صفحه 127 از 476 نخستنخست ... 2777117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137177227 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,261 تا 1,270 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

<<کمک فوری>>
    این دیگه چییییییییه آخههههه ؟؟؟؟؟
    3,4 ماه پیش یه ایمیل برایه ما اومد که 90 روز وقت داری مدارکتو آپدیت کنی . ما هم آپدیت کردیم و هر چی داشتیم از قدیم و جدید ترجمه کردیم , فرمها رو آپدیت کردیم , کپی رسید پولی رو که 3 سال پیش برامون فرستاده بودنم به همراه پرینت نامه آپدیت رو هم ضمیمه کردیم که بفهمن برا چیه این مدارک , حالا دیروز تمامه مدارکو پس فرستادن به اضافه 2 برگ نامه که ضمیمه کردم , اینجوری که من فهمیدم این نوابغ فکر کردن من یه متقاضی جدیدم ))) چون برام یه فایل نامبر جدید صادر کردن و همینطور که تو نامه و لیستی که برام فرستادن ملاحظه میکنین ازم درخواست واریز هزینه جدید کردن .
    به نظر شما من درست متوجه شدم و باید چیکارکنم ؟؟؟؟ زنگ بزنم , ایمیل بزنم یا نامه بنویسم ؟؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

برای من دقیقا بعد از این بند ، به فیش حقوقی اشاره شده :

Photocopie des trois dernières fiches de paie de l’emploi actuel
    Pour : Requérante principale R Conjoint R
    · Original de la traduction :
    Pour : Requérante principale R Conjoint R

بیمه رو معمولا از همه می خوان. دنبال این عبارات در ایمیل آپیدیتون بگردید:
    preuve des cotisations sociales ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale

نقل قول نوشته اصلی توسط blucity77 نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز آيا مشخصا ازتون فيش حقوقي خواستن يا خودتون مي خواين تو مدارك شغليتون بفرستين آخه از من فقط موارد زير رو خواستن به نظرتون بيمه و فيش لازمه؟
    Pour : Requérant principal ou requérante principale _ Conjoint ou conjointe _
    EXPÉRIENCE PROFESSIONNELLE ACQUISE au cours des cinq années précédant le dépôt
    de votre demande de certificat de sélection
    23. Original ou copie certifiée conforme de l’attestation ou du certificat de travail pour
    chaque emploi déclaré dans la demande de certificat de sélection (Les contrats de travail

et les promesses d’embauche ne sont pas acceptés.)

Pour : Requérant principal ou requérante principale
    _ Conjoint ou conjointe _
    Original de la
    traduction de l’attestation ou du certificat de travail
    Pour : Requérant principal ou requérante principale
    _ Conjoint ou conjointe _
    Attention!

Les attestations ou certificats de travail doivent être produits sur le papier à en-tête de

l’entreprise et contenir les renseignements suivants
    :
    _
    La durée de l’emploi (date du début et date de la fin de l’emploi)
    _
    Le nombre d’heures travaillées par semaine
    _
    Les postes que vous avez occupés ainsi que la période durant laquelle vous avez
    occupé ces postes

_
    Une brève description des tâches
    _
    Les coordonnées de l’employeur (incluant le numéro de téléphone)
    _
    Le nom de la personne signataire doit y être inscrit lisiblement, et le document doit
    être signé et daté

رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

Junior Member

ببخشيد دوستان آيا رشته مهندسي ماشينهاي كشاورزي را اونها هم مهندسي مكانيك مي دونن. آخه من سابقه كارم هم در 12 سال در زمينه مهندسي مكانيك هست؟ لطفا اگه اطلاعات دقيق دارين برام بنويسين. ممنون
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط l_marshal_l نمایش پست ها
    <<کمک فوری>>
    این دیگه چییییییییه آخههههه ؟؟؟؟؟
    3,4 ماه پیش یه ایمیل برایه ما اومد که 90 روز وقت داری مدارکتو آپدیت کنی . ما هم آپدیت کردیم و هر چی داشتیم از قدیم و جدید ترجمه کردیم , فرمها رو آپدیت کردیم , کپی رسید پولی رو که 3 سال پیش برامون فرستاده بودنم به همراه پرینت نامه آپدیت رو هم ضمیمه کردیم که بفهمن برا چیه این مدارک , حالا دیروز تمامه مدارکو پس فرستادن به اضافه 2 برگ نامه که ضمیمه کردم , اینجوری که من فهمیدم این نوابغ فکر کردن من یه متقاضی جدیدم ))) چون برام یه فایل نامبر جدید صادر کردن و همینطور که تو نامه و لیستی که برام فرستادن ملاحظه میکنین ازم درخواست واریز هزینه جدید کردن .
    به نظر شما من درست متوجه شدم و باید چیکارکنم ؟؟؟؟ زنگ بزنم , ایمیل بزنم یا نامه بنویسم ؟؟؟؟

شما اول زنگ بزن ، بعد یه سوال مگه آپ دیت خواستن ازت نامه آپت رو پرینت نگرفتی نذاشتی روز مدرکت ؟
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست گرامی

