صفحه 129 از 476 نخستنخست ... 2979119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139179229 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,281 تا 1,290 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

دوستان،

آیا فیش حقوقی 3 ماه آخر با مهر خود شرکت کافی هست یا باز هم باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه؟

جایی ندیدم که بجر سابقه بیمه که باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه، فیش حقوقی 3 ماه آخر هم باید این پروسه را طی کنه!

ممنون از راهنمایی
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

تمامی مدارک به تایید دادگستری، وزارت خارجه و ایناد رسمی برسد

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1981 نمایش پست ها
    دوستان،

آیا فیش حقوقی 3 ماه آخر با مهر خود شرکت کافی هست یا باز هم باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه؟

جایی ندیدم که بجر سابقه بیمه که باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه، فیش حقوقی 3 ماه آخر هم باید این پروسه را طی کنه!

ممنون از راهنمایی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    تمامی مدارک به تایید دادگستری، وزارت خارجه و ایناد رسمی برسد
    سلام

ممنون از پاسخگویی شما

میشه لطف کنید اگه اطلاع از لینکی آدرسی یا متنی از اینکه باید فیش حقوقی هم به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسد بفرستید

من جایی ندیدم و اکثرا هم فیش حقوقی شرکت را فرستادند با ترجمه انگلیسی

شرکت ما اصلا فیش نمیدهند، دستمزدها مستقیما به حساب بانکی کارمندان ریخته میشه!

به نظر شما همون سابقه بیمه با تایید وزارت امور خارجه و نامه کاری از شرکت و نامه از بانک برای صحت صابقه کاری کافی نیست؟

ممنونم از راهنمایی شما
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia5582 نمایش پست ها
    دوستان من یه مدرک tefaq A2-B2 دارم که تارخ اعتبارش تموم شده نمیدونم با آپدیت بفرستم یا نه . به نظرتون اگه بفرستم احتمال چی بشتره : اینکه بهم انتظار بدن ،یا مهلت 18 ماهه برای ارسال مجدد مدرک ،یا بدلیل اینکه زبان حد نصاب و ندارم ریجکتم کنن چون امتیاز کامل زبان (10 امتیاز) رو میخوام.
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    دوست عزیز
    طبق لینک زیر برای افرادی که تا قبل از یکم اوت ۲۰۱۳ چیزی جز فایل نامبر نیامده قانون نامه ۱۸ ماهه مدرک زبان به صورت زیر است:
    فرد متاهل چنانچه خودش و همسرش هردو بخواهند مدرک زبان ارائه دهند٬ بدون امتیاز زبان و سازگاری بایستی دارای حداقل امتیاز ۴۳ باشند و اگر قرار باشد فقط نفر اصلی مدرک زبان ارائه دهد بایستی دارای حداقل امتیاز ۴۷ باشند تا بتوان برای آنها مهلت ۱۸ ماهه مدرک زبان فرستاد.
    تا اینجا اولا یک حساب کتاب کنید ببینید آیا بدون هیچ مدرک زبانی و شش امتیاز سازگاری حداقلهای فوق رو دارید یا نه.اگر دارید و مدارک آپدیت رو بدون کاستی ارسال کنید ریجکت نمیکنن.انشالله.
    دوم اینکه اخیرا مدارک زبان از تاریخ گذشته از نظر اونا فاقد اعتبار است اما باز هم دیده شده آفیسر به آفیسر حساسیتها متفاوت هست.
    اما بهرحال با ارسال مدرک شما ضرر نمیکنید پس بهتره بفرستید.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

سلام
    دوستان به نظرم خیلی دارن در حقمون اجحاف می کنن ، بعد از این همه سال این همه ریجکت کردن به خاطر دلایل مسخره ، مهر دادگستری که مهم تر از کپی برابر اصل است ، به گذشتن تاریخ امتحان دوستان گیر دادند و اذیت می کنند ، در صورتی که کوتاهی از خودشونه و ما هم دست رو دست گذاشتیم و داریم تماشا می کنیم.باید یه کاری کنیم ، یه نامه ای ، نمی دونم به یه طریقی باید به گوششون برسه که نباید با زندگی و اعصاب آدم ها بازی کرد در صورتی که مقصر خودشونن.
    لطفا مشورت بدید که چیکار کنیم ؟؟؟
    دریافت مدارک توسط سفارت: 2011/10/03 ،صدور فایل نامبر: 2011/11/14،رشته: کامپیوتر(12 امتیازی)،زبان فرانسه (Tef aQ(B1,B2

