبه؟ و آيا بيمه جزء لزوماته؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    کسی یک تمپلیت جامع واسه سابقه کار داره که همه چیزو توش نوشته باشه ؟؟
    من واسه کد 0213 میخوام .
    ممنون میشم .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط diana_kch نمایش پست ها
    سلام دوستان

من حدوداً 3 ماه در وضعیت Pending بودم و الان حدود یک هفته هست که وضعیت من به In process تغییر کرده، البته Job offer داشتم.

حالا دوستان با تجربه ممنون میشم که بفرمایید، حدوداً چقدر طول میکشه تا فرمهای مدیکال را بگیرم و اگر مصاحبه لازم باشه چطور؟

مرسی
    دیانا
    سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما job offer داشتم امتیازم هم خیلی بالا بود حدود 8 امتیاز اضافه
    و با اینکه تو سایت اداره مهاجرت نوشته افرادی که job offer دارن حساب بانکی رو نیاز ندارند
    ولی من فرستاده بودم !!!
    مدن انتظار من واسه in process شدن 175 روز بود که الان کسری مدارک ازم خواستن که
    یکیش تجدید حساب بانکی و تجدید سو پیشینه بود . و دو ماه هم بهم فرصت دادن .
    دیگه نمیدونم بقیه پروسه چقدر طول بکشه .

شما یک بار نوشتی 3 ماه pending بودی و یک بار نوشتی یک ماهه in process شدی آخرش ما نفهمیدیم چقدر طول کشیده ؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hrezab نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    و با اینکه تو سایت اداره مهاجرت نوشته افرادی که job offer دارن حساب بانکی رو نیاز ندارند
    ولی من فرستاده بودم !!!

شما یک بار نوشتی 3 ماه pending بودی و یک بار نوشتی یک ماهه in process شدی آخرش ما نفهمیدیم چقدر طول کشیده ؟؟

سلام،
    شما دقیقا" "Job Offer" دارید یا "Arranged Employment" ؟
    چون ظاهرا" این دو با هم متفاوت هستند و در قوانین جدید به دومی احتیاج هست.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Junior Member pooyaca آواتار ها

Smile پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Nima1360 نمایش پست ها
    سلام غزال و Alias عزیز
    و همچنان منتظره file number اول هستم ؛ به امیدخبرهای خوب برای شما و همه دوستان عزیزم در این forum
    با سلام
    دوم اينكه من ميخوام از شركت نامه سابقه كار تو زمينه كد0711 بگيرم ،چه چيزائي جزء شرح وظايف بگم خوبه؟ و آيا بيمه جزء لزوماته؟[/QUOTE]

سلام Nima عزیز
    در مرده پاک شدنه پیغامت نمیدونم
    اما در مورد گرفتن سابقه کارت باید از لیست NOC استفاده کنی که در این فروم دوستان زیادی در موردش صحبت کردن
    بهتره از ابزاره سرچ که بالای فروم هاست استفاده کنی
    و اما در مورد اینکه بیمه لازمه یا نه نظراته دوستان متفاوته خیلی از دوستانی که مدیکال هم براشون اومده معتقدن که لزومی نداره
    هر چند که من تا جایی که دیدم در بوکلت دمشق اومده که جزو مدارک لازمه ؛... با آرزوی موفقیت برای shoma

Senior Member afshinnnn آواتار ها

و اما در مورد اینکه بیمه لازمه یا نه نظراته دوستان متفاوته خیلی از دوستانی که مدیکال هم براشون اومده معتقدن که لزومی نداره
    هر چند که من تا جایی که دیدم در بوکلت دمشق اومده که جزو مدارک لازمه ؛... با آرزوی موفقیت برای shoma

دوست عزیز ،

لطفاً محل دقیق اشاره به این مطلب در بوکلت دمشق را در این تاپیک انعکاس دهید.

من بشخصه توی بوکلت دمشق از سال گذشته تاکنون این موضوع را ندیده ام (تقریباً همه ریویژن های اخیر را هم مرور کرده ام)

ضمناً دلیل حذف برخی پست ها به جهت تخصیص بخش های جداگانه همچون گواهی سابقه کار،... برای پرسش های مرتبط می باشد و اگر مطالبتان پرید!، نگران نشوید بلکه به بخش مربوطه انتقال یافته باشد .

نقل قول نوشته اصلی توسط Nima1360 نمایش پست ها
    سلام غزال و Alias عزیز
    با سلام
    دوم اينكه من ميخوام از شركت نامه سابقه كار تو زمينه كد0711 بگيرم ،چه چيزائي جزء شرح وظايف بگم خوبه؟ و آيا بيمه جزء لزوماته؟[/QUOTE]
    ممنونم
    من هم امیدوارم که زودتر فایل نامبر اول رو بگیریم
    تا جایی که من هم می دونم سابقه بیمه لازم نیست

ApplyAbroad Hero

با سلام
    دوم اينكه من ميخوام از شركت نامه سابقه كار تو زمينه كد0711 بگيرم ،چه چيزائي جزء شرح وظايف بگم خوبه؟ و آيا بيمه جزء لزوماته؟
    سلام Nima عزیز

اما در مورد گرفتن سابقه کارت باید از لیست NOC استفاده کنی که در این فروم دوستان زیادی در موردش صحبت کردن
    بهتره از ابزاره سرچ که بالای فروم هاست استفاده کنی
    هر چند که من تا جایی که دیدم در بوکلت دمشق اومده که جزو مدارک لازمه ؛... با آرزوی موفقیت برای shoma[/QUOTE]

باسلام
    عجيبه ها .
    هيچ جايي سابقه بيمه نخواسته. تفاوتي هم بين اعضاي فروم در اين مورد نبوده است. همه معتقدند اگر سابقه بيمه هم داريد بهتره براي محكم كاري بفرستيد. ولي نه سيدني و نه سفارت دمشق اين سابقه بيمه و نه مهر امور خارجه را نخواسته است. يعني اگر سابقه بيمه نداريد مهم نيست . چيزي را از دست نميدهيد. والسلام
    براي بار n ام هم بايد گفت: سابقه كار فارسي با تائيد مهر دادگستري (كه راحت تائيد ميشه) كافيه . سابقه كار انگليسي نيازي به تائيد هيچ جايي حتي دادگستري يا دارالترجمه نداره منتها اصلش رو بفرستيد بره كه كپي برابر اصل هم نخواد.
    خوش باشيد

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط hrezab نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ولی من فرستاده بودم !!!

یکی از کسری ها ریز نمرات دانشگاه هم بوده ، نگفتی که کسی دعوات نکنه (مالی خول و سری پورچو رنده ها،چرا دیکت نتوات؟)

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام،
    شما دقیقا" "Job Offer" دارید یا "Arranged Employment" ؟
    چون ظاهرا" این دو با هم متفاوت هستند و در قوانین جدید به دومی احتیاج هست.
    چه فرقي با هم دارند؟ منظورتون تاييد HRDC است؟ اگه تاييد نباشه كه نمي شه با اون apply كرد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)