اگر صفحات قبل را مطالعه کرده باشید، خواهید دید که بنده آنجا مفصل توضیح دادم. حقوقهای بالای یک میلیون مشمول بر مالیات می شوند و طبعاً وزارت خارجه از شما برگه مالیاتی خواهند خواست. تنها راه این است که فیش حقوقیتان را جوری تنظیم کنید که خاص پرداختی به سقف یک میلیون برسد

برای من اصلا دست به فیش حقوقی نمیزنه . منم هیچ کاری نمیتونم بگنم همینطوری بدون مهر میفرستم بره
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط dadraf نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان امروز نامه لیست انتظار من هم اومد به امید موفقیت همه در مراحل بعدی
    میشه در مورد مهر ها توضیح بدین ؟ مدارکی که ازتون خواستند چه مهرهایی رو داشت
    ویرایش توسط afsanehrm : September 14th, 2014 در ساعت 03:58 PM

موضوع اینه که گذاشته بودم حتی رسید پولی که خودشون فرستاده بودن هم که فایل نامبر داره کپی کردم گذاشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    شما اول زنگ بزن ، بعد یه سوال مگه آپ دیت خواستن ازت نامه آپت رو پرینت نگرفتی نذاشتی روز مدرکت ؟
    موضوع اینه که گذاشته بودم حتی رسید پولی که خودشون فرستاده بودن هم که فایل نامبر داره کپی کردم گذاشتم

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط l_marshal_l نمایش پست ها
    دوست عزیز
    نامه آپدیت عبارتست از نامه درخواستی که در اون دو لیست وجود دارپ.انکس A که لیست مدارک اجباریست و بدون کم و کاستی باید ارسال شه و انکس B که شامل لیستی از مدارک است که اگر شامل حالتون بشه میفرستید اگه نشه نمیفرستید.اما اگر چیزی رو در انکس B هست که باید بفرستید حتما باید تیکش رو در نامه آپدیت بزنید.
    شما اونطور که فرمودید هرچی بوده و نبوده فرستادید و توجه نکردید از سما چی خواستن.در زمان آپدیت ارسال مدارک اضافی میتونه همونقدر دردسر ساز باشه که عدم ارسال مدارک درخواستی .
    احتیاجی به ارسال رسید و اینجور چیزا نبوده.اونقدر چیز اضافه فرستادید که اونا رو به اشتباه انداختید و متاسفانه باعث به تاخیر انداختن کار خودتون شدید.
    شما باید ابتدا تماس بگیرید.و توضیح بدید بطور کامل .معمولا شما رو راهنمایی میکنند که چکار کنید.
    در غیر اینصورت از طریق ایمیل و فکس پیگیری کنید.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    دوست عزیز
    نامه آپدیت عبارتست از نامه درخواستی که در اون دو لیست وجود دارپ.انکس A که لیست مدارک اجباریست و بدون کم و کاستی باید ارسال شه و انکس B که شامل لیستی از مدارک است که اگر شامل حالتون بشه میفرستید اگه نشه نمیفرستید.اما اگر چیزی رو در انکس B هست که باید بفرستید حتما باید تیکش رو در نامه آپدیت بزنید.
    شما اونطور که فرمودید هرچی بوده و نبوده فرستادید و توجه نکردید از سما چی خواستن.در زمان آپدیت ارسال مدارک اضافی میتونه همونقدر دردسر ساز باشه که عدم ارسال مدارک درخواستی .
    احتیاجی به ارسال رسید و اینجور چیزا نبوده.اونقدر چیز اضافه فرستادید که اونا رو به اشتباه انداختید و متاسفانه باعث به تاخیر انداختن کار خودتون شدید.
    شما باید ابتدا تماس بگیرید.و توضیح بدید بطور کامل .معمولا شما رو راهنمایی میکنند که چکار کنید.
    در غیر اینصورت از طریق ایمیل و فکس پیگیری کنید.
    آیدا جان
    من هنگام ارسال اولیه مدارک برای باز کردن فایل چون مشغول به تحصیل بودم یک سری از مدارکه تحصیلیم ناقص بود که نفرستاده بودم و در طول این 3 سال و نیم هم از نظر سوابق کاری هم تغییرات زیادی داشتم من تمامه مدارکی که فرستادم درست بود چون دوسته خودم که با من هم رشته بود و تاریخ ارسال مدارک و دریافت فایل نامبر مون هم یک ماه با هم تفاوت داشت دقیقا همون مدارکی که من فرستادم را فرستاد ولی برای او بعد از چند روز نامه مدرک زبان اومد و برای من ایناااااا . حالا اگر من اون رسید پول رو هم که یک برگ بوده اضافه گذاشتم باز باید تاکییدی باشه بر اینکه من اونجا پرونده دارم و این اشتباه از طرف اونا بی دقتی و سهل انگاری اونا میرسونه .

من یک سوال دارم آیا من میتونم به اداره مهاجرت که زنگ میزنم انگلیسی صحبت کنم ؟؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)