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia5582 نمایش پست ها
    دوستان من یه مدرک tefaq A2-B2 دارم که تارخ اعتبارش تموم شده نمیدونم با آپدیت بفرستم یا نه . به نظرتون اگه بفرستم احتمال چی بشتره : اینکه بهم انتظار بدن ،یا مهلت 18 ماهه برای ارسال مجدد مدرک ،یا بدلیل اینکه زبان حد نصاب و ندارم ریجکتم کنن چون امتیاز کامل زبان (10 امتیاز) رو میخوام.
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    سلام،
    ببینید خیلی در این مرحله حساس هست که چی میفرستید و چی نمی فرستید. به نظر من باید خیلی منطقی با قضیه برخورد کرد بدون اینکه بگیم شاید ایراد بگیره شاید نگیره واقعیات رو کنار هم بگذاریم و بهترین راه رو انتخاب کنیم.
    من به این شکل به قضیه نگاه میکنم:
    اگر ازتون نمره زبان بخوان و به حد نصاب نرسیده باشید، به احتمال زیاد مثل بقیه بهتون اطلاع میدن که 3 یا 6 ماه وقت دارید مدرک زبان بفرستید.
    ولی اگر ازتون چیزی نخواستن بیخود با دادن مدرکی که تاریخ اعتبارش گذشته بهانه دستشون ندید. مورد داشتیم که وقتی درخواست اولیه رو فرستادن چند وقت از تاریخ انتظار گذشته بود و قبول نکردند تشکیل پرونده بدن حالا اون فردی که فرستاده بود پیش خودش میگقت خوب اگه قبول نکردن نمره بهم نمیدن ولی پرونده باز میکنند، که اینطور نشد چون خیلی خشک و با قانون برخورد میکنند، چون در قانون صراحتا گفته شده مدرک زبان اگر تاریخ گذشته باشه پرونده برگشت میخوره.

به نظر من هرچی ازتون الان خواستن بفرستید بدون کم و زیاد.
    در این مدت امتحان زبان بدید و هر موقع مدرک رو گرفتید براشون بفرستید (البته قبلش بهتره زنگ بزنید ببینی سر خود میشه مدرکی رو فرستاد، که فکر کنم بشه باید با فرم مربوطش بفرستید).

موفق باشید

سلام دوستان،
    بالاخره نامه انتظار من هم سه هفته بعد از فرستادن مدارک آپدیت رسید.

برای همه شما آرزوی موفقیت دارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin1358 نمایش پست ها
    دوست عزیز...من در آپدیت اول کپی برابر اصل فرستادم و مشکلی نداشت...اگر مشکل داشت در آپدیت دوم اعلام میکردند...
    در مورد نامه سابقه کار هم سری اول کپی برابر اصل فرستاده بودم و تایید شد.

در سایت رسمی اداره مهاجرت متنی مبنی بر ارسال اصل مدرک نیست و اعلام شده کپی برابر با اصل توسط مرجع صادر کننده و یا دفاتر اسناد رسمی صورت پذیرد.

ضمنا برای رفع هرگونه شبهه ، یوزر و پسورد مربوط به سابقه بیمه تامین اجتماعی آنلاین در سایت تامین اجتماعی را نیز ارسال کردم.
    دوست عزیز من هم امیدوارم همینطور باشه که شما می فرمایید ولی دو سه مورد توی همین یک ماه اخیر داشتیم که به همین دلیل ریجکتشون کردن. یکی از دوستان که متن فرانسش رو هم گذاشته بود که میگفت مدرک شما باید توسط سازمان مربوطه برابر اصل میشد نه دفتر اسناد رسمی (البته من الان ترجمش کردم)

به هر حال شما با رفتن در لینک زیر و انتخاب ایران خواهید دید که برای سابفه بیمه یا باید اصل فرستاده بشه و یا کپی برابر اصل توسط خود سازمان بیمه یا همان تامین اجتماعی خودمان.

http://www.immigration-quebec.gouv.q...ites.html#iran

طبق قانون اداره مهاجرت برای سابقه بیمه کپی برابر اصل سابقه بیمه رو فقط خود سازمان صادر کننده مدرک باید بفرسته، اگر بعضی موارد زیر سیبیلی رد میشه دلیل بر این نیست که باید به راحتی از کنارش گذشت، بهتره جلوی هرگونه مساله و شبهه ای رو گرفت.

