صفحه 130 از 476 نخستنخست ... 3080120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140180230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,291 تا 1,300 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

دوستان گرامی

داستان بیمه تبدیل شده به قصه پر غصه! در ایمیلهای ارسالی گواهی بیمه همچون سایر مدارک (شناسنامه، سند ازدواج، مدارک تحصیلی) با عنوان
    copie certifiée conforme درخواست شده و حتی در بالای ایمیل توضیح داده که منظور از copie certifiée conforme چیست:
    Le format « copie certifiée conforme » indique que la copie du document doit obligatoirement
    être certifiéepar une autorité reconnue du pays émetteur du document. Pour connaître les autorités reconnues

که هیچکدام از ما برای مهر برابر اصل شناسنامه، سند ازدواج و مدارک تحصیلی، به ارگانهای مربوطه مراجعه نکردیم که که کپی برابر اصل کنند و طبعاً بیمه به همین روال صدق می کند. اما حالا با حساسیتهای خاصی که بر روی بیمه دارند، دوستانی که از این به بعد می خواهند آپدیت بفرستند، از دارالترجمه بخواهند گواهی اصلی را ضمیمه ترجمه کنند.
    من گواهی کپی شده به ترجمه را به تامین اجتماعی بردم و گفتند برابر اصل نمی کنیم چون گواهی اصلی دادیم و فقط دفتر اسناد رسمی برابر اصل کرد و ناگزیر شدم گواهی اصلی را با گیره کاغذ به اصل ترجمه و کپی آن ضمیمه کردم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mirzaee_meh نمایش پست ها
    دوست عزیز من هم امیدوارم همینطور باشه که شما می فرمایید ولی دو سه مورد توی همین یک ماه اخیر داشتیم که به همین دلیل ریجکتشون کردن. یکی از دوستان که متن فرانسش رو هم گذاشته بود که میگفت مدرک شما باید توسط سازمان مربوطه برابر اصل میشد نه دفتر اسناد رسمی (البته من الان ترجمش کردم)

به هر حال شما با رفتن در لینک زیر و انتخاب ایران خواهید دید که برای سابفه بیمه یا باید اصل فرستاده بشه و یا کپی برابر اصل توسط خود سازمان بیمه یا همان تامین اجتماعی خودمان.

http://www.immigration-quebec.gouv.q...ites.html#iran

طبق قانون اداره مهاجرت برای سابقه بیمه کپی برابر اصل سابقه بیمه رو فقط خود سازمان صادر کننده مدرک باید بفرسته، اگر بعضی موارد زیر سیبیلی رد میشه دلیل بر این نیست که باید به راحتی از کنارش گذشت، بهتره جلوی هرگونه مساله و شبهه ای رو گرفت.

این امکان وجود داره که شما از خارج از ایران اقدام کرده باشید، در اون صورت چون سفارت باید برابر اصل کنه شاید بهتون ایرادی نگیرن ولی همچنان بهتره که اصلش فرستاده بشه یا کپی برابر اصل خود تامین اجتماعی

موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست گرامی

شرکت ما هم فیش حقوقی نمی دهد و مستقیم پول به حساب بانکی ریخته می شود. اما شما با تعاملی که با بخش مالی شرکت دارید، ازشون درخواست کنید که برای شما فیش حقوقی صادر کنند. کما اینکه من و همسرم از بخش مالی شرکت فیش حقوقی گرفتیم بدون هیچ مشکلی. فقط فیش حقوقی تان را جوری تنظیم کنید که سقف خالص پرداختی از یک میلیون تجاوز کند چرا که برای تایید وزارت خارجه نیاز به برگه مالیاتی خواهید داشت.
    منظورتون تجاوز نکند بود دیگه!
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

کاملاً درسته!

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    منظورتون تجاوز نکند بود دیگه!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست گرامی

شرکت ما هم فیش حقوقی نمی دهد و مستقیم پول به حساب بانکی ریخته می شود. اما شما با تعاملی که با بخش مالی شرکت دارید، ازشون درخواست کنید که برای شما فیش حقوقی صادر کنند. کما اینکه من و همسرم از بخش مالی شرکت فیش حقوقی گرفتیم بدون هیچ مشکلی. فقط فیش حقوقی تان را جوری تنظیم کنید که سقف خالص پرداختی از یک میلیون تجاوز کند چرا که برای تایید وزارت خارجه نیاز به برگه مالیاتی خواهید داشت.
    از طرفی با توجه به حساسیتهای بالایی که اخیراً دوستان کبک نشین نسبت به پرونده های ایرانیان دارند، خواهش میکنم برای پرهیز از دغدغه؛ پروسه ترجمه و مهرها را با جدیت دنبال کنید.
    دوست گرامی،

من فرم A-1520-AA که در مورد مدارک لازم توضیح داده شده است را چک کردم و در قسمت مدارک درخواستی جهت اثبات تجربه کاری نوشته شده فتوکپی فیشهای حقوق 3 ماه آخر و نه کپی تایید شده!

یعنی اینکه حتی فتوکپی نسخه انگلیسی فیشهای حقوقی 3 ماه آخر هم کفایت میکنه و تاییدشون توسط دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست!

چیزی که مهم ترین قسمته، همون گواهی بیمه هست که باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه!

http://www.immigration-quebec.gouv.q...dcs-en-dyn.pdf
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

Member
    رشته و دانشگاه
    متقاضی اصلی: همسر-----رشته : مترجمی زبان

ا سلام خدمت دوستان
    من تقریباً یک ماه پیش جواب آپ دیت رو گرفتم و در آن نوشته شده بدلیل نداشتن مهر دفتر اسناد رسمی یا منبع صادر کننده طبق فرمتی که ما خواستیم در سه مورد زیر پرونده شما رجکت می شود
    1- ریز نمرات دبیرستان
    2- گواهی اشتغال به کار
    3- سابقه بیمه
    البته من زمانی که بردم دفتر اسناد رسمی بعضی از مدارک را کپی برابر اصل نکرد نمیدانم به چه دلیلی ولی دفترخونه گفت یک سری از مدارک را اجازه نداریم مهر کنیم
    به هر حال با بدشانسی تمام ما ریجکت شدیم بعد از سه سال انتضار
    حالا می خوام بدونم ایا موردی بوده که با نامه و تلفن اعتراض کردن و دوباره مهلت برای ارسال گرفته باشن یا خیر؟
    خواهشاً کمک کنید
    با تشکر از راهینمائی شما
    متقاضی اصلی : همسر ----- رشته همسر : مترجمی زبان انگليسی
    ارسال مدارک:
    10/04/2011(21فروردين1390)(آرامکس) -------------- دريافت مدارک توسط سفارت:12/04/2011(23فروردين1390)
    دريافت رفرنس نامبر و فایل نامبر (تلفنی):25/07/2011(3مرداد1390)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
    ا سلام خدمت دوستان
    من تقریباً یک ماه پیش جواب آپ دیت رو گرفتم و در آن نوشته شده بدلیل نداشتن مهر دفتر اسناد رسمی یا منبع صادر کننده طبق فرمتی که ما خواستیم در سه مورد زیر پرونده شما رجکت می شود
    1- ریز نمرات دبیرستان
    2- گواهی اشتغال به کار
    3- سابقه بیمه
    البته من زمانی که بردم دفتر اسناد رسمی بعضی از مدارک را کپی برابر اصل نکرد نمیدانم به چه دلیلی ولی دفترخونه گفت یک سری از مدارک را اجازه نداریم مهر کنیم
    به هر حال با بدشانسی تمام ما ریجکت شدیم بعد از سه سال انتضار
    حالا می خوام بدونم ایا موردی بوده که با نامه و تلفن اعتراض کردن و دوباره مهلت برای ارسال گرفته باشن یا خیر؟
    خواهشاً کمک کنید
    با تشکر از راهینمائی شما
    دوست عزيز اينقدر سريع فكر نكنيد كه همه چي تموم شده، اگه نامه به زبان فرانسه رو ميگذاشتيد من دقيقا ميتونستم بگم كه كار تمام شده است يا قابل پيگيري،
    اگر rejet شدي كه بايد از نو پرونده بذاري
    ولي اگر refu شدي قابل پيگيري هست و فقط ٣ الي ٤ ماه كارتون عقب ميافته.

خبرش رو سريع بديد اگر هم شد متن نامه رو بگذاري تا بقيه دوستان ببينند در چه صورتي ميشه پيگيري كرد در چه صورتي نميشه

Member
    رشته و دانشگاه

با سلام
    این هم متن نامه من . یعنی رجکت رو نمیشه کاری کرد فقط بخاطر سه مورد ما رجکت شدیم انصاف نیست واقعا بعد از سه سال !!
    Objet : Décision de rejet pour défaut de fournir les documents requis Madame, Nous accusons réception des documents que vous nous avez fait parvenir, à la suite de notre demande de documents manquants ou non conformes. Nous constatons que vous n’avez pas fourni tous les documents demandés ou dans le format exigé. Les documents suivants ont été fournis pour la requérante principale et le conjoint, mais dans un format autre que celui exigé : - Relevé des notes (Grade of High School) - Attestations de travail - Cotisations sociales (Sociale Security Organization) Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document OU la copie de la langue originale (Farsi) aurait dû porter le sceau d’un notaire public. Nous vous rappelons que cette précision a été clairement mentionnée dans la lettre que vous a été adressée le 25 avril 2014. En conséquence, nous rejetons votre demande de certificat de sélection, comme le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec. Veuillez recevoir, Madame, nos salutations distinguées. Ashraf Omidipour Agente d'aide socio-économique

ارسال مدارک:
    10/04/2011(21فروردين1390)(آرامکس) -------------- دريافت مدارک توسط سفارت:12/04/2011(23فروردين1390)

Member
    رشته و دانشگاه

Objet : Décision de rejet pour défaut de fournir les documents requis Madame,
    Nous accusons réception des documents que vous nous avez fait parvenir, à la suite de notre demande de documents manquants ou non conformes. Nous constatons que vous n’avez pas fourni tous les documents demandés ou dans le format exigé.
    Les documents suivants ont été fournis pour la requérante principale et le conjoint, mais dans un format autre que celui exigé : -
    Relevé des notes (Grade of High School)
    - Attestations de travail -
    Cotisations sociales (Sociale Security Organization)
    Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document OU la copie de la langue originale (Farsi) aurait dû porter le sceau d’un notaire public. Nous vous rappelons que cette précision a été clairement mentionnée dans la lettre que vous a été adressée le 25 avril 2014. En conséquence, nous rejetons votre demande de certificat de sélection, comme le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec. Veuillez recevoir, Madame, nos salutations distinguées. Ashraf Omidipour Agente d'aide socio-économique

ارسال مدارک:

Junior Member

سلام، آیا ازدوستان فردی هست که سمت شغلی اش رو تو گواهی کارش "تحلیلگر سیستم" نوشته باشه و امتیاز کامل رو بهش داده باشند؟ میخوام بدونم از نظر آفیسر، شغل یک تحلیلگر سیستم مرتبط با رشته مهندسی نرم افزار و فوق مهندسی IT هست یا نه؟ با توجه به اینکه کد این شغل 2171 ه (طبق لیست NOC) ، به نظر میاد مرتبط باشه ولی مطمئن نیستم. ممنون میشم اگه نظری دارین بفرمایید و من را از این سردرگمی نجات دهید. با تشکر.

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
    با سلام
    این هم متن نامه من . یعنی رجکت رو نمیشه کاری کرد فقط بخاطر سه مورد ما رجکت شدیم انصاف نیست واقعا بعد از سه سال !!
    Objet : Décision de rejet pour défaut de fournir les documents requis Madame, Nous accusons réception des documents que vous nous avez fait parvenir, à la suite de notre demande de documents manquants ou non conformes. Nous constatons que vous n’avez pas fourni tous les documents demandés ou dans le format exigé. Les documents suivants ont été fournis pour la requérante principale et le conjoint, mais dans un format autre que celui exigé : - Relevé des notes (Grade of High School) - Attestations de travail - Cotisations sociales (Sociale Security Organization) Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document OU la copie de la langue originale (Farsi) aurait dû porter le sceau d’un notaire public. Nous vous rappelons que cette précision a été clairement mentionnée dans la lettre que vous a été adressée le 25 avril 2014. En conséquence, nous rejetons votre demande de certificat de sélection, comme le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec. Veuillez recevoir, Madame, nos salutations distinguées. Ashraf Omidipour Agente d'aide socio-économique

همانطوری که چند پست بالاتر خودتان گفتید به خاطر فراهم نکردن فرمت درخواستی اداره مهاجرت کبک ( برای 3 مدرک ذکر شده) درخواست شما ریجکت شده که فرصتی هم برای اعتراض ندادند و پرونده شما بسته شده است متاسفانه
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)