صفحه 126 از 476 نخستنخست ... 2676116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136176226 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,251 تا 1,260 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

سلام و با تشکر فراوان از راهنمایی تون
    پس دانشگاه زمان مصاحبه بهم مدرک رو چند روز برمی گردونه؟با چه بهانه ای باید ازشون بگیرم؟ بهم گفتن زمان مصاحبه اصل مدرک کارشناسی رو نگاه می کنه آفیسر؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    دوست عزیز
    شما منتظر آپدیت هستید و زمان زیادی دارید تا گرفتن ویزا.
    حتما ادامه تحصیل بدید و فرصت رو از دست ندید.بهیچ وجه منافاتی با پروسه شما نخواهد داشت.زمانیکه از شما آپدیت خواستن میتونید بگید دارید ادامه تحصیل میدید سابقتون هم فول حساب میشه واسه ارشد.
    من همین شرایط رو داشتم.البته من اصلا رو نکردم که دارم ادامه تحصیل میدم دلیل خاصی نداشتم فقط واسه این بود که حالشو نداشتم و به امتیازش نیاز نداشتم.
    زمان آپدیت یا مصاحبه هم اگه مدرک لیسانسو لازم داشتید میتونید چند روزه از دانشگاه بگیریدش.

Member
    رشته و دانشگاه
    متقاضی اصلی: همسر-----رشته : مترجمی زبان

با سلام خدمت دوستان
    من تقریباً یک ماه پیش جواب آپ دیت رو گرفتم و در آن نوشته شده بدلیل نداشتن مهر دفتر اسناد رسمی یا منبع صادر کننده طبق فرمتی که ما خواستیم در سه مورد زیر پرونده شما رجکت می شود
    1- ریز نمرات دبیرستان
    2- گواهی اشتغال به کار
    3- سابقه بیمه
    البته من زمانی که بردم دفتر اسناد رسمی بعضی از مدارک را کپی برابر اصل نکرد و احتمالا این مدارک هم جزو آنها بوده ( دقیقاً یادم نیست) نمیدانم به چه دلیلی ولی دفترخونه گفت یک سری از مدارک را اجازه نداریم مهر کنیم
    به هر حال با بدشانسی تمام ما ریجکت شدیم بعد از سه سال انتضار
    حالا می خوام بدونم ایا موردی بوده که با نامه و تلفن اعتراض کردن و دوباره مهلت برای ارسال گرفته باشن یا خیر؟
    خواهشاً کمک کنید
    با تشکر از راهینمائی شما
    متقاضی اصلی : همسر ----- رشته همسر : مترجمی زبان انگليسی
    ارسال مدارک:
    10/04/2011(21فروردين1390)(آرامکس) -------------- دريافت مدارک توسط سفارت:12/04/2011(23فروردين1390)
    دريافت رفرنس نامبر و فایل نامبر (تلفنی):25/07/2011(3مرداد1390)

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من تقریباً یک ماه پیش جواب آپ دیت رو گرفتم و در آن نوشته شده بدلیل نداشتن مهر دفتر اسناد رسمی یا منبع صادر کننده طبق فرمتی که ما خواستیم در سه مورد زیر پرونده شما رجکت می شود
    1- ریز نمرات دبیرستان
    2- گواهی اشتغال به کار
    3- سابقه بیمه
    البته من زمانی که بردم دفتر اسناد رسمی بعضی از مدارک را کپی برابر اصل نکرد و احتمالا این مدارک هم جزو آنها بوده ( دقیقاً یادم نیست) نمیدانم به چه دلیلی ولی دفترخونه گفت یک سری از مدارک را اجازه نداریم مهر کنیم
    حالا می خوام بدونم ایا موردی بوده که با نامه و تلفن اعتراض کردن و دوباره مهلت برای ارسال گرفته باشن یا خیر؟
    خواهشاً کمک کنید
    با تشکر از راهینمائی شما
    دوست عزیز
    سلام
    چون مدارک تون مطابق فرمت خواسته شده آنها نبوده است متاسفانه شما هیچ شانسی ندارید و پرونده شما بسته شده است چرا که اشتباه از طرف شما بوده است.(این را به صراحت اعلام کردند)
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    1- ریز نمرات دبیرستان
    2- گواهی اشتغال به کار
    3- سابقه بیمه
    خواهشاً کمک کنید
    با تشکر از راهینمائی شما
    سلام،
    من تماس هاي زيادي باهاشون و خيلي اطلاعاتم در اين زمينه زياد هست.
    شما بهتر بود متن كامل نامه رو مي گذاشتيد تا بشه نظر داد. ولي به طور كلي يه ريجكت هست و يه رفيوز.
    اگر نوشته باشه:
    Votre dossier est rejeté يعني ريجكت شديد و اگر خواستيد بايد دوباره پرونده بگذاريد
    ولي اگر گفته باشه
    Votre dossier est refusé يعني ازتون قبول نكردن، ولي در زمان ٩٠ روز وقت داريد اعتراض بديد يا مداركتون رو كامل كنيد و به بخش revision administrative بفرستيد

موفق باشيد

Junior Member

سلام دوستان ، نامه آپديت مدارك من هم ديروز اومد با متن زير : 1 سوال دارم
    1- مداركي در انكس A خواستن شناسنامه ها ، سند ازدواج ، مدارك تحصيلي (ليسانس) ، مدارك شغلي هست
    2- در انكس Bهم تغييراتي نظير تغييرات سابقه كاري ، تاهل ، فرزند ، مدارك زبان و... هست
    من مدرك زبان ندارم و ميدونم امتيازم بدون زبان حدود 52 مي شه (خوشبينانه اگر سن را در زمان ارسال پرونده محاسبه كنند)
    الان هم امادگي امتحان ندارم. به نظرتون اگه نفرستم ريجكت مي شم يا بهم مهلت ميدن؟ لطفا جوابمو بدين

Nous avons reçu votre demande de Certificat de sélection du Québec. Nous ne sommes pas en mesure de traiter votre demande car votre dossier est incomplet (documents manquants ou non conformes à ce qui est exigé). Pour que nous puissions traiter votre demande, vous devez nous transmettre le ou les documents indiqués à l’Annexe A.
    Aussi, vous devez nous informer de tout changement survenu dans votre situation personnelle, depuis le moment où vous avez soumis votre demande, et qui pourrait être utile à l’analyse de votre dossier. Pour ce faire, vous devez remplir l’Annexe B jointe à la présente lettre.
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

دوست گرامی

فهرست Annexe B اجباری نیست و فقط مدارک Annexe اجباری است. میتونید از فهرست پرینت بگیرید و جلوی گزینه مدرک زبان No بزنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط blucity77 نمایش پست ها
    سلام دوستان ، نامه آپديت مدارك من هم ديروز اومد با متن زير : 1 سوال دارم
    1- مداركي در انكس A خواستن شناسنامه ها ، سند ازدواج ، مدارك تحصيلي (ليسانس) ، مدارك شغلي هست
    2- در انكس Bهم تغييراتي نظير تغييرات سابقه كاري ، تاهل ، فرزند ، مدارك زبان و... هست
    من مدرك زبان ندارم و ميدونم امتيازم بدون زبان حدود 52 مي شه (خوشبينانه اگر سن را در زمان ارسال پرونده محاسبه كنند)
    الان هم امادگي امتحان ندارم. به نظرتون اگه نفرستم ريجكت مي شم يا بهم مهلت ميدن؟ لطفا جوابمو بدين

Nous avons reçu votre demande de Certificat de sélection du Québec. Nous ne sommes pas en mesure de traiter votre demande car votre dossier est incomplet (documents manquants ou non conformes à ce qui est exigé). Pour que nous puissions traiter votre demande, vous devez nous transmettre le ou les documents indiqués à l’Annexe A.
    Aussi, vous devez nous informer de tout changement survenu dans votre situation personnelle, depuis le moment où vous avez soumis votre demande, et qui pourrait être utile à l’analyse de votre dossier. Pour ce faire, vous devez remplir l’Annexe B jointe à la présente lettre.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

سلام دوستان؛

برای تایید فیش حقوقی من، امور خارجه برگه مالیاتی شرکت رو خواسته ولی شرکت ما برگه مالیاتی رو نمیده به من.
    از دوستانی که تجربه مشابهی داشته اند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند، آیا راهی هست که بتونم بدون برگه مالیاتی تایید امور خارجه رو بگیرم.
    کم کم داره مهلت ارسال آپدیتم تموم می شه و هر روز یه مشکل جدید پبش میاد

مرسی
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

Junior Member

سلام
    مرسي از پاسختون ولي مي دونين ، من بدون مدرك زبان امتيازم 52 مي شه . و من مي خوام در واقع بدون اطلاع رساني طوري بشه كه اگه لازم بود اونها برام نامه مهلت ارسال زبان فرانسه بفرستند. به نظرتون اين كار درسته .
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

Junior Member

سلام دوست عزيز آيا مشخصا ازتون فيش حقوقي خواستن يا خودتون مي خواين تو مدارك شغليتون بفرستين آخه از من فقط موارد زير رو خواستن به نظرتون بيمه و فيش لازمه؟
    Pour : Requérant principal ou requérante principale _ Conjoint ou conjointe _
    EXPÉRIENCE PROFESSIONNELLE ACQUISE au cours des cinq années précédant le dépôt
    de votre demande de certificat de sélection
    23. Original ou copie certifiée conforme de l’attestation ou du certificat de travail pour
    chaque emploi déclaré dans la demande de certificat de sélection (Les contrats de travail

et les promesses d’embauche ne sont pas acceptés.)

Pour : Requérant principal ou requérante principale
    _ Conjoint ou conjointe _
    Original de la
    traduction de l’attestation ou du certificat de travail
    Pour : Requérant principal ou requérante principale
    _ Conjoint ou conjointe _
    Attention!

Les attestations ou certificats de travail doivent être produits sur le papier à en-tête de

l’entreprise et contenir les renseignements suivants
    :
    _
    La durée de l’emploi (date du début et date de la fin de l’emploi)
    _
    Le nombre d’heures travaillées par semaine
    _
    Les postes que vous avez occupés ainsi que la période durant laquelle vous avez
    occupé ces postes

_
    Une brève description des tâches
    _
    Les coordonnées de l’employeur (incluant le numéro de téléphone)
    _
    Le nom de la personne signataire doit y être inscrit lisiblement, et le document doit
    être signé et daté

دوست گرامی

اگر صفحات قبل را مطالعه کرده باشید، خواهید دید که بنده آنجا مفصل توضیح دادم. حقوقهای بالای یک میلیون مشمول بر مالیات می شوند و طبعاً وزارت خارجه از شما برگه مالیاتی خواهند خواست. تنها راه این است که فیش حقوقیتان را جوری تنظیم کنید که خاص پرداختی به سقف یک میلیون برسد

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام دوستان؛

برای تایید فیش حقوقی من، امور خارجه برگه مالیاتی شرکت رو خواسته ولی شرکت ما برگه مالیاتی رو نمیده به من.
    از دوستانی که تجربه مشابهی داشته اند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند، آیا راهی هست که بتونم بدون برگه مالیاتی تایید امور خارجه رو بگیرم.
    کم کم داره مهلت ارسال آپدیتم تموم می شه و هر روز یه مشکل جدید پبش میاد

مرسی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)