این امکان وجود داره که شما از خارج از ایران اقدام کرده باشید، در اون صورت چون سفارت باید برابر اصل کنه شاید بهتون ایرادی نگیرن ولی همچنان بهتره که اصلش فرستاده بشه یا کپی برابر اصل خود تامین اجتماعی

موفق باشید

دوست گرامی

شرکت ما هم فیش حقوقی نمی دهد و مستقیم پول به حساب بانکی ریخته می شود. اما شما با تعاملی که با بخش مالی شرکت دارید، ازشون درخواست کنید که برای شما فیش حقوقی صادر کنند. کما اینکه من و همسرم از بخش مالی شرکت فیش حقوقی گرفتیم بدون هیچ مشکلی. فقط فیش حقوقی تان را جوری تنظیم کنید که سقف خالص پرداختی از یک میلیون تجاوز کند چرا که برای تایید وزارت خارجه نیاز به برگه مالیاتی خواهید داشت.
    از طرفی با توجه به حساسیتهای بالایی که اخیراً دوستان کبک نشین نسبت به پرونده های ایرانیان دارند، خواهش میکنم برای پرهیز از دغدغه؛ پروسه ترجمه و مهرها را با جدیت دنبال کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1981 نمایش پست ها
    سلام

ممنون از پاسخگویی شما

میشه لطف کنید اگه اطلاع از لینکی آدرسی یا متنی از اینکه باید فیش حقوقی هم به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسد بفرستید

من جایی ندیدم و اکثرا هم فیش حقوقی شرکت را فرستادند با ترجمه انگلیسی

شرکت ما اصلا فیش نمیدهند، دستمزدها مستقیما به حساب بانکی کارمندان ریخته میشه!

به نظر شما همون سابقه بیمه با تایید وزارت امور خارجه و نامه کاری از شرکت و نامه از بانک برای صحت صابقه کاری کافی نیست؟

ممنونم از راهنمایی شما

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    برق - قدرت

نقل قول نوشته اصلی توسط mirzaee_meh نمایش پست ها
    دوست عزیز من هم امیدوارم همینطور باشه که شما می فرمایید ولی دو سه مورد توی همین یک ماه اخیر داشتیم که به همین دلیل ریجکتشون کردن. یکی از دوستان که متن فرانسش رو هم گذاشته بود که میگفت مدرک شما باید توسط سازمان مربوطه برابر اصل میشد نه دفتر اسناد رسمی (البته من الان ترجمش کردم)

به هر حال شما با رفتن در لینک زیر و انتخاب ایران خواهید دید که برای سابفه بیمه یا باید اصل فرستاده بشه و یا کپی برابر اصل توسط خود سازمان بیمه یا همان تامین اجتماعی خودمان.

http://www.immigration-quebec.gouv.q...ites.html#iran

طبق قانون اداره مهاجرت برای سابقه بیمه کپی برابر اصل سابقه بیمه رو فقط خود سازمان صادر کننده مدرک باید بفرسته، اگر بعضی موارد زیر سیبیلی رد میشه دلیل بر این نیست که باید به راحتی از کنارش گذشت، بهتره جلوی هرگونه مساله و شبهه ای رو گرفت.

این امکان وجود داره که شما از خارج از ایران اقدام کرده باشید، در اون صورت چون سفارت باید برابر اصل کنه شاید بهتون ایرادی نگیرن ولی همچنان بهتره که اصلش فرستاده بشه یا کپی برابر اصل خود تامین اجتماعی

موفق باشید
    ممنونم از توضیحات شما دوست عزیز...سریعا مدارک اصلی رو با نامه پوششی و توضیحات لازم ارسال کردم. ممنونم از تمام دوستان
    ارسال2011MARCH-فایل نامبر2011MAY-دریافت آپدیت 2014APR-ارسال آپدیت 2014JUN-درخواست مجدد2014AUG-ارسال آپدیت دوم2014SEP-دریافت نامه مهلت18ماه2014SEP-ارسالB2وC1در2016MARCH-دریافت CSQ بدون مصاحبه2016MAY-ارسال مدارک به فدرال2016MAY-دریافت فایل نامبر فدرالسپتامبر2016-مدیکال2016OCT-دسیژن مید 2017ّFEB-صدور ویزا 2017FEB

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)