سلام، اول لازم میدونم شرایطم رو بطور کلی توضیح بدم:
مقطع کارشناسی رو تو دانشگاه پیام نور با معدل 12.98 در رشته ریاضی کاربردی و مقطع ارشد رو تو دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات با معدل 16.20 در رشته ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی گذروندم و متأسفانه هیچ مقاله ای ندارم و مدرک زبان و GRE هم ندارم، این شرایط فعلی بنده است با 31 سال سن؛
این پتانسیل رو دارم که با صرف وقت و انرژی هم در زمینه مقاله فعالیت کنم و نتایج خوبی بدست بیارم و هم مدرک زبان رو با نمره خوبی بگیرم.
حالا دو سه تا سؤال دارم و خیلی خیلی ممنون میشم از دوستان با تجربه انجمن اگه در رسیدن به جواب راهنماییم کنن (چون با توجه به جواب این سؤال باید برنامه ریزی یکی دو سال آینده زندگیم رو انجام بدم):
1. با این مدارک تحصیلی و شرایط سنی با فرض اینکه با صرف یک سال وقت در زمینه مقاله و زبان به نتایج خوبی برسم (با توجه به معدل پایین در مقطع کارشناسی) آیا هیچ شانسی برای پذیرش همراه با بورسیه در هیچ کشوری دارم؟
2. اگه جواب سؤال اول مثبته کدوم کشورها و چه سطحی از دانشگاه ها رو باید مد نظر قرار بدم؟
3. علاوه بر داشتن مقاله و نمره خوب زبان چه فعالیتها و یا مدارکی میتونه برای بهتر شدن رزومه به کارم بیاد؟
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم.